Stryktipset, vecka 37, 14 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 14 september 2019

Vilken underbar känsla att Premier League och Championship är tillbaka på stryktipskupongen! Äntligen är landslagsterrorn över, WOHO! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester U – Leicester 1
• Alltid lite lurigt efter ett landsuppehåll – vilka lirare åkte på skador i landslagen, vilka är slitna och kommer man direkt in i PL-lunket igen eller tar det någon match innan man är på tårna? Många frågor! Vad jag förstått så ska United kunna matcha ett bra lag, men det är ju inte alltid det räcker för kära Manchester (tre raka utan seger). Leicester brukar ha det besvärligt på Old Trafford, men ta med garderingar om du har råd.

 

2. Tottenham – Crystal Palace 1
• Palace har inte gjort mål borta mot Spurs på sex raka ligamatcher. Den här säsongen har man dock startat starkt och kanske kan man störa? Nja, vetefan – det ska mycket till för att Palace ska göra en likadan bragdmatch som borta mot United. Tottenham beter sig märkligt, men visst borde man greja det här. Eller?

 

3. Wolverhampton – Chelsea 1(x2)
• Frågan är hur dessa lag ska palla kombinera ligaspelet med gruppspel i EL respektive CL. Det kommer att slita på redan slitna trupper. Chelsea har redan 8-9 man på skadelistan och kommer ha en intressant höst. Den här matchen tror jag kan bli riktigt underhållande! Två lag som gasar på framåt och kanske kan det bli en hel del mål. Men hur slutar det då? Absolut ingen jävla aning – fram med helgarderingen! 🙂

 

4. Norwich – Manchester C 2
• Ingen idé att gardera när City äntrar på planen. Man vinner det mesta och troligtvis även det här mötet mot kaxiga Norwich. Inga nya skador hos gästerna som spikas.

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. Sheffield U – Southampton (1x)2
• Känner ni också hur det sticker i näsan? För visst osar det kryss om den här matchen. När Saints är bra så är man riktigt bra, men mot sämre motstånd (som typ nykomlingen Sheffield U) så brukar man ha det svårt att komma igång och föra spelet. United har fått en fin stabil start på vistelsen i Premier League och kan kriga till sig viktiga poäng igen. Ytterbacken Danso avstängd för gästerna och Redmond fortsatt skadad.

 

6. Brighton – Burnley 1(x)
• Duktige Trossard verkar missa för hemmalaget i den här matchen som känns öppen. Visst kan hemmafördelen fälla avgörandet, men Burnley går sällan att räkna bort och jag vill helst inte utelämna bortapoäng här. Det brukar vara väldigt jämnt mellan lagen rent historiskt och säkerligen även den här gången.

 

7. Östersund – Kalmar 1(x)
• Och så spränger sig den här skitmatchen in i allt det härliga engelska. Jaja, det är väl bara att ta en tugga i den här bajsmackan då. Två lag som överraskande är med i den absoluta bottenstriden. Kaos kring ÖFK både på och utanför planen – tre raka ligatorsk och bara fem poäng ned till Falkenberg på kvalplats. Kalmar har bara två poäng ned till FFF och på de två senaste matcherna har man 0-9 i målskillnad. I 0-5-torsken hemma mot MFF senast så fick superviktiga Romarinho rött efter 9 minuter så inte askonstiga siffror. Även mittbackskuggen Aliti avstängd för gästerna.

 

8. Charlton – Birmingham 1(x2)
• Wow, vilken superstart av nykomlingen Charlton som ligger tvåa efter sex omgångar. Landslagsuppehållet kom högst olägligt! Även Birmingham har öppnat starkt och ligger nia med bara sex poäng upp till Swansea i toppen. Jag har räknat bort Charlton alldeles för många gånger redan och tänker inte utelämna laget nu. Procenten på singelettan är dock asosexig och jag garderar snabbt.

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Blackburn – Millwall 1(x)
• Helt okej start av båda lagen som ställts mot bra motstånd under de sex första omgångarna. Millwall är bäst hemma på The Den, men har visat sig svårslaget även på bortaplan. Rovers har inte förlorat mot Millwall på de sju senaste mötena och jag tror på poäng även nu.

 

10. Hull – Wigan 1(x) M
• Visst, Wigan går mot en tuff säsong men även Hull har inlett oroväckande svagt med bara en seger än så länge (dessutom åkt ur Ligacupen). Ettan ligger på över 60 procent och det funkar inte för mig. This is the fucking Championship och vad som helst kan hända!

 

11. Middlesbrough – Reading 1(x2)
• Alltså jävla Boro. Jag har förlitat mig så mycket på detta lag på senare tid men får noll utdelning. Enligt mig så är man topp sex, rent truppmässigt, men nu ligger man på 18:e plats och måste verkligen skärpa till sig om inte detta ska bli en katastrofsäsong. Reading tar inte skit från något lag i serien och kan störa.

 

12. Preston – Brentford 1 (2)
• Hemmaprollen är på tok för hög. Det är intressant att jämföra procent vs odds ibland: På stryket just nu är procentfördelningen 52% 25% 23% – oddsen är dock: 2.65 3.47 2.65. Mycket har kanske att göra med att stryktipparna har slut på garderingar och måste chansa. 🙂 Brentford har hög kapacitet och kan slå de flesta lag i Championship. Många mål tror jag på.

 

13. QPR – Luton 1
• Luton kommer att ta de flesta poängen hemma men visst kan man gneta till sig pinnar på resande fot också med lite flax. QPR har dock inlett säsongen piggt och har Hugill i målform. Jag testar ettan.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.