Stryktipset, vecka 4, 30 januari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 4, 30 januari 2016

FA-cupen för nästan hela slanten på Stryktipskupongen. Skrällar hör cupen till så det kanske blir lite slantar att lägga vantarna på ändå? Hoppas! R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – West Ham 1(x) M
• Västra Skinkan har två övertygande segrar mot Pool den här säsongen. Kan man ta ytterligare en skalp? Mycket möjligt, men visst borde man ana en viss revanschlusta hos hemmalaget som är suget på titel (PL lär man ju inte vinna). Utgångsettan, men den lämnas definitivt inte ensam. Spela på matchen här.

2. Arsenal – Burnley 1
• Mertesacker avstängd för Gunners men det såklart inte vara några problem för Arsenal att gå vidare ändå. Två raka FA-cuptitlar för Arsenal. Jag tror inte att det blir någon kross detta, men 2-0 kanske? Kolla in odds här.

3. Aston Villa – Manchester C 2
• City slåss på många fronter men ska ändå kunna klara av Villa som borde fokusera på överlevnad i Premier League. De Bruyne borta länge för City, men man har vettiga ersättare. Silva nätar? Spela på målskyttar här.

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

4. Bolton – Leeds 1(x2)
• Två lag som verkar satsa på cupen och spelar med hyfsat ordinarie gäng. Bolton borde kanske satsa på ligan där man är sist men samtidigt vill man ju såklart behålla den goda resultatraden nu när man har två raka segrar. Svårbedömt som vanligt när Slamp-Leeds står på planen!

5. Bury – Hull (x)2 M
• Hull kan rotera på nästan samtliga positioner och ändå ha ett riktigt slagkraftigt lag. Truppen är en av Championships bredaste och starkaste. Burys coach håller cupen högt, men man får troligtvis tufft att stå emot Hull. Dock sju raka FA-cup-matcher hemma för Bury utan förlust? Max x2?

6. Crystal P – Stoke 1(x)
• Tufft schema för Stoke som åkte ur Ligacupen i veckan på straffar mot Liverpool. Shawcross skadad igen för gästerna. Crystal Palace dras också med ett gäng skador. Nye Adebayor är visserligen hel, men inte i matchform och kan eventuellt ta en plats på bänken (given målskytt om han kommer in?). Väljer bort tvåan.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

7. Nottingham – Watford 1(x)
• 13 raka utan torsk för Forest och jag tror att man har en bra chans att förlänga den sviten mot Watford som prioriterar ligan och som enligt uppgift kommer att vila upp till sex spelare.

8. Oxford – Blackburn 1(x) M
• Bra chans för Rovers att hitta formen igen eller fortsätter det just nu värdelösa formen mot Oxford som slog självaste Swansea i förra omgången? Jag tycker att Blackburn bör fokusera på ligan, men jag är tveksam till att de lyssnar på mig. 😉

9. Portsmouth – Bournemouth (x)2
• Bournemouth lär rotera men ska vara favorit ändå. Portsmouth kämpar om en plats till League One men lär inte lägga sig platt här – man slog ut Ipswich i förra omgången.

10. Reading – Walsall 1
• Mycket som talar för Reading här. Man ligger i mitten av tabellen och kan fokusera på cupen – dessutom får man tillbaka tre ordinarie lirare efter skador. Walsall har kapacitet, men får tufft här.

11. Shrewsbury – Sheffield W (1x)2
• Hemmalaget ligger pyrt till i ligan men slog Cardiff i förra omgången av FA-cupen. Sheffield SKA såklart vinna men jag tycker att procenten spårat lite. Lär bli rotation hos gästerna och jag tar med en rolig helgardering.

12. WBA – Peterborough 1
• Mycket som talar för WBA här, men FA-cupen är skrällarnas cup och helt överraskad skulle jag inte bli om det blev ett kryss – Bristol C grejade ju trots allt 2-2 här senast (WBA vann returen i Bristol med 1-0). Just nu lämnas ettan ensam men det kan ändras när jag ser startelvorna.

13. Bristol C – Birmingham (1x)2
• Kupongens enda ligamatch mellan botten och toppen i Championship. Given tvåa? Hell no. Vad som helst kan hända här och en helgardering känns given.

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.