Stryktipset, vecka 38, 19 september 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 38, 19 september 2015

Man får ju inte svära i tv, så jag hoppas att du läser det här på någon annan skärm för H E L V E T E vilken svår kupong det är den här veckan! Men det är väl bara att rätta till mjukisbrallorna, ta en öl till och fokusera extra mycket då. 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till!

sosfotboll

1. Aston Villa – West Bromwich (1x)2
• Derby i Birmingham. Villa åkte på en riktig käftsmäll senast när man tappade 2-0 till 2-3 borta mot Leicester. Man har lite skavanker som stör i laget så håll koll på startelvan. Tony Pulis är en riktigt bra tränare och hans WBA är svårslaget – jag tycker man är extremt nederlagstippade här och jag är sugen på att utelämna ettan. Men helgardering tills jag ser startelvorna. Lira på matchen här.

2. Bournemouth – Sunderland 1(x2)
• Nja, vetefan om man kan lita på hemmalaget här. Det känns som om Bournemouth kan vara på väg ner i form (var dåligt mot Norwich) samtidigt som Sunderland gjorde det bra senast mot Tottenham trots förlust (0-1 i 82:a) och kan vara lite på gång. Andy Johnson kan vara åter för gästerna efter skada. Helst alla tecken. Procenten är skev här med.

3. Newcastle – Watford 1(x) M
• Behrami och Britos avstängda för Watford där Adlene Guedioura, Obbi Oulare och Victor Ibarbo kan göra debut. Newcastle har en gedingen skadelista sedan tidigare och nu även anfallaren Mitrovic avstängd. Watford har inlett säsongen bra och Newcastle är definitivt inget spikbud för mig!

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

4. Stoke – Leicester 1(x2)
• Adam och Affellay avstängda för Stoke som har Shawcross, Johnson och Walters på skadelistan. Man ska väl i grunden vara lite bättre än Leicester, men det är svårt att räkna bort gästerna helt, med tanke på den fina moralen man visar upp. Dessutom är Mahrez en fruktansvärt bra spelare som kan luckra upp de flesta försvar.

5. Swansea – Everton 1(x)
• Trots mängder av skador i truppen så har Everton en riktigt slagkraftig förstaelva att ställa på planen. Swansea är vanligtvis starkt hemma i Wales, men brukar ha problem mot Everton som man ALDRIG slagit i ligaspelet. Borta mot Watford senast så imponerade inte Swansea så man måste upp några snäpp för att inte åka på ytterligare en torsk här.

6. Blackburn – Charlton 1
• Blackburn börjar skramla ihop till säsongens första seger och jag tror att man har bra chans att ta en trea mot Charlton som efter en fin inledning börjar tappa i form. Jordan Rhodes har gjort mål i två raka matcher för Rovers. Avgör igen?

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Brentford – Preston 1
• Två ganska formsvaga lag men där hemmalaget ska ses med högre kapacitet. Nykomlingen Preston inledde säsongen piggt men nu går det trögare. Lasse Vibe har gjort två mål på tre matcher för Brentford och är på gång. Det får bli en spiketta på en tuff kupong.

8. Bristol C – Reading (1) 2
• Måltjuven Orlando Sá avstängd för Reading efter sitt röda kort efter 45 minuter senast – ett rejält avbräck. Defensiven hos Bristol imponerar dock inte så helt omöjligt borde det ju inte bli att göra mål för Reading ändå. Det är alltid full fart framåt för Bristol C – vilket kan straffa sig ibland. Många mål? Spela på det här.

9. Huddersfield – Bolton 1(x)
• Visserligen bra en vinst på sju spelade matcher för Huddersfield, men motståndet har varit mördande tufft. Lättare emot nu mot Bolton som gjort minst mål av samtliga lag i serien (3). 1x borde räcka väldigt långt.

td_728x90_mj

10. Hull – QPR 1
• Jag tror på Hull här – man tog en imponerande seger borta mot Cardiff senast och anfallstrion Abel Hernandez, Sone Aluko och Mohamed Diame känns riktigt vassa. QPR är inte kattskit såklart men defensiven har varit bräcklig och man kan få problem.

11. MK Dons – Leeds (x)2
• Darren Potter och Ben Reeves är tunga avbräck för MK Dons som har tre raka torsk. Slamp-Leeds verkar ju existera enbart för att göra mitt tipparliv till ett helvete så naturligtvis känner jag mig inte helt trygg med x2. Men man måste ju leva lite farligt ibland. 😉

12. Wolverhampton – Brighton 1(x2)
• Tabellettan Brighton har verkligen imponerat och är fortsatt obesegrat efter sju omgångar (6 1 0). Men nu kommer det en riktig värdemätare när man möter Wolves borta. Det brukar bli väldigt tajta matcher lagen emellan, även nu troligtvis.

13. AIK – Häcken 1
• Andraplacerade AIK öser på just nu och radar upp segrarna. Man är kupongens största favorit, men jag har väldigt svårt att se att man bryter ihop mot Häcken, som man vanligtvis trivs att möta.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.