Stryktipset, vecka 37, 12 september 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 37, 12 september 2015

Premier League är tillbaka – jag är tillbaka – livet är tillbaka – och hoppet om att leva på räntan är tillbaka! 🙂 10 millar i jackpot, här kommer mitt förslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

sosfotboll

1. Manchester U – Liverpool 1(x)
• Pool brukar ha problem på Old Trafford och det blir ju ingen enkel resa den här gången heller även fast United inte är lika bra som förr om åren. Coutinho avstängd för gästerna som även dras med skadebekymmer på en hel del andra lirare. Fördel hemmalaget som får utgångstipset. Gör Rooney mål? Lira på det här.

2. Arsenal  – Stoke 1
• Afellay och Adam är avstängda för Stoke och det gör ju inte saker lättare direkt, samtidigt som backklippan Shawcross är fortsatt skadad och Glen Johnson, Mame Diouf och Marko Arnautovic är osäkra till spel. Näe, det är inte mycket som tala för gästerna. Visst, offensiven är inte stekhet, men Arsenal borde ändå kunna ta tre sköna pinnar.

3. Crystal P – Manchester C 2
• Kul match mellan två offensiva lag! Försvararen Joel Ward skadad för Cyrstal P. Kevin de Bruyne ny i City, men jag skulle bli väldigt förvånad om han startar nu. Hemmalaget brukar stå emot bra mot de bättre lagen och kanske kan man störa City? …nja, City verkar ha något stort på gång den här säsongen och man blir otroligt svårstoppat. Kanske en rolig skrällgardering för den som har råd. Spela på målskyttar här.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

4. Norwich – Bournemouth 1(x2)
• Nykomlingsmöte. Bournemouth har verkligen inlett Premier League på ett bra sätt och landslagsuppehållet kom inte speciellt lägligt med tanke på den fina formen. Man har värvat in Glenn Murray från Crystal Palace. Norwich har öppnat säsongen lite ojämnt men ska inte räknas bort hemma där stödet är enormt. Många mål? Spela på resultat här.

5. Watford – Swansea (x)2
• På fem spelade tävlingsmatcher så har nykomlingen Watford bara gjort mot i en match, och det var i premiären mot Everton (2-2). Trots det så är man faktiskt obesegrat hemma då man lirat 0-0 mot både Stoke och Southampton. Viktigt Montero är osäker till spel för gästerna så håll koll på startelvorna. x2 borde väl ändå räcka långt?

6. WBA – Southampton 1(x)
• Det verkar som om tränare Pulis tänker lira med Berahino trots allt. Anfallaren har ju varit förbannad över att han nekades en övergång till Tottenham och sagt att han “aldrig kommer att spela för klubben igen”. Vi får väl se vid 16.00 på lördag då. 🙂 Southampton har inte inlett säsongen speciellt övertygande och jag vågar inte lita på laget här. WBA har två raka hemmatorsk, men det har varit mot City och Chelsea – lättare nu.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Birmingham – Bristol C 1(x2)
• Birmingham har inlett säsongen starkt och är fortsatt obesegrat. Bristol City är inte fantastiskt men visst har hemmalaget seglat upp till överjävligt stor favorit? Finns hög potential hos gästerna och jag ser spelvärd i både krysset och tvåan. Hoppas på skräll!

8. Bolton – Wolverhampton (1x)2
• Bolton är ett riktigt bogey team för Wolves och jag tänker inte förlita mig på gästerna som har Dicko skadad resten av säsongen. Man är bättre i grunden men det går inte att bara köra över Bolton – dessutom har defensiven sett lite svajig ut hos gästerna. Helst alla tecken.

9. Brighton – Hull 1(x)
• Toppmöte mellan ettan och tvåan i Championship. Brighton borde ändå ses som favorit med tanke på hemmaplan – Hull trivs bättre hemma och är nog inte helt missnöjt med en pinne mot ett formstarkt Brighton. 1x, men en helgardering behöver inte vara fel.

td_728x90_mj

10. Leeds – Brentford 1(x2)
• Slamp-Leeds letar sig in på kupongen och ingen är snabbare än jag på att helgardera! Procenten på ettan har stigit för högt med tanke på gästerna högstanivå och ett kryss känns långt ifrån omöjligt.

11. Preston – Derby 2
• Är det dags för Derby att kamma sig och börja prestera på den nivå man ska med tanke på spelarmaterialet, nu när man även värvat Bradley Johnson och Jacob Butterfield? Det blir rungande starkt…nnnjaaaaAAAA som svar på den frågan. Det ska skilja ordentligt mellan lagen och procenten på tvåan känns ok.

12. Falkenberg – AIK (x)2 M
• Bra form hos Gnaget men bortaspelet imponerar inte – trepoängaren i Gefle senast var lagets första på resande fot och den satt väldigt långt inne. Blomberg osäker till spel. FFF är inte oävet och vann det här mötet förra säsongen med 4-1. Jag har svårt att se att det skulle bli sådana siffror nu, men en kryssgardering är på sin plats.

13. Malmö FF – Elfsborg 1
• Jahopp, hur stort fokus har MFF på tisdagens Champlions League-match borta mot PSG? Jag tror inte det spelar någon roll faktiskt. Man vill gå in i CL med en seger och Ellos på naturgräs borde vara säkra tre poäng.

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.