Stryktipset vecka 7, 20 februari 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset vecka 7, 20 februari 2016

Helgen är ÄNTLIGEN här och stryktipset likaså! Ingen Premier League på kupongen den här veckan, vilket brukar kunna betyda en ganska hög utdelning. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Everton 2
• FA-cup. Hemmalaget borde ha fokuset på överlevnad i Premier League och kommer att rotera ordentligt. Everton kommer säkerligen lufta några lirare också, men har såklart en starkare trupp och ska vara favorit. Tvåa just nu men inväntar startelvorna innan jag bestämmer mig. Spela på matchen här.

 

2. Reading – WBA (x)2
• FA-cup. Matej Vydra och Danny Williams kan eventuellt vara tillbaka för Reading, men testas sent. Spelar de inte så funderar jag att lämna tvåan ensam, för procenten lockar till ett singelstreck här! Berahino är stekhet i FA-cupen (8+4 på sju senaste matcher).

 

3. Watford – Leeds 1
• FA-cup. Watford ligger bra till i Premier League och borde kunna satsa ordentligt på cupspelet. Slamp-Leeds fortsatt utan förstevalet Chris Wood i anfallet. Watford kanske vilar någon kugge, men borde ändå ha en bra chans att gå vidare.

 

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

 

4. Bolton – QPR 1
• Desperata tider för Bolton som har sju poäng upp till säker mark. Man stretade på bra borta mot Brighton senast men föll till slut med 2-3. Man har absolut chans att störa QPR som är instabilt som vanligt – dessutom tappade man några riktigt viktiga spelare under januarifönstret. Drar en rövare och spikar ettan.

 

5. Brentford – Derby (1x)2
• Tränarbytet i Derby har inte gett någon direkt effekt, men nu möter man ett formlöst Brentford vilket man kanske kan tillvara på. Två som har varit svåra att lita på och jag väljer tidigt att helgardera.

 

6. Burnley – Rotherham 1
• Tunga avstängningar i Rotherhams backlinje vilket inte direkt hjälper mot ett just nu väldigt starkt Burnley. Gästerna är seriens näst sämsta bortalag och får mycket svårt att störa.

 

7. Fulham – Charlton 1(x)
• Nästjumbon Charlton har fått lagkeptenen Johnnie Jackson skadad och han tvingas stå över här. Inte direkt vad man behöver i kampen om överlevnad. Procenten på ettan lockar dock inte mig. Det skiljer bara fyra placeringar mellan lagen och detta kan mycket väl sluta oavgjort.

 

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

 

8. Huddersfield – Wolverhampton 1(x2)
• Svårbedömt möte tycker jag. Lite bättre form hos Hudderfield kanske men Wolves har bättre material i grunden. Gästerna måste gå för seger om det ska finnas någon som helst chans till en kvalplats…sånt kan straffa sig.

 

9. MK Dons – Bristol C 1(x2)
• Två bottengäng som faktiskt har bra form. Hemmafördelen kan eventuellt vara avgörande, men jag tycker att alla tecken kan vara på sin plats – Citys nya tränare Lee Johnson har fått en drömstart vid rodret.

 

10. Preston – Sheffield W (x)2
• Ytterligare två lag som går bra nu, men i andra änden av tabellen. Sheffield måste ändå ses som favorit här – man har en riktigt vass offensiv och även fast man trivs bäst hemma så tror jag att man åker hem med minst en pinne här. Sheffield får tillbaka sin kapten efter skada.

 

11. Oldham – Gillingham (x)2
• Bara ett mål framåt på de fem senaste matcherna för Oldham som ligger näst sist i tabellen – dock med ett par matcher spelade än de flesta andra lagen. Naturligtvis blir det knepigt när tabelltvåan Gillingham kommer på besök. Räcker x2?

 

12. Sheffield U – Port Vale 1(x2)
• Näe procenten här funkar inte för mig. Jag tror nog att tipparna har slut på garderingar vid det här laget och litar på att det mer klassiska laget Sheffield United ska ta hem detta. Och det kanske man gör, men procenten på ettan är lika osexig som jag i stringkalsonger.

 

13. Walsall – Wigan (x)2
• Att Walsall gått så bra är dels det grymma bortaspelet och dels anfallarens Tom Bradshaw. Dock ryktas det om att han kommer att vilas den här matchen – det vill jag gärna få bekräftat innan jag bestämmer mig helt, men just nu x2.

 

Nytt erbjudande: Upp till 1500 kronor i insättningsbonus hos 24hbet – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.