Stryktipset, vecka 35, 29 augusti 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 35, 29 augusti 2015

Fyra storlag spelar hemma på kupongen: Chelsea, Liverpool, Manchester City…och Örebro Sportklubb förstås. 😉 Var hittar du skrällarna på veckans stryktips? Här kommer ett spelförslag. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till!

sosfotboll

1. Aston Villa – Sunderland 1(x2)
• Det känns spontant som att det här kommer att bli en jämn tillställning och krysset kommer nog följa med på samtliga mina kuponger. Sunderland har lånat in Toivonen men han startar troligtvis på bänken. Lutar åt hemmapoäng, men en helgardering för den som har råd.

2. Bournemouth – Leicester 1(x)
• Stark bortavinst för Bournemouth mot West Ham senast efter ett hattrick av duktige Callum Wilson. Kanske kan han hänga en balja till nu när Leicester kommer på besök. Bournemouth är vrålsuget på att ta sina första hemmapoäng i Premier League någonsin. 1x räcker?

3. Chelsea – Crystal Palace 1(x) M
• Tre spelade matcher och SJU insläppta mål för Chelsea – det har ivarjefall inte jag räknat med när säsongen startade. Terry avstängd nu mot Crystal Palace som kanske kan sprattla emot lite – tränaren Pardew har vunnit fyra av de sju senaste matcherna mot Chelsea. Tar med en rolig skrällgardering. 1-1 kanske med lite flax? Spela på resultat här.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här.

4. Liverpool – West Ham 1
• 42 raka matcher på Anfield mellan lagen utan seger för Västra Skinkan. Jag har svårt att tänka mig att det blir ändring på det nu även fast Pool kan sakna Henderson igen. Lallana är definitivt borta. Större problem hos gästerna som har mängder med skador i anfallet men även problem defensivt med Adrian och Jenkinson avstängda. Det såg INTE bra ut mot Bournemouth senast.

5. Manchester C – Watford 1
• Man behöver ju inte vara spelexpert för att sia här direkt. City har verkligen startat strålande – tre raka segrar och 8-0 i målskillnad. Ska vi gissa på fyra raka segrar och 11-0 i målskillnad efter den här matchen? 🙂 Watford har gjort det bra med tre raka kryss mot bra motstånd, men nu tar det stopp. Avgör Silva? 🙂 Spela på målskyttar här.

6. Stoke – WBA 1(x)
• Stoke brukar trivas bra mot WBA och det blir nog ingen skillnad den här gången. Lite skakigt hos gästerna med allt snack om Berahinos vara eller icke vara. Anfallaren tillåts inte gå till Tottenham och frågan är hur pepp han är på spel. Shaqiri och Bojan kan göra livet surt för gästerna. Max 1x.

Mobilbet-sverige-100-kr-gratis-mobil-casino-ipad-iphone-android-1024x364

7. Huddersfield – QPR (1x)2
• Snopet för QPR att åka ur mot lilla Carlisle i Ligacupen, men man roterade på tio platser till den matchen och helt annat gäng på planen nu. Huddersfield kan mycket när allt klaffar, och ska inte räknas bort. En given utgångstvåa men jag väljer ändå att helgardera – QPR är ju inte direkt stabiliteten själv.

8. Hull – Preston 1
• Mycket duktige Shaun Maloney är nu klar för Hull och kan göra debut – det i kombination med att Diame är tillbaka i spel gör att man får ett mycket intressant mittfält framöver. Preston är inte kattskit, men det verkar som anfallaren Beckford är fortsatt skadad. Ettan känns trolig.

9. Ipswich – Brighton 1(x) M
• Två lag som imponerat i säsongsinledningen och ligger etta och tvåa i tabellen. Jag tycker dock att Ipswich är lite väl stor favorit med tanke på Brightons potential. Förra säsongens skyttekung Daryl Murphy är fortsatt skadad för hemmalaget och lär missa. Minst en kryssgardering!

td_728x90_mj

10. Sheffield W – Middlesbrough (1x)2
• Boro brukar ha problem borta mot just Sheffield och det är mycket möjligt att man får ännu en tuff match. Sheffield har öppnat säsongen helt ok, men får nu klara sig utan förstekeepern Keiren Westwood som dras med skada. Gästerna har högre potential men hemmafördelen väger tungt.

11. Djurgården – Halmstad 1(x) M
• ­Mushekwi lirar inte mer för Dif – Colley är avstängd men man är ändå streckat just nu till nära 75%. Det funkar inte för mig. HBK har några intressanta lirare och ett kryss skulle inte förvåna mig speciellt mycket. Viktiga poäng på spel för båda lagen. Fina odds att hitta på bortapoäng här.

12. Falkenberg – Norrköping (x)2
• Visst ska Peking vara favorit (vilken säsong!) men jag tänker inte spika tvåan. Hemma på naturgräset så kan FFF få till det ibland och en kryssgardering tycker jag är på sin plats.

13. Örebro SK – Häcken 2
• Astrit Ajdarevic och Sigurbjörnsson är avstängda för ÖSK. INTE. BRA. ALLS. Ajdarervic var bäst på plan borta mot Halmstad senast och nu är laget lika uddlöst som tidigare. Nog för att jag är närking, bitter och gnällig – men det får bli en tvåa ändå!

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här.

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring. 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

980x120px

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.