Stryktipset, vecka 38, 19 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 38, 19 september 2020

Höjdarkupong även den här veckan! 15 miljoner i jackpott och det gäller att hitta några roliga skrällar. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Crystal P 1(x) M
• Jahopp, då drar även Uniteds säsong igång. Man stod över första omgången och nu ska det bli spännande att se var man står. Jag tycker inte att det känns superharmoniskt direkt samtidigt som Palace gjorde en fin premiär med seger över Southampton. Palace har faktiskt fyra poäng på de två senaste mötena på Old Trafford.

 

2. Arsenal – West Ham 1
• Pepp mot depp. Gunners öppnade på ett fint sätt med att slå Fulham med 3-0…medan West Ham torskade hemma mot Newcastle efter en högst medioker insats. Arsenal defensiv förra säsongen varit inget vidare. Många ordinarie försvarare borta nu och kanske kan West Ham pilla in en balja…men frågan är om det räcker?

 

3. Leeds – Fulham 1(x)
• Leeds visade verkligen att man kommer att slåss ordentligt i Premier League. Uddamålsförlust mot Liverpool med 3-4 och en imponerande insats. Men det betyder ju inte att man kör över Fulham bara för det. 🙂 Det lär inte vara samma sambafotboll nu + att Mitrovic säkert spelar från start. Procenten på ettan är på väg att balla ur och en gardering behöver inte vara fel.

 

4. Blackburn – Wycombe 1
• Två tuffa matcher inledningsvis med Bournemouth borta i ligan och Newcastle borta i cupen. Förluster där men man har stått upp bra. Hemma är man starkt och borde ha bra chans mot nykomlingen Wycombe som går en jobbig säsong till mötes.

 

5. Brentford – Huddersfield 1
• Brentford torskade i premiären mot Birmingham men bortaslog sedan ut ett toppat Southampton ur Ligacupen. Så självförtroendet är nog inte helt under isen. För Huddersfield har det inte lossnat och man har fortfarande inte gjort mål den här säsongen. Dock har man två raka bortasegrar mot just Brentford. Liiite sugen blir man ju på att få med en omotiverad skrällgardering till slut. Vi får se! 😉

 

6. Luton – Derby 1(x)
• Luton har öppnat säsongen fint med premiärseger i ligan och vinst i andra omgången av Ligacupen (möter Man U i nästa omgång). Formen håller i sig från den fina avslutningen av förra säsongen. Derby går det tyngre för. Skadorna är många och formen suger – torsk i både ligan och cupen. Jag kryssar från vänster.

 

På NordicBet så får man 100 kr gratis att spela för om man sätter in minst 100 kr som ny kund.

 

7. Middlesbrough – Bournemouth (1x)2
• Bournemouth kommer antagligen att ligga i toppen och kriga den här säsongen om man inte säljer av allt för många lirare. Seger i premiären och så slog man ut Palace ur cupen. Boro är dock inget uselt gäng alls och vill revanschera sig efter den usla fjolårssäsongen. Öppet och svårbedömt, men fördel Cherries.

 

8. Norwich – Preston 1
• Norwich har en riktigt stark trupp och får man behålla den någorlunda intakt så kommer man med största sannolikhet tillhöra den absoluta toppen. Preston är inget dåligt gäng men här får man nog bekänna färg.

 

9. Reading – Barnsley 1(x2)
• Tre Reading-segrar och tre kryss på de sex senaste mötena lagen emellan och en hel del talar väl för hemmapoäng även den här gången. Barnsley är dock ett lurigt gäng som blixtrar till ibland. Förra säsongen slog man bland annat Brentford och Fulham borta,

 

10. Rotherham – Millwall 1(x2)
• Rotherham brukar trivas mot Millwall som dessutom spelade Ligacupmatch i veckan, till skillnad från Rotherham som kanske är mer utvilat. Men det kommer att bli en jämn match det här och vadsomhelst kan hända resultatmässigt.

 

11. Sheffield W – Watford (x)2
• Två lag som är hundraprocentiga den här säsongen. Flera lirare på väg bort från Watford efter nedflyttningen från Premier League, men man har fortfarande ett bra gäng. Liten fördel för gästerna trots att Sheffield inte släppt in mål på tre spelade träningsmatcher.

 

 
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för bra bonusar.

 

12. Swansea – Birmingham 1(x)
• Två starka premiärvinster av dessa lag då Swansea bortaslog Preston och Birmingham besegrade Brentford hemma. Swansea brukar vara starkt hemma i Wales men Birmingham brukar vara lite lurigt så utgångsettan kryddas med ett kryss.

 

13. Jönköping – Öster 1(x2)
• Högintressant toppmöte och Smålandsderby avslutar kupongen. J-Södra ligger på kvalplats nu, men lagen bakom jagar – bland annat Öster som ligger femma men bara två poäng efter. Jag tror det kan bli en underhållande matcher det här. Hemmafördelen kan vara viktig men jag vill helst ha en helgardering.

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.