Stryktipset, vecka 39, 30 september 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 30 september 2023

Äntligen dags för lördag och stryktipset igen. Var hittar du veckans skrällar? Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Liverpool (x)2
• Liverpool har inte torskat borta mot Tottenham sedan 2017 och jag tror inte att det är dagens den här helgen heller. Formen och skadeläget är på topp hos gästerna medan hemmalaget dras med lite skador. Superviktiga Maddison är osäker till spel, men kan ev starta.

 

2. Bournemouth – Arsenal 2
• Arsenal har öppnat säsongen strålande. Det hårda schemat börjar ta ut sig rätt och Saka, Trossard och Rice är nya på skadelistan. Backlinjen är hyfsat intakt och man borde kunna hålla emot mot Bournemouth.

 

3. Manchester U – Crystal P 1
• Dessa lag möttes i Ligacupen så sent som i tisdags, även den matchen på Old Trafford. Då vann United med 3-0 efter en bra insats. Formen är på uppgående för Manchester och och visst ska man ha bra chans till tre poäng igen även fast elvorna lär se helt annorlunda ut jämfört med senast.

 

4. Everton – Luton 1(x)
• Efter en tuff start på säsongen så har Everton puttrat igång och har bara en förlust på de fem senaste tävlingsmatcherna. Möter nu Luton som haft det svårt, men som kämpar hårt. Varenda fiber i min kropp gör uppror när jag försöker spika Everton…så då gör jag inte det. 🙂

 

5. Newcastle – Burnley 1
• Procenten är hög på Newcastle men formen är god och man möter ett Burnley som borde väga för lätt. Burnley har gjort det bra här tidigare men då var det andra förutsättningar.

 

6. Wolverhampton – Manchester C 2
• City utslaget ur Ligacupen av Newcastle senast. Ingen Håland med då. Rodri avstängd för gästerna. Besvikelse Wolves som tappade 2-0 till 2-3 borta mot Ipswich i Ligacupen. Självförtroendet är i botten och det lär inte bli bättre efter den här matchen.

 

7. West Ham – Sheffield U 1(x) M
• Sheffield lär ha filat på defensiven sedan 0-8-torsken mot Newcastle senast. Det kommer inte bli samma siffror här antagligen men visst ska West Ham vara favorit. Dock imponerar man inte just nu och kanske kan man få lite problem om gästerna lyckas hålla tätt ett tag? Roligt skrälldrag!

 

8. Huddersfield – Ipswich (x)2
• Herregud vilken succésäsong Ipswich haft så här långt – i veckan slog man ut Wolves ur Ligacupen också. Huddersfield gör det helt okej, men det blir max en pinne tror jag.

 

9. Millwall – Swansea 1(x2)
• Swansea tog en moralstärkande seger senast och brukar trivas ganska bra på The Den. Alltid målsnålt och jävligt när Millwall lirar och det kan det mycket väl bli igen.

 

10. Norwich – Birmingham 1(x2)
• Två lag som är inne i lite sämre form efter en fin säsongsinledning. Norwich streckas lite hårt för min smak – Birmingham står upp bra mot samtliga lag och jag har svårt att lita på Norwich.

 

11. Preston – West Bromwich 1(x)
• Preston må ligga i toppen men jag köper inte det stora favoritskapet mot WBA. Gästerna är svårslaget just nu och har definitivt poängchans.

 

12. QPR – Coventry (1x)2
• QPR har bara vunnit en av de sju senaste tävlingsmatcher och det var mot krislaget Boro. Coventry är bättre hemma än borta, men jag tycker ändå att man ska ha goda chanser att störa ett svagt QPR.

 

13. Watford – Middlesbrough 1(x2)
• Otroligt viktig seger för Boro i förra omgången  när man körde över Southampton med 3-0 efter en fin insats. Det följde man upp med seger över Bradford i Ligacupen. Formen är på väg upp alltså och jag tror definitivt att man har goda poängchanser mot ett svajigt Watford.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.