Stryktipset, vecka 37, 18 september 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 18 september 2021

Ännu en härlig jackpott-omgång på stryktipset – här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1 Burnley – Arsenal (x)2 M
• Gunners lyckades till slut bryta ned Norwich senast och tog första segern efter 1-0. Men det var hemma och mot ligans kanske svagaste gäng. Svårare motstånd nu på Turf Moor. De senaste två mötena här har slutat oavgjort och minst kryssgardering för mig.

 

2. Liverpool – Crystal P 1
• Visst borde det kunna bli lite fler skrällar när storlagen lirat viktiga Europamatcher i veckan. Pool hade ju en riktig kraftmätning mot Milan i onsdags och kanske kan det påverka. Man trivs dock bra mot Palace och naturligtvis talar mycket för hemmaseger.

 

3. Manchester C – Southampton 1
• Galen match för City i veckan när man hemmaslog Leipzig med 6-3 i Champions League. Man har ju dock en jävla massa bra spelare att rotera in. Visst SKA man vinna mot Southampton, men större skrällar har väl skett. Fun fact: Saints har gjort mål i de sju senaste mötena borta mot City, och i 14 av de 15 senaste.

 

4. Aston Villa – Everton 1(x)
• Viktige Calvert-Lewin skadad för Everton, men man visade hemma mot Burnley senast att man kan spela fotboll ändå. Det var dock ingen helgjuten insats och man kan få problem mot Villa som är svårspelat på Villa Park.

 

5. Norwich – Watford 1
• Tipparna tror hårt på Norwich (streckas till ca 50%) och kanske är det dags att äntligen ta poäng nu efter fyra raka torsk. Trots bra motstånd så har man stått upp bra – möjligt att det lossnar mot Watford nu. Dock lite läskigt att man torskat de fyra senaste mötena mot just Watford…

 

6. Barnsley – Blackburn (x)2
• Barnsley har haft det jobbigt den här säsongen och det borde kunna bli svettigt även mot Rovers som sett stabilt ut hittills. Skador stör i båda lägren och det känns ganska ovisst detta. Jag kryssar från höger. Helst alla tecken.

 

7. Cardiff – Bournemouth (1x)2
• Bournemouth är starkt och svårslaget, men det är framförallt hemma som man imponerar, på bortaplan är man inte lika imponerande. Hemma i Wales har Cardiff potential att störa alla lag i serien och visst kan man ta poäng mot serietrean.

 

8. Derby – Stoke 2
• Tre kryss på de fyra senaste ligamatcherna för Derby. Imponerande att greja 0-0 borta mot WBA senast, men man var också helt utspelat och ska vara väldigt glada för den pinnen. På tre spelade hemmamatcher har man tre kryss. Nu väntar det ett tufft motstånd i form av Stoke som bara torskat mot serieledande Fulham den här säsongen. Jag tror på bortapoäng.

 

9. Luton – Swansea 1(x2)
• Två raka mållösa matcher för Swansea och kanske kan det bli ytterligare en målsnål tillställning när man gästar Luton. Tipparna tror ganska hårt på hemmalaget men jag är inte lika säkert. Lång procent på tvåan som jag gärna vill få med. Alla tecken!

 

10. Millwall – Coventry 1(x)
• Vilken succé för Coventry som ligger fyra just nu. Man har vunnit fyra av de fem senaste matcherna. Borta är man dock mänskligare och Millwall brukar vara svårslaget på The Den. Ett kryss skulle man ju inte hamna i chocktillstånd av direkt.

 

11. Preston – West Bromwich 1(x2)
• Efter en tung start på säsongen så har Preston fem raka tävlingsmatcher utan förlust. Motståndet har dock varit mediokert och nu väntar ett av ligans bättre gäng. Även fast jag håller WBA som favorit så tycker jag att 60% på tvåan är i högsta laget. Preston med fint självförtroende kanske kan störa.

 

12. Peterborough – Birmingham (1) 2
• Nykomlingen Peterborough har det jobbigt och ligger näst sist med fyra poäng efter sju omgångar. Man är dock bra mycket spänstigare hemma än borta. Bättre går det för Birmingham som ligger tia men med bara två poäng upp till kvalplats. Jag tror det här kan bli en underhållande och chansrik match. Fördel gästerna men jag tycker inte att man ska räkna bort hemmalaget helt.

 

13. QPR – Bristol C 1(x2)
• Har jag missat något på världsrankingen eller? Varför i hela världen är QPR streckat till ca 70%!? Enda rimliga förklaringen är att folk har slut på garderingar när de kommer till match 13. 🙂 Det är inget fel på Citys kapacitet och man har vunnit tre raka bortamatcher mot QPR i Championship.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.