Stryktipset, vecka 39, 1 oktober 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 39, 1 oktober 2016

Jackpot på stryket igen så det gäller att hitta några skrällar på veckans kupong. Vilka garderar du? R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering från min sida. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Hull – Chelsea 2
• Ett retat Chelsea som har två raka torsk. Hull har El Mohamady och får det svårt nu. Men är inte procenten på tvåan lite väl hög? Om den börjar kila upp till 70% så ska krysset med. Spela på matchen här.

 

2. Sunderland – WBA (1x)2
• Aj aj aj, vilken svidande förlust för Sunderland senast som tappade in 2-3-bollen mot Crystal P senast i 94:e minuten. Nu har man även en skada på Januzaj och Pienaar. Berahino osäker till spel för gästerna som inte ska räknas bort. Kryssvibbar.

 

3. Watford – Bournemouth 1(x)
• En hel del skadebekymmer för Bournemouth – King, Fraser och Smith dras med känningar och jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt. Watford är heta på hemmaplan och visst är det fördel ettan.  Ighalo avgör? Kolla in oddsen här.

 

4. West Ham – Middlesbrough 1
• När ska det vänta för Västra Skinkan egentligen? Mot Southampton senast så såg det inte bra ut och det måste till förändringar för att man ska fastna i botten. Boro är ett tacksamt motstånd och ett bra läge att bryta en negativ trend. Skärpning Skinkorna! 3-1? 🙂 Spela på resultat här.

 

5. Brentford – Wigan 1
• Brentford har ruggigt fin hemmastatistik och nykomlingen Wigan får det jobbigt. Jag räknar faktiskt med en ganska enkel hemmaseger. Scott Hogan avgör?

 

6. Bristol C – Nottingham 1(x)
• Det är inte många som rår på Bristol C i Bristol så någon bortaseger är inget jag tror på. Forest har dessutom fem raka bortamatcher utan seger. 1x räcker långt.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet. Kolla in oddsen här.

 

7. Ipswich – Huddersfield 1(x2)
• Tabellettan Huddersfield får tillbaka tre lirare efter avstängning och visst har man möjlighet att störa ojämna Ipswich som dock inte förlorat hemma…än (2 3 0). Jag känner mig inte trygg med att utelämna något tecken.

 

8. Preston – Aston Villa (x)2
• Villas resultatrad börjar bli smått komisk – fem raka kryss och sju kryss på de åtta senaste matcherna. Det här funkar inte om man vill spela i Premier League nästa säsong. Preston har en hög högsta nivå, men inte i närheten av Aston Villas.

 

9. Reading – Derby 1(x2)
• Varning för Derby! Laget har verkligen inte levererat inledningsvis, men tog en stark seger borta mot Cardiff i veckan och kan vara på gång. Samtidigt bröts Readings förlustfria svit när man torskade borta mot Brentford i tisdags med hela 1-4.

 

10. Rotherham – Newcastle (x)2 M
• Det ska ju förstås vara klasskillnad mellan tabelljumbon Rotherham och tredjeplacerade Newcastle. Dock ska man inte underskatta hemmafördelen och hur mycket det faktiskt skrälls i Championship. Det känns inte speciellt kul med en singeltvåa här.

 

11. Sheffield W – Brighton 1(x)
• Sheffield har tungt stöd hemma där man är riktigt svårslaget – har vänt underläge till seger i de tre senaste hemmamatcherna. I längden är det nog bättre om man gör första målet istället. 🙂

 

12. Häcken – Malmö FF (1x)2
• Häcken har bara förlorat en hemmamatch i höst. Nasiru Mohammed är avstängd men jag tror definitivt att man kan rå på MFF som stundtals har visat sig mänskligt, framförallt på bortaplan. Fina odds på Häcken här.

 

13. Östersund – Falkenberg 1
• Inget snack här. FFF känns uppgivet, suger borta och trivs inte alls på plastgräs. Dessutom avstängning på Carvalho. Etta! Tvåsiffrigt för ÖFK? Vetefan om du hittar odds på det, men du kan ju alltid kolla här.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.