Stryktipset, vecka 39, 26 september 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 26 september 2015

11 rätt på lördagens stryktips och det följdes upp med 13 rätt på söndagens Europatipsförslag. Här kommer veckans stryktipstankar. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

sosfotboll

1. Leicester – Arsenal (x)2
• Kanonform hos Leicester och CL-fokus hos gästerna. Cazorla tillbaka efter avstängning för Arsenal. Inte en snöbolls chans i helvetet att jag lämnar tvåan ensam. Minst en kryssgardering. 2-2? 🙂 Spela på resultat här.

2. Liverpool – Aston Villa 1
• I söndags garderade jag Pool-Norwich och visst gick krysset in där. Nu möter man dock ett mer formsvagt motstånd och man har en bra chans att komma på banan igen. Att Sturridge är väg in i matchform är såklart ett stort plus. Jag avvaktar lite med garderingar tills jag ser startelvorna.

3. Manchester U – Sunderland 1
• Med rätta den största favoriten på kupongen. United med Martial i laget kan bli hur farligt som helst verkar det som och det ska mycket till för att det ska bli något annat än hemmaseger. Gör Martial mål igen? Spela på målskyttar här.

4. Southampton – Swansea 1(x)
• Två lag med riktigt hög kapacitet och som kan rå de bästa i serien. Inga nya skador eller avstängningar som stör, men där Southampton har några defensiva avbräck sedan tidigare. Jag känner mig ganska trygg med 1x.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

5. Stoke – Bournemouth 1
• Stoke har fortfarande inte vunnit hemma den här säsongen och man är inte någon självklar vinnare mot nykomlingen Bournemouth eller. Gästerna har varit piggt inledningsvis och gör det bra med små medel. Skrällbud eller tar Stoke sig samman och bärgar första trepoängaren hemma? Äh va fan, etta då.

6. West Ham – Norwich 1(x2)
• West Ham har slagit både Pool och City på bortaplan den här säsongen. Men jag litar ändå inte på att man tar tre säkra hemma mot Norwich. Helt annat att föra spelet för Västra Skinkan och Norwich är stundtals riktigt bra. Jag drar till med en rolig helgardering! Intressanta odds på Norwich här.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Bolton – Brighton (x)2
• Brighton går som tåget i Championship – borde ha vunnit senast mot Wolves också. Visst ska man vara favorit mot Bolton som dock är svårslaget hemma och ett kryss får följa med på min kupong.

8. Brentford – Sheffield W 1(x2)
• Jag känner inget större förtroende för Brentford som blandar och ger (Vibe har gjort tre mål på fyra matcher). Man kanske ska vara liten favorit hemma mot Sheffield, men jag väljer tidigt att helgardera det här mötet. Öppet!

9. Burnley – Reading 1(x2)
• Reading är ett annat gäng som letar efter stabilitet i serien – man blandar riktigt vassa insatser med lågvattenmärken. Det blir lite samma resonemang som matchen innan. Jag har svårt att komma fram till något annat än helgardering.

10. Hull – Blackburn 1(x)
• Jag har väldigt svårt att helt och hållet lita på storfavoriter i Championship. Serien är väldigt jämn och det finns många gäng som kan kriga till sig poäng mot på pappret bättre lag. Längre vila för Rovers som inte lirade Ligacup i veckan och kanske kan det vara till en liten fördel. 1x borde räcka långt.

td_728x90_mj

11. Ipswich – Bristol C 1(x) M
• Visst, det skiljer en hel del placeringar mellan lagen, men procenten har spårat ur på ettan här tycker jag. Ipswich känns inte speciellt stabilt och offensivt lagda Bristol borde ses med större chans än vad tipparna tror nu. Det blir minst 1x för mig.

12. Preston – Wolverhampton (1x)2
• Wolves har mött vasst motstånd i inledningen av serien och jag tror att man kommer att höja sig snart. Varför inte redan nu mot nykomlingen Preston som inte fått det att lossna? Kommer att bli jämnt detta. Den kaxige lämnar kanske krysset allena. Två segersugna lag.

13. Halmstad – Malmö FF 2
• Keene avstängd för HBK och det gör det ju inte direkt lättare för hemmalaget som har det riktigt tufft just nu. Trots CL så borde MFF kunna få med sig tre poäng hem till Skåne. Men ett lyxkryss kanske får följa med till slut.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

banner_728x90_SV

 

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.