Stryktipset, vecka 35, 31 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 35, 31 augusti 2019

15 miljoner att lägga vantarna på igen och en hel del stora favoriter som kanske gör bort sig. Här kommer veckans stryktipsförslag! Mitt stryktipssystem är R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering för 288 kr. Lycka till! /BB

1. Burnley – Liverpool 2
• Stark tvåa trots att Burnley fått en helt okej start på säsongen. Man matchade ett ganska starkt lag mot Sunderland i veckans Ligacupmatch, men torskade med 1-3 ändå. Visst ska man få stora problem med Liverpool.

 

2. Chelsea – Sheffield U 1
• Underhållande att se unga Chelsea spela. Full fart framåt och så läcka som ett såll bakåt – lite gamla Ajax över det hela. Att spika Chelsea i dagsläget till så pass hög procent känns lite läskigt faktiskt. Vad som helst kan hända nuförtiden, och Sheffield är ett tufft gäng att bryta ned. Gardera om du har råd.

 

3. Crystal P – Aston Villa 1(x)
• Palace vann visserligen borta mot United senast, men det krävdes en hel del flax och jag har svårt att lita på ytterligare en seger här. Villa tog en meriterade seger hemma mot Everton i förra omgången och kan störa igen.

 

4. Leicester – Bournemouth 1(x)
• Leicester matchade i stort sett ordinarie lag när man bortaslog Newcastle i Ligacupen efter straffar. Det krävdes även straffar för Bournemouth att gå vidare mot lilla Forest Green Rovers, trots att man också spelade med ett bra lag. Inte så mycket val för Bournemouth iofs som har en lång skadelista. Leicester har väl ändå blivit lite väl stor favorit här?

 

Förutom stryktipsförslag skriver jag ju faktiskt speltips VARJE DAG.

 

5. Manchester C – Brighton 1
• Det är väl inget att snacka om här. Brighton har fått en riktigt fin start på säsongen under Graham Potter och brukar sällan bli utspelat. Men mot City är det svårt att värja sig och ettan är vrålstark förstås.

 

6. Newcastle – Watford 1(x2)
• Newcastle blandar och ger med torsk borta mot Norwich och VINST borta mot Tottenham. Man roterade ordentligt mot Leicester i cupen och möter nu ett retat Watford som jagar säsongens första poäng. Watford har vunnit tre av de fyra senaste mötena på St James’ Park.

 

7. West Ham – Norwich 1 (2) M
• Ännu ett lurigt möte. Pukki är stekhet i Norwich som dock kommer att göra det bäst på hemmaplan den här säsongen. West Ham beter sig ojämnt men har hög högstanivå med mängder av offensivt skickliga lirare. Norwich åkte ur Ligacupen mot Crawley, men är nog inte så ledset över det – man roterad på typ alla positioner och kan nu fokusera på lukrativ överlevnad i Premier League istället. Tar med rolig skrällgardering.

 

8. Örebro – AFC Eskilstuna 1(x2)
• Mittfältgiganten Filip Rogic ser ut att lämna ÖSK för spel i Ryssland. Han sitter på utgående kontrakt och klubben är nog glad att man kan få en peng för honom. Det är även vi supportrar som dock kommer att sakna honom. Hans frånvaro gör att jag tallar på garderingarna direkt. Även Carlos Strandberg kan saknas. AFC är desperat i botten och kan störa.

 


Ofta bra odds och spelbonus på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Leeds – Swansea 1(x)
• Toppmöte i Championship mellan ettan och tvåan som båda håvat in imponerande 13 poäng på de fem första matcherna. Alltid lurigt när Slamp-Leeds är inblandat och någon hemmakross tänker inte jag förlita mig på. Kryssgardering följer med på min kupong.

 

10. Nottingham – Preston 1(x2)
• Även dessa lag har inlett säsongen fint. Jag litar dock varken på Forest och Preston just nu och helgardering är att föredra. Preston har bara förlorat en av de sex senaste bortamatcherna mot Nottingham och visst har man chans att störa igen.

 

11. Reading – Charlton 1(x)
• Snacka om succéstart för nykomlingen Charlton som ligger trea efter fem matcher. Man möter nu ett Reading som kommit igång ordentligt efter en trevande inledning med starka segrar mot Huddersfield och Cardiff samt kryss borta mot WBA. Jag tror på max en pinne för Charlton.

 

12. Sheffield W – QPR 1
• Sheffield är svårspelat på Hillsborough och jag är inne på att man tar ytterligare en hemmaseger – man har vunnit sina två spelade hemmamatcher i ligan och har inte släppt in mål hemma än. På en knepig kupong så lämnas ettan ensam.

 

13. WBA – Blackburn 1(x2)
• Det känns som om jag har fått nog av att förlita mig på WBA – det har sällan funkat på sistone så nu får det vara nog. Ingen spiketta för mig här. WBA har inte vunnit hemma än den här säsongen och med lite flyt så kan Rovers förlänga den sviten.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.