Stryktipset, vecka 37, 17 september 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 17 september 2016

Äntligen helg och äntligen stryktips igen! Finns det någon bättre att sätta igång kaffebryggaren, ta på sig mjukisbyxorna och sätta tänderna i kupongen? Njo, man kan ju sätta tänderna i lite kladdkaka då för att göra det hela ännu bättre. 🙂

R-3-3-24(12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Everton – Middlesbrough 1
• Ettan känns bra här. Lukaku kom igång ordentligt senast och belgaren blir livsfarlig inför hemmamfansen. Boro kommer att få en svettig afton, och risk att det blir storstryk om inte Valdes storspelar. Lukaku målar igen? Spela på det här.

 

2. Hull – Arsenal (x)2 M
• Arsenal går verkligen inte speciellt bra, men att få med sig 1-1 borta mot PSG var ändå imponerade – dock en smula turligt. Visst ska man vara favorit mot Hull, men det känns inte tryggt att lämna tvåan ensam.

 

3. Leicester – Burnley 1
• De regerande mästarna imponerade i CL-debuten när man bortaslog Brügge med hela 3-0. Man lär sväva på moln nu och ett bortasvagt Burnley borde vara en ganska enkel uppgift. Visst kan cupspel (framförallt på bortaplan) kosta energi i ligan, men mycket pekar på att det blir en hemmaseger. 3-0? Spela på resultat här.

 

4. Manchester C – Bournemouth 1
• Även här är ettan stark. City krossade Mönchengladbach i CL och kunde spara lite kraft för den här matchen. Agüero avstängd igen, men visst ska man vinna ändå.

 

5. WBA – West Ham (x)2
• Svårdbedömt möte mellan två lag inte övertygar just nu. Tony Pulis sitter risigt till som tränare för hemmalaget och snart kanske han behöver se sig om efter ett annat jobb. Västra Skinkan betedde sig bedrövligt mot Watford senast när man tappade 2-0 till 2-4. Bättring krävs nu och med tanke på krisen i WBA så finns det bra chans för gästarna att få revansch för insatsen senast.

 

6. Huddersfield – QPR 1(x) M
• QPR åkte på en tennisförlust hemma mot Newcastle senaste när gästerna vann med 6-0. Kan man ska av sig den försluten mot ett formstark Huddersfield? Kanske, men ettan känns stark just nu, även fast hemmalaget åkte på sin första förlust senast (0-1 borta mot Brighton är inte mycket att snacka om). Ajja, krysset får väl följa med då.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet. Kolla in oddsen här.

 

7. Ipswich – Aston Villa 1(x)
• 0 4 1 på de fem senaste för Villa är ju inte direkt imponerande med tanke på vilken stark trupp man har. Och då har man även spelat de flesta matcherna hemma! Det är mycket möjligt att man kommer igång snart, men mot ett hemmstarkt Ipswich får man nog nöja sig med ännu ett kryss. Trist match att helgardera rent procentmässigt, men visst kan du ta med tvåan om du känner dig generös.

 

8. Newcastle – Wolverhampton 1
• PL-form hos Newcastle som efter de två inledande förlusterna nu har fem raka segrar. Det ska mycket till för att Wolves ska poäng inför över 50 000 Magpies-supportrar.

 

9. Barnsley – Reading 1(x2)
• Jag sitter och väntar på en reaktion för Barnsley, men den verkar inte komma. Eller är det dags mot ett formstarkt Reading? Gästerna har kommit igång efter en trög inledning och det kan nog bli jämnare än vad tipparna verkar tro.

 

10. Bristol C – Derby 1(x2)
• Att Derby skulle ligga fyra från slutet var inget som jag förutspådde innan säsongen drog igång. Men det är nog bara en tidsfråga innan man får igång maskineriet. Dock är formen riktigt dålig och offensiven har varit usel. Mycket som ska förbättras om man ska rå på ett vanligtvis hemmastarkt Bristol.

 

11. Burton – Brighton 1(x2)
• Nykomlingen Burton gör det bra i Championship, efter en lite knepig inledning har man nu fem raka utan torsk – och då har man mött bra motstånd också. Brighton är kanske bättre i grunden, men det är mer än spelarkvalitet som räknas. helst alla tecken.

 

12. Nottingham – Norwich (x)2 M
• En match som kan spåra ur målmässigt. Forest är inte så bra som tipparna vill tro och bortapoäng tror jag är givet. Norwich har mycket klass i sin elva och är en het kandidat till en direktplats till Premier League. Många mål kan du spela på här.

 

13. Kalmar FF – Östersund 1(x)
• Naturgräs som gäller nu vilket borde göra det tuffare för formstarka ÖFK. Dessutom har KFF många lirare tillbaka från skador och kan ställa en stark elva på planen. Räcker 1x?

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.