Stryktipset, vecka 37, 17 september 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 17 september 2022

England har sörjt färdigt, eller tillräckligt för att lira boll igen ivarjefall. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Tottenham – Leicester 1(x) M
• Uppehållet kom i rättan tid för Leicester som haft en bedrövlig säsongstart. Nu har man fått tid på sig att skruva på grejer. Det finns hög kapacitet och snart blir det utdelning. Redan nu mot Tottenham som har en CL-torsk i benen? Ja, kanske.

 

2. Newcastle – Bournemouth 1
• Newcastle har något spännande på gång (inte så konstigt kanske när ägaren är god för 400 MILJARDER) och visst ska man vara stor favorit mot Bournemouth som jag tror får svårt att hålla sig kvar i Premier League.

 

3. Birmingham – Coventry (x)2
• Svårbedömt möte, men här tycker jag att den skeva procenten får styra. Hemmalaget streckas alldeles för hårt. Coventry är ingen vinstmaskin men jag tror inte att man räds Birmingham. Värde i både kryss och tvåa.

 

4. Burnley – Bristol C 1(x2)
• Burnley är ytterst svårslaget och har en stark defensiv. Om man bara får fart på offensiven så kan det bli riktigt bra. Bristol C är dock ett lurigt gäng som jag missbedömt tidigare. Jag får lite skrällvibb.

 

5. Huddersfield – Cardiff 1(x2)
• Ovisst möte mellan två gäng som inte vunnit många matcher den här säsongen. Delad pott skulle ju inte chocka mig direkt. Helst alla tecken!

 

6. Luton – Blackburn 1
• Luton är ett underhållande gäng men man har fortfarande inte vunnit hemma (0 3 2). Rovers agerar ojämnt men har en hög högstanivå. Jag testar ettan just nu, men kan bli gardering till slut!

 

7. Millwall – Blackpool 1(x2)
• Millwall har torskat tre av de fyra senaste men visst ska man väl ta poäng på The Den mot Blackpool? Gästerna spelar briljant stundtals men blandar upp det med totala bottennapp.

 

8. Norwich – WBA 1
• Sex raka segrar har gjort att Norwich seglat upp till en andraplats. Visst kan man vinna igen, men WBA har hög kapacitet men bortaspelet imponerar inte och jag nöjer mig med ettan. Framåt Pukki!

 

9. Preston – Sheffield U (x)2
• Det blir ju sällan målrika matcher när Preston lirar och det borde kunna bli tajt och målsnålt även mot Sheffield. Gästerna imponerar med 6 2 0 på de åtta senaste och jag tror på poäng igen.

 

10. QPR – Stoke 1(x)
• QPR har börjat komma igång med tre segrar på de fyra senaste. Även Stoke lirar hyfsat och har bara förlorat en av de fyra senaste matcherna. Krysset hakar på utgångsettan, men alla tecken behöver inte vara fel.

 

11. Watford – Sunderland 1(x2)
• Jag vill så gärna plita ned en singeletta och gå vidare i livet, men det känns inte som att det går att lita på Watford just. Med tanke på spelarmaterialet så ska man ligga i toppen, men så lätt är det ju inte riktigt. Sunderland tar ingen skit och kan kanske ställa till med något.

 

12. Wigan – Reading 1(x2)
• Nykomlingen Wigan har öppnat piggt! Man ligger visserligen ”bara” 11:a, men man har bara förlorat en match (3 4 1). I en jämn tabell ligger Reading fyra, endast två poäng före Wigan, så det kan bli snabba kast.

 

13. Middlesbrough – Rotherham 1(x)
• Boro ligger faktiskt och balanserar på nedflyttningsstrecket just nu, men det skulle förvåna mig om man inte klättrade en hel del placeringar. Nykomlingen Rotherham har precis som nykomlingen Wigan bara förlorat en match. Hemmalaget streckas ganska hårt och jag vill gärna gardera.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.