Stryktipset, vecka 36, 8 september 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 8 september 2018

Det är inte alla lördagar man ser fram emot lika mycket. Sådana här hittepåkuponger längtar man ju inte efter direkt, men vad fan ska man göra – umgås med familj och vänner? HA, i helvete heller, nu tippar vi! 🙂

1. Schweiz – Island 1
• Nations League. Hamrén har tagit över Island som borde få det svettigt mot Schweiz som visade i VM att man står upp bra mot de flesta. Max 1x borde räcka.

 

2. England – Spanien 1(x)
• Nations League. Succéartat VM för England och lika stor flopp för spanjorerna. Pique, Silva och Iniesta har lagt landslagsskorna på hyllan och Diego Costa missar pga personliga skäl, men Spanien har förstås en bra elva ändå. Sterling skadad för England medan även Vardy och Cahill har lagt ner spel i landslaget. Helst alla tecken.

 

3. Finland – Ungern 1(x2)
• Nations League. Känns ganska öppet det här ändå. Finnarna dras med en del skador och Ungern har en ganska hög högstanivå. Vilken skitmatch att ens behöva reflektera över!

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Estland – Grekland (x)2
• Nations League. Nästa supersexiga möte att sätta tänderna i. Lär ju inte sprudla om den här matchen heller och få mål räknar jag med. Grekerna borde få med sig minst en pinne och publiken borde få varsin bunke godis och tre liter öl för att palla med skiten.

 

5. Luxemburg – Moldavien 1
• Nations League. Jag tror definitivt på hemmapoäng här. Luxemburg känns på stabil uppgång samtidigt som Moldavien känns stabilt asdåligt. Kanske kan moldaverna få med sig 0-0 men inte mer än det.

 

Kolla in bombutbudet!

 

6. Vitryssland – San Marino 1
• Nations “fucking” League igen. När man inte tror att matcherna kan bli mer tråkiga så kommer den här godbiten. Jag kommer naturligtvis att följa den slaviskt. San Marino har faktiskt vunnit en match. För fyra år sedan. Får man svårt igen? Antagligen. Vitryssland sprudlar av inkompetens, korruption och allmänt förtryck – och det räcker antagligen till seger idag.

 

7. Degerfors – AFC Eskilstuna (x)2 M
• Nämen, äntligen lite riktig fotboll! Degerfors har fått en tung skada på mittfältaren Ladan som blir borta resten av säsongen. Degerfors är svårslaget hemma men möter nu ett riktigt formstarkt AFC som jagar en direktplats tillbaks till allsvenskan.

 

8. Nyköping – Karlslund 1(x2)
• Den lyckan var kortvarig. Ner i division 1 och böka runt då. Två lag som ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket men där det är Karlslund som visar bra mycket bättre dagsform – bara förlorat en av de sex senaste bortamatcherna bland annat. Dock ställs man mot Nyköping som bara torskat två hemmamatcher på hela säsongen. Ett kryss skulle inte ge mig hjärtstillestånd av förvåning.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Utsikten – Oskarshamn (x)2
• Bara en poäng på de tre spelade matcherna efter uppehållet och Utsikten har hamnat lite meningslöst till i tabellen. Oskarshamn är i högsta grad med i toppstriden och formen är god. Borde ha bra chans till poäng.

 

10. Accrington – Burton 1(x2)
• Burton matchas hårt nu i båda liga, Ligacup och EFT Trophy. Man gör det bättre hemma men visst ska man ändå ha chansen mot Accrington som lirade i League Two förra säsongen.

 

11. Blackpool – Bradford 1(x2)
• Efter en dålig start på säsongen har nu Bradford bytt coach och kanske kan det få fart på grejerna. Blackpool står däremot har varit utan tränare i nära en månad men den tillfälliga lösningen i Terry McPhillips har ju funkat helt ok ändå. Tar med en skrällgardering här.

 

12. Charlton – Wycombe 1
• Fosu avstängd för Charlton som dessutom har Josh Cullen och Jamie Ward på landslagsuppdrag. Man borde ha bra chans mot Wycombe ändå.

 

13. Doncaster – Luton 1(x)
• Nykomlingen Luton har öppnat piggt, men jag tror att man tar de flesta poängen hemma. Doncaster håller en relativt hög nivå men måste börja få igång offensiven om det ska bli någon toppstrid.

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.