Stryktipset, vecka 36, 9 september 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 9 september 2017

Nu äntligen är Premier League tillbaka på stryktipskupongen! Och när man inte tror att det kan bli bättre så är det även tio millar extra i potten. Nu kör vi! 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

1. Stoke – Manchester U 2
• Maximala nio poäng och 10-0 i målskillnad går ju inte att snacka bort direkt. United har öppnat på bästa möjliga sätt och ska naturligtvis ha utgångstecknet här. Stoke har inlett bättre än vad jag trodde och 1-0-seger hemma mot Gunners är ju inte fy ska direkt. Man får det jobbigt här, men en kryssgardering behöver inte vara fel om man har råd – på de fyra senaste hemmamötena med United är Stoke obesegrat (2 2 0).

 

2. Arsenal – Bournemouth 1(x2)
• Två lag som inte imponerat inledningsvis. Bournemouth fortfarande utan poäng efter tre omgångar medan Arsenal skrapat ihop tre. Men alltså, nej. Typ 80% på Gunners känns fanemig inte ok. Inte med tanke på hur jävla ängsligt man är just nu. Visst, man kan säkert vinna med 4-0, men får man en tuff start så kan åter igen tvivel och nerver blanda sig i. Gästerna är hungriga och har giftiga kontringsspelare i Defoe och King. Jag tar med alla tecken!

 

3. Brighton – WBA (x)2
• Riktigt stabil start av WBA som har två segrar + ett kryss än så länge. Målsnålt, trist och jävligt precis som vanligt. Men det har väl sin charm också antar jag. 🙂 Nykomlingen Brighton inledde med två torsk men fick med sig en pinne borta mot Watford senast…men då fick ju Watford en utvisning efter 24 minuter, så vetefan hur imponerande den poängen egentligen var. Fortfarande NOLL mål framåt och futtiga sex skott på mål. WBA har lånat in mycket duktige Grzegorz Krychowiak från PSG, men han startar troligtvis inte. Kaptenen Jonny Evans kan vara tillbaka i laget efter skada. x2 borde räcka långt.

 

4. Everton – Tottenham 1(x2)
• Två lag som inlett på liknande sätt med samma statistik (1 1 1). Mycket skriverier om Rooney nu, i och med hans rattfylla, men det skulle inte förvåna mig om han gjorde mål och så en passande målgest (typ vingla fram eller nåt). Många tuffa matcher för flera Tottenham-spelare under landslagsuppehållet, och på onsdag är det dags för Champions League mot Dortmund. Hur är det med orken?

 

5. Leicester – Chelsea 2
• Efter chocktorsken hemma mot Burnley i premiären så har Chelsea tagit två tunga segrar mot Tottenham och Everton. Hazard kan vara redo för sin första ligamatch för säsongen (varit skadad men lirat med Belgien under uppehållet) och dessutom kan Danny Drinkwater vara redo för sin Chelsea-debut – han lämnade just Leicester och har f ö gjort det senaste ligamålet för Leicester mot Chelsea. Cahill avstängd. På en svettig kupong så lämnas tvåan ensam.

 

6. Southampton – Watford 1(x) M
• Watford har problem i backlinjen med en hel del skador + avstängningen på Britos. Kaboul och Janmaat kan eventuellt spela, men de är mer av säkerhetsrisker än stabila försvarare skulle jag säga. Men samtidigt kanske man inte behöver några försvarare överhuvudtaget när man möter Southampton? Saints offensiv har varit allt annat än vass – på fyra tävlingsmatcher har man bara gjort mål i en. Det var 3-2-matchen mot West Ham, och då gjorde man två mål på straff.

 

7. Bolton – Middlesbrough (x)2
• Nykomlingen Bolton har fått en svettig start på säsongen i Championship. Man ligger sist efter fem omgångar med bara två inspelade poäng. Boro är en av de stora favoriterna att inta topplaceringarna, men än så länge lever man inte riktigt upp till förväntningarna. Hemma är man starkt, men står fortfarande utan poäng på resande fot. Man har dock mött starka Nottingham och Wolves borta. Annan nivå på motståndet nu och jag tror på första bortapoängen. Braithwaite och Gestede borta för gästerna.

 

8. Fulham – Cardiff 1(x2)
• Full pott för Cardiff hittills och chans att ta sjätte raka. Men inte blir det lätt mot Fula Skinkan som kan ha kommit igång efter 2-0-segern mot Ipswich innan landslagsuppehållet. Det brukar bli underhållande matcher lagen emellan och mycket möjligt att det blir många mål ytterligare en gång. Helst alla tecken.

 

9. Norwich – Birmingham 1(x2)
• Norwich sågades vid fotknölarna efter den brutala 0-4-torsken borta mot nykomlingen Millwall innan uppehållet. Om man inte visar upp bättre spel och resultat nu och hemma mot Burton i veckan så ligger tränaren Farke illa till. Jag litar inte på Norwich just nu.

 

10. QPR – Ipswich 1(x)
• Ipswich var obesegrat fram till hemmatorsken mot Fulham senast. Men trots alla segrar så har man faktiskt varit otroligt effektivt och förlorat skottstatistiken med marginal i samtliga segrar. Jag tror att raset kan fortsätta mot QPR som har gjort det bra hemma den här säsongen med segrar mot Reading och Hull.

 

11. Sunderland – Sheffield U 1(x)
• Nu får det väl fanemig vara nog Sunderland!? Fem poäng på fem matcher är inte ok. Under transferfönstret sista dag så värvades försvararen Marc Wilson, och mittfältarna Callum McManaman och Jonathan Williams. Kanske kan det få fart på spelet. United har inlett piggt men nu får man det jobbigt på Stadium of Light. Går Sunderland att lita på någonsin?

 

12. Wolverhampton – Millwall 1
• Det luktar ju inte målfest om den här drabbningen direkt. Visst, Milwall vann med 4-0 mot sållet Norwich senast, men på bortaplan har det varit väldigt tajt och målsnålt. Man lär parkera bussen mot Wolves och hoppas på att kontra in någon balja. Fördel Wolves som lånat in rutinerade Alfred N’Diaye från Villarreal.

 

13. Östersund – AFC Eskilstuna 1
• Rotation att vänta hos ÖFK som ger sig in i EL-gruppspelet på torsdag, borta mot ukrainska Zorya. Aiesh och Mukiibi avstängda för hemmalaget medan AFC får tillbaka målsprutan Turay efter sin avstängning. Gästerna har fortfarande inte vunnit på bortaplan i Allsvenskan någonsin, och bara skrapat ihop två poäng på resande fot hittills. Naturligtvis blir det tufft oavsett vilken elva som hemmalaget ställer upp med.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.