Stryktipset, vecka 36, 7 september 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 7 september 2019

Jaha, det här var ju en jävla kupong att brottas med! Landskamper, League One och fyra lottade matcher. Tack för kaffet Svenska Spel. Här kommer hursomhelst veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12). 144 kr. Lycka till! /BB

1. England – Bulgarien 1
• Inget snack här förstås. England ser riktigt vasst ut och ska inte ha några problem med ett formsvagt Bulgarien. Hör prolle förstås, men jag sparar garderingarna.

 

2. Litauen – Ukraina (x)2
• Även här ska det vara klasskillnad. Tabellettan Ukraina kommer antagligen att dominera totalt borta mot jumbon Litauen som har förtvivlat svårt att vinna matcher. Jag kryssar från höger.

 

3. Island – Moldavien 1
• Ettan spikas här – Moldavien har inte mycket att hämta i kvalsammanhang. Visserligen vann man med 1-0 mot Andorra, men det känns ju spontant inte asimponerande. Hamréns islänningar vinner.

 

4. Serbien – Portugal (1x)2
• Kul match! Portugal är ju starkt nuförtiden, men det är ju inte bara ställa in skorna mot Serbien direkt. Riktigt tunga namn i båda lägren och den här ska jag försöka se!

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. Bristol R – Accrington 1(x2)
• Jahopp, då beger vi oss ner i League One och kladdar då. Svårt som fan förstås. Helgardera härifrån och neråt! 😉 Jag tänkte skriva att hemmafördelen kan fälla avgörandet och såg sen att Bristol förlorat de fyra senaste hemmamatcherna mot Accrington.

 

6. Coventry – Blackpool 1(x)
• Två lag som inlett piggt med tolv poäng var efter sex omgångar. Inte omöjligt att dessa gäng är med och slåss om topplaceringarna i vår. Coventry har vunnit tre av tre hemmamatcher den här säsongen, och har inte ens släppt in mål hemma än. tuffare motstånd nu.

 

7. Portsmouth – Southend 1
• LOTTAS, bollfördelning 12-2-2

 

8. Rochdale – Ipswich 2
• LOTTAS, bollfördelning 3-2-11

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Shrewsbury – Peterborough (1) 2
• LOTTAS, bollfördelning 6-2-8

 

10. Sunderland – Bolton 1
• LOTTAS, bollfördelning 12-2-2

 

11. Tranmere – Gillingham 1(x2)
• Tranmere kan få en riktigt svettig säsong i League One – det har inte direkt börjat bra för nykomlingen som förlorat en hel del spelare inför säsongen. Gillingham är inget Barcelona direkt, men har kapacitet att störa.

 

12. Wycombe – Lincoln 1(x2)
• Lincoln bara gasar på – man vann League Two förra säsongen och ligger nu tvåa i League One, dock på samma poäng (12) som tabellfemman Wycombe. Lincoln är inte lika vasst borta och jag kryssar från vänster.

 

13. Fleetwood – Oxford 1(x)
• Öppet som fan i match nummer 13 och svårt att sia om slutresultatet. Oxford har läckt ordentligt i defensiven på resande fot, men gör samtidigt en hel del mål. Kan bli en kul match! Historien talar emot Oxford – lagen har mötts tio gånger sedan 2013 – två matcher har slutat oavgjort, resten har Fleetwood vunnit.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.