Stryktipset, vecka 36, 11 september 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 11 september 2021

Woho, England är tillbaka på stryktipskupongen, som jag längtat! 15 miljoner i potten. Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Manchester C (x)2
• Man C är ute efter revansch mot Leicester efter torsken i Community Shield. Och visst har man chans att vinna. Men det har varit landslagsuppehåll och många stjärnor i framförallt Manchester har varit på vift. Ingen säker tvåa för mig hursomhelst.

 

2. Arsenal – Norwich 1(x) M
• Måsteseger för Arsenal, men det är ju lättare sagt än gjort. Norwich SKA man förstås vinna emot, men det är ju lite av en härdsmälta hos tabellJUMBON Gunners just nu.

 

3. Chelsea – Aston Villa 1(x)
• Även här skulle jag gärna få med en gardering. Visst ska Chelsea vara favorit till segern, men över 80% på ettan känns inte rimligt. Villa brukar stå upp bra på Stamford Bridge och kan göra det igen. Avstängningar och skavanker i båda lägren.

 

4. Manchester U – Newcastle 1
• Matchen på många läppar just nu – för det kan ju vara nu som Ronaldo gör sin återkomst för Man U. Och om man känner honom rätt så gör han ingen besviken. Det kommer att vara otroligt tryck på Old Trafford och visst tar United detta…väl?

 

5. Southampton – West Ham (1x)2
• West Ham har verkligen fått en flygande start och offensivt är man underhållande att se. Men även Southampton har sett intressant ut inledningsvis och kan mycket väl få med sig poäng här. West Ham streckas hårt och jag vill helst ha med alla tecken.

 

6. Brentford – Brighton (1x)2
• Nykomlingen Brentford är fortsatt obesegrat och visst kan den sviten förlängas mot Brighton. Jämn match att vänta även fast det kanske borde vara liten fördel för gästerna.

 

7. Watford – Wolverhampton 2
• Ok Wolves har noll poäng på tre matcher och dessutom NOLL gjorda mål. Man har dock skapat massor av chanser trots att det är United, Leicester och Tottenham som stått för motståndet. Nu finns det större chanser att näta tror jag. Jimenez är startklar och kanske kan det äntligen bli utdelning nu?

 

8. Blackburn – Luton 1
• Hemma är Rovers oftast heta och även fast det är lite skvanker i truppen så har man goda chanser mot Luton. Gästerna har spelat 16 raka bortamatcher utan att kryssa. Vinst eller förlust den här gången? Jag tror på förlust.

 

9. Bournemouth – Barnsley 1(x)
• Fyra av Bournemouth fem senaste matcher har varit på resande fot. Nu får man äntligen spela inför hemmfansen igen. Man får tillbaka flera lirare till den här matchen och ska ha god chans. Barnsley är dock ett lurigt gäng och prollen på ettan är helt urballat hög. Någon slags gardering följer med!

 

10. Bristol C – Preston (1x)2
• Efter en risig start på säsongen har Preston två raka vinster. Dock är båda hemma och nu ska man försöka få ordning på bortaspelet också. Även Bristol kom igång fint innan uppehållet och det kan bli ett intressant möte det här. Bristol har tolv raka hemmamatcher i Championship utan seger.

 

11. Coventry – Middlesbrough 1(x)
• Coventry tar ingen skit och hemma är man svårslaget. Dock har man ställts mot ganska snällt motstånd hittills och även fast Boro inte är så bra som man varit tidigare så kan man nog ställa till vissa problem för hemmalaget.

 

12. Reading – QPR (1x)2
• Botten mot toppen när Reading tar emot QPR. Statistiken talar kanske för gästerna, men Reading har värvat järnet och tre nyförvärv kan vara på ingång här (Danny Drinkwater, Scott Dann och Baba Rahman. Kanske kan det få fart på grejerna.

 

13. Stoke – Huddersfield 1
• Två lag på tio poäng efter fem matcher, men Stoke känns helt klart som det bättre laget. Framförallt hemma där man ska ha bra chanser till ännu en trepoängare. Huddersfield vann visserligen sin senaste bortamatch (Sheffield U), men det krävdes en hel del flax. Nu blir det jobbigare!

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.