Stryktipset, vecka 39, 26 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 26 september 2020

Då kör vi igen då! Här kommer veckans stryktipsförslag – 15 miljoner i jackpott även den här gången så det gäller att hitta några härliga skrällar. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. West Bromwich – Chelsea 2
• Tung säsongsinledning WBA med två ligatorskar och nu även utslaget ur Ligacupen. Havertz kom ihåg ordentligt i Ligacupen mot Barnsley då han gjorde hattrick för Chelsea. Kanske kan han även komma igång ordentligt i ligaspelet.

 

2. Crystal P – Everton (x)2
• Palace är visserligen utslaget ur Ligacupen men i Premier League har man full pott efter segrar mot Southampton och Manchester U. Zaha har verkligen kommit igång och kanske kan han näta igen. Man ställs dock mot ett hett Everton som vunnit samtliga fyra tävlingsmatcher den här säsongen. Everton har inte förlorat mot Palace på elva senaste mötena.

 

3. Burnley – Southampton 1(x)
• Katastrofstart för Saints och frågan är man får ordning på spelet nu. Borta mot Burnley brukar man dock inte trivas och har sju raka utan vinst på Turf Moor. Visst har man kapacitet att ta alla tre poängen, men inte om man fortsätter att spela som skit.

 

4. Barnsley – Coventry 1(x2)
• Lurigt möte mellan Barnsley och nykomlingen Coventry. Det brukar vara målsnåla tillställningar när Barnsley lirar hemma och det skulle inte förvåna om det blev jämnt och målsnålt även i det här mötet. Helst alla tecken.

 

5. Birmingham – Rotherham 1
• Karanka har verkligen gjort ett bra jobb som ny tränare för Birmingham och efter fyra pinnar på två matcher (mot bra motstånd) så är det optimism i föreningen igen. Visst ska man vara favorit här, men procenten på ettan börjar bli lite hög.

 

6. Cardiff – Reading (1x)2
• Cardiff är vanligtvis bra hemma i Wales, men Reading har vunnit två av två den här säsongen och självförtroendet är på topp! Dessutom har man inte förlorat mot Cardiff på nio senaste mötena. Jag gillar inte prollen på ettan.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Derby – Blackburn (x)2
• Deppig start av Derby och anfallsspelet fungerar inte alls. Rovers däremot har öppnat piggt och gjort sju mål på två spelade ligamatcher. Blackburn spelar bra just nu och kan mycket väl ta en topp sex-placering. Jag streckar från höger.

 

8. Millwall – Brentford 2
• Högintressant Londonderby på The Den. På hemmaplan är det svårt att räkna bort Millwall helt. Men man ställs mot ett Brentford som börjar att tugga igång och som högst troligt kommer att ha med toppen att göra. Jag testar spiktvåan.

 

9. Preston – Stoke 1(x)
• Luktar ju inte målkalas om detta direkt och krysset känns nära till hands. Stoke har bara vunnit en gång på de senaste besöken hos Preston. Jag tror på hemmapoäng även den här gången.

 

10. QPR – Middlesbrough 1(x2)
• Boros tränare Warnock har corona och får stanna hemma. Resten av laget verkar må okej, det gäller även QPR. Rent historiskt brukar det kunna bli ganska underhållande matcher lagen emellan och förhoppningsvis även nu. Jag tycker att det känns öppet.

 

11. Brage – Öster 1(x2)
• Hemma i Borlänge är Brage svårslaget, men skadelistan är lång och dessutom har man backen Zetterström avstängd. Detsamma gäller lagkapten Stefan Karlsson i Öster som åkte på ett rött kort i derbyt mot J-Södra. Viktiga poäng på spel!

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Halmstad – Ljungskile 1
• LSK har inte vunnit en bortamatch på hela säsongen och det är inte mycket som talar för att det sker nu heller. Halmstad borde vara numret för stort, men om plånboken tillåter så kan det vara läge för en kryssgardering.

 

13. Västerås – Jönköping (1) 2 M
• Två lag som slåss i olika delar av tabellen – Västerås balanserar på kvalstrecket nedåt medan J-Södra ligger trea. Båda gängen blandar och ger, det känns som om det kan bli en svängig historia med en hel del mål.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.