Stryktipset, vecka 36, 10 september 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 36, 10 september 2022

Speciell kupong den här veckan. På grund av att Drottning Elizabeth avlidit så ställs den engelska omgången in och ersätts med annan europeisk fotboll. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Sampdoria – Milan (x)2
• Fem spelade matcher i Serie A och 0 2 3 för Sampdoria vilket allt annat än imponerar. Och endast två mål framåt på dessa matcher. Milan har öppnat desto starkare men är kryssglatt och jag vill gärna ha med en gardering.

 

2. Inter – Torino 1
• Tung vecka för Inter som följde upp derbytorsken mot Milan med förlust hemma mot Bayern i Champions League. Torino gör det helt okej, men här borde man väga för lätt ändå. Eventuellt följer rensarkrysset med.

 

3. Cadiz – Barcelona 2
• Nja, det ska inte vara något snack här förstås, Cadiz har öppnat med fyra torsk medan Barcelona har 3 1 0 och dessutom seger mot Plzen i Champions League i veckan där man inte behövde förta sig. Tvåan är stark.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

4. Atletico Madrid – Celta Vigo 1(x) M
• Sjuk match I CL för Atletico senast när man mötte Porto hemma. Man gjorde 1-0 i 91:a minuten, släppte i kvitteringen i 96:e minuten…och tog ledningen igen i 101:a minuten! Slut: 2-1. Visst kan den matchen sitta i benen och kanske kan Celta, som har två raka segrar, störa en aning.

 

5. Schalke – Bochum 1
• Nykomlingen Schalke har inte fått någon fantastisk start på säsongen med 0 3 2 på fem spelade matcher. Men för det mesta har man stått upp bra och det borde finnas god poängchans mot jumbon Bochum som torskat fem av fem.

 

6. Marseille – Lille 1(x2)
• Svårbedömt möte tycker jag. Marseille har fått en pangstart i ligan, men nu har man även en CL-torsk borta mot Tottenham i benen och kanske är det bra läge för Lille att skrälla.

 

7. Degerfors – Mjällby 1(x2)
• Skalp av Degerfors senast när man tog poäng borta mot Häcken. Hemma har man bara förlorat en av de sju senaste matcherna (MFF) och visst ska man kunna ta viktiga poäng igen i bottenstriden när Mjällby kommer på besök. Gästerna är dock svårspelade och får inte räknas bort.

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

8. Odense – FC Köpenhamn (1) 2
• Danska ligan är lite upp och ner just nu och flera av de förmodade topplagen har floppat inledningsvis. Som FCK som ligger sexa efter åtta omgångar. Nu har man även en tung 0-3-torsk borta mot Dortmund i benen.

 

9. Lilleström – Strömsgodset 1
• Tabelltrean Lilleström har haft lite stolpe ut på slutet, trots att man bara har en poäng på de två senaste så dominerade man i både de matcherna. Man har bara förlorat en hemmamatch på hela säsongen och bortasvaga Strömsgodset kommer att få problem.

 

10. Ajax – Heerenveen 1
• Nej ingen idé att strössla med garderingar här trots att Ajax streckas stenhårt. Man kommer antagligen vara överlägset Heerenveen och det ska mycket till för att gästerna ska störa i Amsterdam.

 

11. Excelsior – FC Emmen (1x)2
• Efter vinst i två inledande matcherna har Excelsior nu tre raka torsk med FEMTON insläppta mål. Nu gäller det att försöka stoppa blödningen. Emmen har visserligen torskat båda sina bortamatcher, men då har man också mött PSV och Feyenoord, så inte mycket att snacka om.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

12. KV Oostende – Eupen 1(x2)
• Inget sexigt belgiskt möte direkt. Oostende har fyra raka torsk meda Eupen har förlorat fyra av de fem senaste. Man ligger på samma poäng precis ovanför nedflyttningsstrecket.

 

13. OH Leuven – Charleroi (x)2
• Lite hetare möte här, men också väldigt svårbedömt. Det brukar bli tajt när lagen möts och mycket möjligt att det blir delad pott. Jag värderar gästerna högre och testar att fila bort ettan.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.