Stryktipset, vecka 38, 23 september 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 38, 23 september 2017

Hösten och kylan är här. Det är allmänt ruggigt och jävligt – tänk då vad bra att man kan värma sig med en stekhet stryktipskupong! 🙂 Här kommer veckans spelförslag. R-3-3-24(12) + tre halvgardering. 192 kr. Lycka till! /BB

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

1. Leicester – Liverpool 1(x2)
• Defensiva problem för Pool där både Matip och Lovren är osäkra till spel, även Emre Can kan missa. Mane fortsatt avstängd vilket inte hjälper. Dock har även Vardy skadebekymmer för hemmalaget vilket jämnar ut det lite. Lagen möttes i veckans Ligacupmatch, en drabbning som Leicester vann hemma med 2-0. Upplagt för skräll igen? Eller skräll och skräll – Leicester har ju vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Pool…

 

2. Burnley – Huddersfield 1
• Huddersfields skadelista blir allt längre – Danny Williams har en fraktur i foten och missar den här matchen. Steve Mounie saknas sedan tidigare medan även Laurent Depoitre och Rajiv Van La Parra är osäkra till spel. Inte bra förstås när man ska till Turf Moor och möta ett vanligtvis hemmastarkt Burnley. Procenten på ettan känns helt ok just nu.

 

3. Everton – Bournemouth 1(x) M
• Everton fick äntligen vinna i veckan när man slog Sunderland i Ligacupen (3-0). Innan den segern hade man fyra raka tävlingsmatcher (alla torskar) utan att göra mål framåt. Dock var tre av dessa på bortaplan, och visst kan man bättre på Goodison Park. Det krävdes 120 minuter för Bournemouth att slå ut Brighton ur Ligacupen i tisdags.

 

4. Manchester C – Crystal Palace 1
• Nej nej, det är bara att rista in ettan här. CP har noll poäng och möter i tur och ordning; City, United (borta) och Chelsea (hemma). JOBBIGT!

 

5. Southampton – Manchester U (x)2 M
• United ser ju onekligen överjävligt starkt ut den här säsongen. Borta är man mer mänskligt. I veckan har man dessutom en tuff CL-match borta mot CSKA Moskva och kanske kan det bli någon slags rotation här. Visst ska man vara favorit, men risken är att procenten blir lite väl hög. Southampton gör sällan bort sig mot United och jag tror att man har chans att störa igen.

 

6. Stoke – Chelsea 2
• Många matcher på kort tid för Chelsea, och snart kan den något tunna truppen få bekänna färg ordentligt. Man lär dock ställa ett någorlunda toppat lag här, förutom David Luiz då som är avstängd efter sitt korkade röda kort mot Arsenal. Tvåan är stark, men pilla med ett kryss om du har råd.

 

Stryktipsförslag får du varje vecka – men mina singelspelsförslag kan du läsa varje dag, nämligen här.

 

7. Swansea – Watford 1
• Jag har räknat ut Swansea lite, framförallt när man sålde både Lloriente och Sigurdson. Men man har visat att man kanske kan undvika nedflyttning i år med ett par fina insatser. Wilfred Bony kan vara redo för 90 minuter. Hemma har man fortfarande inte tagit poäng (inte ens gjort mål), och nu vill man få förändring på det förstås. Watford kan vara en tacksam motståndare då man dras med defensiva problem pga skador och avstängningar.

 

8. Derby – Birmingham 1(x) M
• Harry Redknapp lämnade tränarjobbet för Birmingham efter sjätte raka förlusten. Kanske kan lite förändring få igång den krisande klubben? Borta mot Derby trivs man historiskt ganska bra, och jag gillar inte riktigt procenten på ettan. Derby ska såklart vara rejäl favorit, men åtminstone ett kryss följer med på mitt system.

 

9. Fulham – Middlesbrough (x)2
• 1-2 borta mot Burton var ju inte direkt övertygande av Fula Skinkan senast som fortfarande har lagkapten Cairney skadad. Boro har kommit igång fint – man har visserligen offensiva avbräck sedan tidigare, men Assombalonga och Bamford har visat fin form. Man trivs bättre hemma än borta, men jag chansar på att x2 räcker.

 

10. Leeds – Ipswich 1(x)
• Plump för Slamp-Leeds senast när man bortatorskade (rättvist) mot Millwall med 0-1. Hemma är man riktigt starkt och har inte ens släppt in mål än på Elland Road. Ipswich öppnade ligan starkt, även fast man hade lite stolpe in, men haft det lite motigare på slutet. Man slog dock Bolton hemma senast och har absolut potential. Men max en pinne för gästerna!

 

11. Norwich – Bristol C 1(x2)
• Åtta raka tävlingsmatcher för Bristol City utan torsk och slagit ut både Watford och Stoke ur Ligacupen. Bobby Reid har gjort sju mål på elva matcher och är het. Norwich har efter en tung period fått med sig lite resultat på senare tid och framförallt stramat upp defensiven. Jag litar inte riktigt på hemmalaget just nu…

 

12. Preston – Millwall 1(x)
• Millwall har inte vunnit någon bortamatch den här säsongen, och jag tror inte att det blir förändring på det här. Fem raka utan förlust för Preston som vanligtvis är starkt hemma – bara en förlust på de 15 senaste hemmamatcherna. Procenten på singelettan börjar dock balla ur och en kryssgardering kan det vara värt.

 

13. Sunderland – Cardiff 1(x2)
• Sex raka utan vinst för Sunderland som måste börja håva in trepoängare snart. Cardiff blandar och ger men inledde säsongen starkt och ligger på en delad förstaplats med Leeds och Wolves. Med tanke på vilken bra trupp Sunderland har så ska man vinna de flesta matcher, men riktigt så lätt är det ju inte tydligen. Vad som helst kan hända.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.