Stryktipset, vecka 37, 15 september 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 15 september 2018

Så var landskampshelvetet äntligen över! En underbar stryktipskupong väntar och att det dessutom är tio miljoner i jackpott gör ju inte ont direkt. 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Watford – Manchester U (1x)2
• Är United ur krisen? Har vinden vänt? Är Mourinho glad igen? Ja inte fan vet jag, men det är definitivt inte något som jag tänker ta för givet. Watford är grymt starka hemma och får man en bra start så kan allt hända mot ett frustrerat motstånd. Fram med garderingarna direkt!

 

2. Bournemouth – Leicester (x)2
• Ryan Fraser skadade sig under uppehållet och kan missa för Bournemouth som redan har ett par nycklar på skadelistan. Vardy tillbaka efter avstängning vilket är ett stort plus för gästerna. Det brukar vanligtvis bli tajta historier när dessa lag möts och möjligtvis även den här gången.

 

3. Chelsea – Cardiff 1
• Perfekt start på säsongen för Chelsea och jag har svårt att se hur Cardiff ska kunna bryta den felfria sviten. Det som möjligtvis skulle kunna störa Chelsea är att i stort sett hela laget har lirat en hel del landslagsfotboll medan Cardiff fått vila.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Huddersfield – Crystal Palace 1(x2)
• Hemmalaget får fortsätta klara sig utan lagkaptenen Jonathan Hogg som är avstängd. Palace kan få klara sig utan Zaha igen då han dras med skada, och han är viktig – man har förlorat tolv raka ligamatcher när han varit borta. Jag ser gärna startelvorna innan jag bestämmer mig.

 

5. Manchester C – Fulham 1
• Bra fart i Fula Skinkan men det här blir övermäktigt. Jag tror man får räkna med att ta sina flesta poäng hemma på det The Cottage.

 

Kolla in bombutbudet!

 

6. Newcastle – Arsenal (1x)2
• Ja inte går det att lita på Arsenal här. Newcastle på St James Park är ingen lätt nöt att knäcka för något lag. Hemmalaget lär backa hem ordentligt och försöka kontra in en balja på gästerna.

 

7. Blackburn – Aston Villa (x)2
• Tillbaka på Jorden igen för Blackburn senast när man åkte på första ligaförlusten senast – 1-4 borta mot Bristol C innan uppehållet. I Villa kan nytillskottet och målsprutan Tammy Abraham gör debut – kanske kan han vara den som skjuter Villa ur formsvackan? Även rutinerade Yannick Bolasie kan debutera för gästerna.

 

8. Brentford – Wigan 1
• Wigan har öppnat piggt i Championship med tio poäng på sex matcher. Nu tror jag att man får problem mot Brentford som brukar ösa på ordentligt hemma och som dessutom får tillbaka sin bästa målskytt Neal Maupay efter avstängning.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Bristol C – Sheffield U 1(x2)
• Två formstarka lag som möts och jag räknar med en målrik och underhållande match. Dock svårt att sia om slutresultatet – tio raka möten utan kryss.

 

10. Hull – Ipswich 1(x)
• Nu är det väl ändå dags för Hull att skrämma iväg hemmaspöket efter sex raka tävlingsmatcher hemma utan seger? Ipswich brukar inte trivas här hursomhelst och kanske kan Hulls nyförvärv Tommy Elphick och Chris Martin göra skillnaden?

 

11. Millwall – Leeds 1(x)
• Klassiskt grismöte! Tung skada i Slamp-Leeds som får klara sig utan stjärnanfallaren Roofe den här matchen. Sedan tidigare är Bamford borta. Millwall brukar trivas mot Leeds och hemma på The Den ska man respekteras. Procenten på tvåan är för hög med tanke på omständigheterna.

 

12. Örebro SK – Sundsvall (x)2 M
• Besara är INTE glad på ÖSK efter den uteblivna affären med qatariska Al-Khor. Klubben skötte det inte snyggt och Besara åkte dit i onödan. Han säger att han kan lira mot Giffarna men detvetefan. Sundsvall ligger sexa och spelar drömfotboll den här säsongen. Varför är man nederlagstippade mot ÖSK? Ingen jävla aning.

 

13. Östersund – Malmö FF 2
• Tre raka torsk för ÖFK och nu börjar spelarflykten att märkas ordentligt. MFF har fått vittring på topplagen och är i kanonform. Sonko Sundberg avstängd för hemmalaget.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.