Stryktipset, vecka 35, 3 september 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 35, 3 september 2016

Landslagsuppehåll kan man ju tycka vad man vill om, men stryktipset vilar inte så det är bara att ta tag i det hela! League One och Two på kupongen. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Bolton – Southend 1
• Fyra-fem tunga skador hos gästerna, och det hjälper ju inte direkt mot serieledande Bolton som inlett serien på ett mycket fint sätt. Stark etta.

 

2. Bury – Port Vale 1(x)
• Viss fördel Bury som brukar trivas bra hemma. Det gör även Port Vale, men på resande fot har man det vanligtvis tuffare. Trist match att lägga helgardering på, rent procentmässigt alltså.

 

3. Fleetwood – Coventry 1(x)
• Många matcher för Fleetwood på sistone, men man har löst det mesta med bravur. Säsongens enda torsk har kommit borta mot Bolton (1-2) och det är ju inget att skämmas över direkt. Det känns som att Coventry är lite bättre än vad tabellplaceringen visar på, men det blir nog max en pinne här.

 

Unibets live-sändningar är svåra att slå – kika på det här.

 

4. Millwall – Bradford 1(x2)
• Två lag som inlett serien på imponerande sätt. Det ska bli en kul match att följa men det är riktigt klurigt att sia om slutresultatet. Med tanke på att det är ca 50% på ettan så känns det bra att ha med en gardering, Bradford ligger ju ändå tvåa i serien. Historiskt sett trivs Millwall hemma mot just Bradford.

 

5. Oldham – Shrewsbury 1
• Offensivt har det inte sett något vidare ut för Oldham som bara gjort två mål framåt än så länge i serien, men samtidigt har defensiven sett helt ok ut. Till den här matchen tillkommer offensiva förstärkningar och kanske kan målskyttet lossna mot bottenlaget Shrewsbury som inte gjort något mål på två spelade bortamatcher.

 

6. Oxford – Rochdale 1(x) M
• Rochdale är ett trist gäng som troligtvis kommer att husera i botten under hela säsongen. Men man brukar grisa till sig tajta resultat. Inget kul lag att möta och Oxford kan få svårt att komma igenom när gästerna parkerar bussen.

 

7. Scunthorpe – Charlton 1
• LOTTAS med fördelningen 11-3-2. Just nu värde i singelettan.

 

8. AFC Wimbledon – Chesterfield 1(x2)
• Wimbledon har visserligen ingen seger ännu, men två av förlusterna har varit mot favoriterna Bolton och Scunthorpe – vilket man inte kan säga något om. Man har två kryss i de två senaste ligamatcherna och kanske är man på gång att ta sin första seger i League One. Det är inget jag förlitar mig på, men jag tycker inte att man ska räkna borta hemmalaget helt.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet. Kolla in oddsen här.

 

9. Crewe – Doncaster (x)2
• Det borde bli bortapoäng med tanke på klasskillnaden mellan lagen. Det är mycket möjligt att Doncaster lirar i League One nästa säsong igen.

 

10. Luton – Wycombe 1(x) M
• Visst ska Luton vara favorit, men över 70% på ettan är inget som jag går igång på direkt. Precis som Championship och League One så går inget lag säkert i League Two. Ska man komma åt jackpoten så måste man såklart chansa in någon skräll här och där.

 

11. Morecambe – Leyton Orient 1(x2)
• Fyra raka segrar för serieledande Morecambe, vilket såklart är imponerande! Men motståndet har inte varit det bästa och det skulle inte förvånga mig det minsta om gästerna får med sig en eller till och med tre poäng.

 

12. Portsmouth – Crawley 1(x) M
• Intressant möte mellan två lag som ligger på samma poäng precis under kvalstrecket. Pompey är starkt hemma och får definitivt utgångstecknet, men någon säker etta känns det inte som.

 

13. Yeovil – Blackpool 1
• Tung start för Yeovil, men man är lite svåranalyserade eftersom man också mött väldigt bra motstånd inledningsvis. Blackpool ser ut som mänskligt motstånd och jag testar en rolig singeletta. Det är dags för Yeovil nu!

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.