Stryktipset, vecka 39, 28 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 28 september 2019

Woho, äntligen dags för stryktipset igen! Och det känns ju ännu bättre när det är typ 11 miljoner extra i potten. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Aston Villa – Burnley 1(x2)
• Villa ligger trea från slutet men jag tycker ändå att man spelar ganska trevlig fotboll, framförallt hemma på Villa Park. Wesley är vass där framme och kanske kan man greja poäng mot Burnley som dock inte får underskattas heller. Helst alla tecken i match 1!

 

2. Bournemouth – West Ham 1(x)
• Två lag som hänger med bra i Premier League än så länge, men som inte känns speciellt stabila. Båda lagen åkte ur Ligacupen mot League One-motstånd i veckan förresten – Bournemouth borta mot Burton (0-2) och West Ham borta mot Oxford (0-4!). Det brukar bli många mål när lagen möts, och säkerligen även denna gång.

 

3. Chelsea – Brighton 1
• Chelsea krossade Grimsby i Ligacupen med 7-1 och positivt för Chelsea var att Hudson-Odoi spelade hela matchen och är nu alltså tillbaka efter sin långtidsskada. Han borde vara aktuell för åtminstone inhopp mot Brighton. Chelsea har vunnit fyra av fyra PL-möten med Brighton och borde ha bra chans igen. Gästerna har 8-9 man på skadelistan.

 

4. Crystal P – Norwich 1(x)
• Lång skadelista även hos Norwich som fortfarande inte har tagit poäng på bortaplan den här säsongen. Men helt chanslöst är man definitivt inte mot målsnåla Palace som inte känns helt harmoniskt.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. Tottenham – Southampton 1(x) M
• Spurs åkte alltså ur Ligacupen mot Colchester som spelar i League Two! Man måste älska England ändå där sånt fortfarande kan hända. Kane följde inte med till den matchen, men de flesta andra stjärnor var med. Southampton brukar alltid bjuda upp mot topplagen och mot Tottenham brukar det bli målrikt. Jag tar med en skrällgardering till slut.

 

6. Wolverhampton – Watford 1(x2)
• Bottenmöte mellan nästjumbon Wolves och jumbon Watford som torskade med hela 0-8 borta mot Man C förra veckan. Man följde upp det med en moralstärkande seger i Ligacupen hemma mot Swansea. Hektiskt schema för Wolves, som ska försöka kombinera överlevnad i Premier League med spel i Europa League – på torsdag är det match borta mot Besiktas. Historiskt sett så trivs Watford mot Wolves som blivit lite väl stora favoriter. Skrällchans?

 

7. Everton – Manchester C 2
• Det känns som om det är omöjligt att få stopp på City just nu. Det är ju bara backlinjen som är lite skadeskjuten, men motståndarna kommer ju sällan så långt ändå. 🙂 Visst har Everton hög kapacitet, men frågan är om ens högstanivån räcker mot ett för dagen stekhett City?

 

8. Charlton – Leeds 2
• Efter succéstarten har nu Charlton två raka torsk och mycket tyder på att raset kan komma att fortsätta för nykomlingen som överpresterat inledningsvis. Bäste målskytten Lyle Taylor är skadad och utan honom har man det jobbigt. Mot serieledande Leeds blir det fruktansvärt svårt och håller sig tvåan runt 60% så funkar det för mig.

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Blackburn – Luton 1
• Klassiska Blackburn har sett ganska stabilt ut den här säsongen faktiskt – bara en torsk på de sex senaste ligamatcherna. Hemma på Ewood Park är man oftast svårslaget och jag tror inte att nykomlingen Luton åker hem med alla tre poängen. Gästerna har förlorat tre av fyra spelade bortamatcher och stor risk att man inkasserar ytterligare en förlust.

 

10. Derby – Birmingham (x)2
• Frustration hos Derby efter sju raka utan vinst…dock har fem av dessa sju matcher slutat oavgjort. Och senast spelade man ju 1-1 borta mot serieledande Leeds – det kan man ju inte direkt klaga på. Potentialen finns där, frågan är om den kommer fram mot Birmingham. Vad jag förstått har flera Derby-spelare varit inblandade i en bilolycka, bland annat lagkapten Keogh och näst bäste målskytt Lawrence. Vill gärna se startelvor innan jag bestämmer mig.

 

11. Hull – Cardiff 1(x2)
• Cardiff börjar puttra igång lite efter en trög start i Championship. Man har dock fortfarande inte vunnit på bortaplan den här säsongen. Hull är dock inte omöjliga att slå på KCOM Stadium och Cardiff har chans att få med sig tre pinnar.

 

12. Middlesbrough – Sheffield W 1(x2)
• Jag har otroligt svårt att lita på Boro, som har ett riktigt bra lag, men som inte visar upp den stabilitet som krävs för att nagla sig fast i toppen. Sheffield har hög kapacitet och brukar trivas ganska bra mot just Middlesbrough. Helst alla tecken!

 

13. Preston – Bristol C 1(x)
• Två lag med kanonform och som båda ligger bra med i toppen. Preston har vunnit fyra av fyra matcher hemma samtidigt som Bristol har tre segrar + en oavgjort på fyra spelade bortamatcher. Preston har inte förlorat mot City på tolv raka matcher. Jag kryssar från vänster, men helst alla tecken.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.