Stryktipset, vecka 35, 4 september 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 35, 4 september 2021

Det är visserligen landslagsuppehåll, men stryktipset tar inte ledigt för det – här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Ukraina – Frankrike (x)2
• Frankrike toppar grupp D men något övertygande spel är det inte direkt. Visst ska man vara favorit mot Ukraina, men det blir definitivt ingen spiktvåa för mig.

 

2. Lettland – Norge 2
• Ruggigt tätt i grupp G och det är förstås bara seger som gäller för norrmännen. Lettland kan sprattla till ibland men borde få det svettigt mot Haaland och gänget.

 

3. Slovakien – Kroatien (x)2
• Även grupp H är en jämn historia. Kroatien leder men det är bara en poäng ned till Slovakien på tredjeplats. Gästerna har en nivå till, men tvåan garderas upp med ett kryss.

 

4. Cypern – Ryssland 2
• Cypern sprattlar till hemma ibland, men normalt sett så ska man få det riktigt tufft mot Ryssland som ligger tvåa i grupp H. Viktiga poäng på spel och jag tror inte ryssarna slarvar bort detta.

 

5. Irland – Azerbajdzjan 1(x)
• Irland var nära skräll borta mot Portugal senast men torskade efter två övertidsmål av Ronaldo. Man stor fortfarande på noll poäng efter tre matcher, och detsamma gäller gästande Azerbajdzjan. Borde sluta i hemmapoäng.

 

6. Israel – Österrike (1x)2
• Viktiga poäng på spel i kamp om andraplatsen i grupp F bakom Danmark. Israel vann hemma mot Österrike i EM-kvalet för två år sedan med 4-2. Jag vill inte räkna bort hemmalaget nu heller även fast gästerna är bättre i grunden.

 

7. Skottland – Moldavien 1
• Visst ska skottarna vinna detta. Moldavien är riktigt risigt och har inte tagit en bortapoäng på 13 raka landskamper – på dessa 13 matcher har man gjort ETT mål (mot Frankrike!).

 

8. Serbien – Luxemburg 1(x) M
• Lagen möttes i EM-kvalet. Då vann Serbien med 3-2 hemma och Luxemburg stod upp bra. Man är ingen blåbärsnation längre och det har man visat i VM-kvalet – bara en poäng bakom andraplacerade Serbien.

 

9. Sylvia – Hudiksvall 1
• Dalande form för Hudiksvall som har fyra raka torsk, dock två mot serietvåan Sandviken. Sylvia är riktigt starkt hemma där man vunnit de fem senaste tävlingsmatcherna och öst in mål.

 

10. Sollentuna – Täby 1(x2)
• Täby har hittat formen i sista stund har sju poäng på de tre senaste. Derby mot Sollentuna nu som inte övertygar hemma. Vad som helst kan hända känns det som.

 

11. Lund – Trollhättan (1x)2
• Underhållande match att vänta när hemmastarka seriesjuan Lund tar emot tvåan Trollhättan som är starkast av alla lag på bortaplan. Ingen hemmaförlust för Lund ännu, men nu blir det en ordentligt prövning.

 

12. Almeria – Malaga 1(x)
• Spansk andradivisionfotboll här! Almeria brukar vara starkt hemma och förra säsongen torskade man bara tre hemmamatcher. Malaga har haft det kämpigt på senare år och får det jobbigt igen – mot Almeria har man inte vunnit på de sex senaste försöken.

 

13. Eibar – Leganes 1(x2)
• Lurigt möte mellan två gäng som vill hitta tillbaka till högstadivisionen så fort som möjligt. Men det kan nog ta ett tag med tanke på hur det sett ut hittills den här säsongen. Eibar har skapat en hel del chanser trots två torsk på tre matcher och kanske kan man få utdelning nu. Jag kryssar från vänster, men helst alla tecken ändå.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.