Stryktipset, vecka 4, 25 januari 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 4, 25 januari 2020

Stryktipset är tillbaka! England över hela kupongen, men uppdelat i FA-cupen, Championship och League One. Kul! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Southampton – Tottenham (x)2
• FA-cupen. Tottenham letar efter form – man tog en viktig men föga imponerande seger mot Norwich senast. Southampton borde lägga mer krut på serien än cupspelet men kan ändå ställa till det för ett skakigt Spurs.

 

2. Hull – Chelsea 2
• FA-cupen. Trots rotation så borde Chelsea kunna ställa en stark elva på planen. Visst ska man ha bra chans mot Hull som dock inte får underskattas.

 

3. Newcastle – Oxford U 1
• FA-cupen. Trots lång skadelista så har Newcastle verkligen visat fin form och moral på sistone. Jag tror att man rider vidare på den vågen och slår Oxford som ska väga för lätt här.

 

4. Coventry – Birmingham 1(x2)
• FA-cupen. Lurigt möte. Det skiljer visserligen en division mellan lagen, men Coventry visar riktigt fin form och har definitivt möjlighet att slå Birmingham. Men oklart vilka elvor det blir och en helgardering är att föredra.

 

5. West Ham – West Bromwich 1(x2)
• FA-cupen. West Ham i botten av Premier League medan WBA toppar Championship, så det ska inte skilja allt för mycket mellan lagen. Nu är frågan bara vilket av gängen som roterar mest?

 

6. Burnley – Norwich 1
• FA-cupen. Norwich borde ha mer fokus på överlevnad i Premier League än att hålla på med cupspel. Burnley tog en riktigt stark seger borta mot Man United i förra PL-omgången och spelar med fint självförtroende. Är alltid svårslaget hemma på Turf Moor.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden. 

 

7. Reading – Cardiff 1(x2)
• FA-cupen. Reading spelade ligamatch så sent som i onsdags, medan Cardiff har haft en veckas ledighet. Jag streckar från vänster men helst alla tecken!

 

8. Millwall – Sheffield U (x)2
• FA-cupen. Sheffield har verkligen imponerat i Premier League och formen håller i sig. Man ska förstås rotera en hel del inför den här matchen men kan absolut störa Millwall ändå. Hemma på The Den tar Millwall dock ingen skit och kanske kan man skrälla?

 

9. Portsmouth – Barnsley 1(x2)
• FA-cupen. Pompey öser på League One medan Barnsley slirar i Championship. Jag tror på en öppen trevlig tillställning med många mål. Helst alla tecken.

 

10. Stoke – Swansea 1(x)
• Championship. Klar förbättring hos Stoke på senare tid – bara en torsk på de fem senaste ligamatcherna och man har tagit många viktiga poäng i bottenstriden. Swansea ligger visserligen bättre till i tabellen, men briljerar inte på resande fot och kan få problem mot ett nytänt hemmalag.

 

11. Blackpool – Tranmere 1
• League One. LOTTAS (fördelning 12-2-2)

 

12. Bristol R – Fleetwood (x)2
• League One. Två lag i mitten av tabellen men också två lag med riktigt usel form – Bristol har nio raka tävlingsmatcher utan seger medan Fleetwood bara har en vinst på de tio senaste matcherna. Jag kryssar från höger.

 

13. Ipswich – Lincoln 1(x) M
• League One. Lincoln är inte vasst bortalag och ska få problem med tabelltrean Ipswich. I slutet av december så möttes man i Lincoln och då vann hemmalaget med galna 5-3, och i november spelade man 1-1 borta mot Ipswich i FA-cupen (dock torsk efter omspel). Utgångsetta men finns skrällchans!

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.