Stryktipset, vecka 36, 5 september 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 5 september 2020

Landslagsuppehåll och jag är inte bästa kompisar direkt, men det är bara att hålla ut fram till att skiten är över! 😀 Snart börjar Premier League igen – längtet är totalt! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Sverige – Frankrike 2
• Alltså visst, jag jublar också om Sverige tar poäng här förstås. Men vidare troligt är det ju inte. Ivarjefall inte så troligt så som tipparna vill ha det till. Medan procenten på tvåan borde ligga på ca 60% så är den nu under 50%. Det får bli en värdetvåa för mig, men HEJA SVERIGE.

 

2. Portugal – Kroatien 1(x)
• Ronaldo kan tvingas stå över pga skada. Modric och Rakitic missar för gästerna. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig, men utan Ronaldo så har förstås kroaterna bra mycket större chans. 0-0?

 

3. Island – England 2
• Det blir tufft för islänningarna som har Gylfi Sigurdsson, Johann Berg Gudmundsson, Aron Gunnarsson, Alfred Finnbogason och Ragnar Sigurdsson borta. Inga galna hemmafans som kan stötta heller.

 

4. Danmark – Belgien 2
• Även fast flera stjärnor vilas i Belgien så ska man ändå ha bra chans att klara av danskarna. Procenten på singeltvåan (49%) borde vara högre i min mening, men jag ser gärna startelvorna innan jag bestämmer mig helt.

 

5. Estland – Georgien (x)2
• Georgien har ett riktigt starkt landslag och procenten är väldigt låg på bortaseger måste jag säga. Estland får klara sig utan anfallsstjärnan Sorga som inte kan komma hem från USA (spelar i DC United).

 

6. Azerbajdzjan – Luxemburg (1x)2
• Blåbärsmöte visserligen, men också två lag som ibland står upp riktigt bra. Jag tycker att procenten på tvåan lockar. Luxemburg gör det stundtals fint och blir sällan överkört av andra blåbärsgäng. Öppet men fördel gästerna.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Cypern – Montenegro (x)2
• Lite skumt att streckfördelningen är som den är här, typ jämnt skägg över alla tecken. Istället borde Montenegro vara liten favorit – man har ett bättre lag i grunden samtidigt som Cypern fått en hel del återbud till den här matchen. Jag kryssar från höger.

 

8. GIF Sundsvall – Öster 1(x2)
• Torsk för Sundsvall borta mot AFC senast var helt klart en missräkning, men hemma är man fortsatt starkt och ska vara favorit mot Öster som sällan briljerar borta. Sundsvall känns dock lite skakat och en helgardering behöver inte vara fel.

 

9. Jönköping – AFC Eskilstuna 1(x2)
• Som sagt, AFC skrällde mot Giffarna senast och kanske kan man få till något igen med lite flax. Procenten på ettan början balla ur och det kan vara trevligt att få med ett skrälltecken eller två här. Viktige Jesper Svensson är avstängd för hemmalaget.

 

10. Örgryte – Norrby 1(x2)
• Dessa lag möttes även i förra omgången då Norrby gjorde en gedigen insats och vann rättvist med 2-0. Revansch för Öis nu? Jo kanske, men skadorna är fortsatt många och Norrby är svårt att få grepp om. Öppet och helst alla tecken.

 

11. Schweiz – Tyskland (x)2
• Surt för Tyskland som släppte in ett sent mål mot Spanien i premiären. Nu är det revansch som gäller, men Bayern-spelarna är fortsatt borta och det är förstås ett gigantiskt avbräck. Garderingarna måste fram. Räcker x2?

 

12. Spanien – Ukraina 1(x) M
• Jag gillar inte prollen på Spanien här. Ukraina är riktigt svårspelet och svårslaget – jag skulle inte bli förvånad om man lyckades kriga till sig en pinne här. Roligt skrälldrag.

 

13. Irland – Finland 1
• Det var ingen vidare insats av Finland hemma mot Wales senast och offensiven var verkligen uddlös. Irland är starkt hemma och borde vara numret för stort för finnarna.

 

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.