Stryktipset, vecka 39, 30 september 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 30 september 2017

En riktigt svettig kupong att sätta tänderna i! Och det är klart det ska vara lite knepigt när det är 11 extra miljoner i potten. 🙂 Här kommer mina tankar. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 spänn. Lycka till! /BB

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

1. Chelsea – Manchester C 1(x2)
• Tunga skador för City, där 500-miljoners-Mendy är borta till april och Agüero missa definitivt pga brutet revben orsakat av en bilolycka i Amsterdam. David Luiz är fortsatt avstängd för Chelsea som annars inte har några större bekymmer. Även utan Agüero så har City förstås kapacitet att störa.

 

2. Bournemouth – Leicester 1(x2)
• Två lag med hög kapacitet men som båda ligger i botten efter en trevande och poängsnål inledning. Båda lagen gillar att spela offensiv fotboll och jag räknar med en hel del målchanser och förhoppningsvis många mål också.

 

3. Manchester U – Crystal P 1
• Benteke skadad för krisande Palace, vilket inte direkt hjälper att stoppa blödningen. En handfull viktiga spelare till på skadelistan. Mot United blir det väldigt svårt trots att de röda var i Ryssland och håvade hem en enkel seger på CSKA i veckans CL-match. Ettan är stark.

 

4. Stoke – Southampton (x)2
• En gedigen skadelista hos Stoke som kan få problem mot ett frustrerat Southampton som verkligen behöver göra lite mål – bara en balja framåt på de fem senaste tävlingsmatcherna. Det brukar bli jämna matcher mellan lagen, och något annat är väl inte att vänta sig nu heller. Testar att fila bort ettan.

 

5. West Bromwich – Watford 1(x2)
• Nej nu pallar jag fanemig inte att spela emot Watford en gång till! Man levererar gång på gång och ligger på en fin sjätteplats. WBA inledde säsongen med två segrar men efter det har det gått sämre. Öppet.

 

6. West Ham – Swansea 1(x2)
• Det sprudlar inte om något av lagen, och kanske ska Västra Skinkan vara lite favorit med tanke på hemmafördelen. Dock är procenten på ettan urballad. Swansea har inte släppt in mål på fyra raka bortamatcher i Premier League och kan mycket väl kriga sig till en pinne. Skrälldrag?

 

Stryktipsförslag får du varje vecka – men mina singelspelsförslag kan du läsa varje dag, nämligen här.

 

7. Aston Villa – Bolton 1
• Villa har fått upp farten i Championship med tre raka segrar och 9-1 i målskillnad. Nykomlingen Bolton borde köras över. Prollen på ettan är enorm men just nu räcker inte garderingarna till. Bolton som har två poäng på tio matcher får hoppas på 0-0 men jag tror det blir tufft.

 

8. Burton – Wolverhampton (x)2
• Lite skadebekymmer hos hemmalaget där ordinarie försvararna John Brayford och Ben Turner kan missa pga skador. Anfallaren Mason är inlånad från just Wolves och får inte spela den här matchen. Lagkaptenen Conor Coady är avstängd för gästerna som har bra chans om man inte underskattar motståndet.

 

9. Cardiff – Derby 1(x)
• Derby håller sällan tätt på bortaplan och det skulle förvåna mig om man nollade ett vanligtvis hemmastarkt Cardiff. Ettan känns stark just nu, men ett kryss behöver inte vara fel om man har råd. Derby har underpresterat och kan bättre än vad tabellen visar.

 

10. Ipswich – Bristol C (x)2 M
• Ok Ipswich har vunnit fyra av fem hemmamatcher, men har du sett vilka de mött? Samtliga fyra vinster har kommit mot lag som ligger på de fem sämsta platserna i serien. Annat motstånd nu där Bristol, som har tio raka tävlingsmatcher utan torsk, kommer på besök. Drar en rövare.

 

11. Nottingham – Sheffield U (x)2
• Vilken succé för nykomlingen Sheffield United som ligger tvåa efter tio omgångar. Nu möter man ett krisande Forest som torskat fem av de sex senaste matcherna. Upplagför United-vinst igen? Inte omöjligt.

 

12. Preston – Sunderland 1
• Sunderland öppnat säsongen hyfsat men nu har man åtta raka utan vinst och inget pekar på att det ska bli någon förändring på det borta mot Preston som har sju raka utan torsk och bara släppt in ett mål på fem hemmamatcher.

 

13. AFC Eskilstuna – Jönköping 1
• Två raka segrar för AFC vilket har gjort att man har småhäng på en kvalplats. Och vilket lag ligger där, sex poäng upp på den åtråvärda kvalplatsen? Jo, J-Södra förstås. Otroligt, fantastiskt, magiskt viktig match i Allsvenskan och allt annat än hemmaseger betyder troligtvis att det är kört för AFC. Visst vore det lite kul med en hemmaseger ändå…?

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.