Stryktipset, vecka 38, 23 september 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 38, 23 september 2023

Ny vecka och ny kupong att sätta tänderna i! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Burnley – Manchester U (1x)2
• Går det någonsin att lita på United nuförtiden. Svar: Nej! Räkna med att Kompany & Company är taggade för den här uppgiften. United åkte på däng i Champions League borta mot Bayern och kan få problem igen på Turf Moor. Utgångstvåa men gärna alla tecken!

 

2. Brentford – Everton 1(x)
• Brentford är ruggigt svårslaget hemma och jag tror inte att formsvaga Everton åker hem med tre pinnar. Dock streckas hemmalaget i högsta laget och jag vill minst få med en kryssgardering.

 

3. Crystal P – Fulham 1
• Londonderby där Palace är stor favorit. Jag litar dock inte helt på att hemmalaget fixar en enkel seger. Fula Skinkan är inget stjärngäng men man har definitivt möjlighet att knipa en pinne på Selhurst Park. Etta just nu men jag ska försöka jobba in en gardering.

 

4. Luton – Wolverhampton 2
• Visst Wolves har bara 1 0 4 på fem spelade matcher i ligan, men man har också mött ruggigt tufft motstånd. Nu får man äntligen chans att vinna när man möter Premier Leagues sämsta lag Luton.

 

5. Ipswich – Blackburn 1
• Nykomlingen Ipswich fortsätter att leverera och har fina 6 0 1 på sju matcher. Blackburn blandar och ger men borde få det svårt här. Ettan börjar streckas lite väl hårt och har man råd så tycker jag det kan vara värt att gardera. Snart går Ipswich på en mina!

 

6. Leeds – Watford 1(x2)
• Detta jävla Leeds som jag ska behöva brottas med varenda vecka. Men ok ok, man gör det bra hemma. Jo man har visserligen tre raka kryss på Elland Road, men man har dominerat stort i samtliga matcher. Watford har en hög högstanivå. Nej, det går inte att spika Leeds! Såååå…7-0 till Leeds? 🙂

 

7. Leicester – Bristol C 1(x2)
• Leicester har fått upp farten men när prollen glider upp över 70% i Championship så blir jag automatiskt skeptiskt. Framförallt när Leicester föll i senaste hemmamatchen mot Hull och nu möter ett formstarkt Bristol. Fint värde i både kryss och tvåa.

 

8. Middlesbrough – Southampton 1 (2)
• Det skiljer elva placeringar mellan lagen, men självförtroendet är i botten för båda lägren. Boro är jumbo och har bara spelat in två pinnar. Southampton har efter en fin start nu tre raka torsk. Ångestladdat och öppet!

 

9. Plymouth – Norwich 2
• Nykomlingen Plymouth har kommit ner på jorden lite efter den pigga inledningen. Dock är man fortsatt starkt hemma och någon lätt match tror jag inte att det blir för Norwich. Tvåa just nu men mycket väl att jag kryddar med garderingar innan avspark.

 

10. Rotherham – Preston (x)2
• Det var nog inte många som trodde att Preston skulle leda Championship efter sju omgångar: 6 1 0 är inte illa pinkat! Rotherham är dock ett lurigt gäng, framförallt på hemmaplan där man stått upp bra i samtliga matcher den här säsongen. Snart går Preston på en mina.

 

11. Swansea – Sheffield W 1(x) M
• Ångestmöte mellan två gäng som fortfarande inte vunnit någon match den här säsongen. Swansea är kanske bättre i grunden men någon säker etta är det definitivt inte för mig. Räcker 1x?

 

12. West Bromwich – MIllwall 1(x2)
• Men nej, uppåt 60% procent på ett konsekvent inkonsekvent WBA funkar inte för mig. I senaste hemmamatchen föll man inte helt orättvist mot Huddersfield. Visst kan Millwall fixa poäng, precis som man gjorde de fyra senaste gångerna man gästat West Bromwich.

 

13. Brommapojkarna – Norrköping 1 (2)
• Motivation slår klass…och motivation slår verkligen kass. För Norrköpings spel är inget vidare just nu. Insatsen i förlusterna mot Djurgården och Mjällby var riktigt dåligt och mot ett högmotiverat BP som slåss för sin överlevnad så kan det bli problem. Många mål på Grimsta?

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.