Stryktipset, vecka 38, 24 september 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 38, 24 september 2016

Helgen är här, ölen är kyld och det är jackpot på stryket igen – underbart! R-3-3-24 (12) + två helgarderingar. 216 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Chelsea (1)x(2)
• Chelsea har trivts bra mot Arsenal på senare år och har inte förlorat i ligan mot Gunners på de nio senaste matcherna. Giroud på väg tillbaka för hemmalaget, men oklart om han kan lira. Chelsea lär vara revanschsuget efter ligaförlusten mot Pool senast och Arsenal har även CL mot Basel på onsdag att tänka på. Spela på matchen här.

 

2. Bournemouth – Everton (x)2
• Bra form hos gästerna, men procenten på tvåan kommer troligtvis spåra ur ordentligt innan matchstart. Everton är vanligtvis ingen vinstmaskin borta och en kryssgardering tycker jag kan vara på sin plats. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt.

 

3. Liverpool – Hull 1
• Pool börjar få igång Klopp-spelet. Schemat i PL är gynnsamt en tid framåt och mycket möjligt att man går starkt en tid. Man trivs ju dock bättre mot spelande lag men får man hål tidigt på Hull så kan det bli en säker seger. Mané målskytt? Lira på det här.

 

4. Middlesbrough – Tottenham 2
• Harry Kane är skadad och ersätts troligtvis av Vincent Janssen. Han lär vara spelsugen och Spurs ska vara storfavorit även utan sin anfallstjärna. Lamela såg bra ut i cupen och han kan säkert hänga en balja här med. Boro får det svettigt.

 

5. Stoke – WBA 2
• Stoke är verkligen skakat efter en fruktansvärd säsongsinledning. Just nu är man favorit hemma mot WBA och det går jag emot direkt med tanke på krisen som klubben går igenom just nu. WBA är defensivt starkt och har även visat upp en stark offensiv på sistone. Chanstvåa. Kanske krävs ett tränarbyte för att Stoke ska lyfta.

 

6. Sunderland – Crystal P (x)2
• Sunderland är ett annat krislag i Premier League. Crystal Palace har kommit igång på slutet men också mött tacksamt motstånd. Fortsätter den vinnande trenden mot ännu ett bottenlag? Nja kanske, men det känns inte som en självklarhet. Har fått mittbacken och lagkaptenen Scott Dann skadad.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet! Kolla in oddsen här.

 

7. Swansea – Manchester C 2
• Agüero tillbaka efter avstängning och ett starkt City blir ännu starkare. Swansea kan störa om allt stämmer, men än så länge så ser man inte speciellt vasst ut. Tvåan känns starkt. Spela på matchen här.

 

8. Aston Villa – Newcastle (1x)2
• Newcastle åkte på en skum hemmatorsk mot Wolves senast trots att man dominerade spelet. Nu ställs man mot ett Aston Villa som inte fått det att lossna ännu, men som har en riktigt hög högstanivå och lär tända till mot Magpies.

 

9. Leeds – Ipswich 1(x2)
• Slamp-Leeds har kammat till sig lite på slutet, men som du vet vid det här laget så är inte Leeds laget som jag förlitar mig på direkt. Ipswich är väldigt stabilt och kan mycket väl få med sig på en eller tre poäng.

 

Betsson är en klassiker där jag spelat länge 🙂 Kolla in det här.

 

10. QPR – Birmingham 1(x2) M
• Klurig match mellan två lag som agerar aningens ojämnt. QPR har inte fått det att stämma på sistone, men man har hög potential och snart kommer det att lossna. Birmingham, eller “nya Slamp-Leeds” som de kallas i folkmun, kan störa alla lag och det är inte ett lag som jag väljer bort på kupongen.

 

11. Reading – Huddersfield 1(x2) M
• Två riktigt formstarka lag. Tabellettan Huddersfield mot Reading som är fortsatt obesegrat på hemmaplan. Riktigt tufft att välja bort tecken, men visst ska hemmafördelen väga tungt. Kanske. Eventuellt. Möjligtvis. 😉 McCleary avstängd för hemmalaget.

 

12. Sheffield W – Nottingham 1
• Sheffield förlorar inte många matcher hemma på Hillsborough och Nottingham får det jobbigt – trots att man har världens bäste Bendtner i laget nu för tiden. 😉 Etta på en tuff kupong.

 

13. J-Södra – Kalmar (x)2
• Kalmar har sett bra ut på slutet, mycket beroende på att skadelistan har minskat ordentligt. J-Södra är bra hemma, men naturgräs är något KFF är vana vid och får med viss tvekan utgångstipset. x2 räcker?

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.