Stryktipset, vecka 35, 2 september 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 35, 2 september 2023

Jackpott den här veckan så strössla lite extra med garderingarna. Här kommer veckans stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – Newcastle 1(x2)
• Ändå lite småsjukt och kul att Fati är klar för Brighton på lån. Oklart om han får någon speltid här dock. Offensivt är ju Brighton redan starkt och det samma går att säga om Newcastle med Isak i spetsen. Defensivt har det dock sett så där ut inledningsvis och jag tror det kan bli en del mål.

 

2. Chelsea – Nottingham 1
• Efterlängtad seger för Chelsea senast. Men det var dock mot Luton så insatsen är inte att dra några större växlar av. Dock skönt att både Jackson och Sterling nätade. Nottingham har öppnat piggt och var nära att ta poäng mot United senast efter två snabba mål. Worrall avstängd för gästerna.

 

3. Burnley – Tottenham 2
• Nykomlingen Burnley har haft en svettigt start på säsongen och det lär bli svettigt igen. Tottenham har visat att man klarar sig fint utan Harry Kane där framme och jag tror på bortaseger.

 

4. Brentford – Bournemouth 1( 2) M
• Svårt att avgöra Bournemouth kapacitet då man mött riktigt vasst motstånd hittills: West Ham, Liverpool och Tottenham. Man har tagit för sig i samtliga matcher och visst kan man störa Brentford som streckas hårt. Fun Fact: Bournmouth har inte kryssat på 17 raka bortamatcher.

 

5. Coventry – Watford 1(x)
• Watford har fått en tung start på säsongen och man borde svårt borta mot Coventry. Gästerna skapar ganska mycket chanser i sina matcher men skärpan i avsluten saknas. Max en pinne!

 

6. Ipswich – Cardiff 1(x2)
• Ipswich har sett väldigt piggt ut inledningsvis och gjorde man även i förlustmatchen mot Leeds senast då man föll med 3-4. Jag gillar dock vad jag sett av Cardiff också, trots att man inte dragit in lika många poäng som Ipswich. Jag vill helst ha med alla tecken.

 

7. Leicester – Hull 1
• Maximal utdelning för Leicester som vunnit fyra av fyra, alla uddamålsvinster. Hull har några vassa lirare och kan störa. Leicester har dock kanske seriens vassaste trupp och kommer man upp i någorlunda nivå så ska man vinna.

 

8. Leeds – Sheffield W 1(x2)
• Leeds följde upp den tappra 4-3-segern mot Ipswich med att chocktorska mot Salford i Ligacupen. Klassiskt Leeds! Nu möter man ett håglöst Sheffield W som förlorat allt och det borde förstås gynna hemmalaget. Alltså: F*CKING HELGARDERING! Hahaha, in your face Leeds, den här veckan förstör ni inte min kupong!

 

9. Middlesbrough – QPR 1 (2)
• Går det verkligen lita på Boro just nu? Nja, jag skulle gärna göra det för det finns visst spelvärde på ettan. Men det känns inte bra. QPR är inget Man C direkt, men man har stått upp bra i sina matcher och mot ett ängsligt Boro kanske man kan skrälla. Man har faktiskt vunnit borta mot Boro i tre av de fyra senaste gångerna man gästat.

 

10. Plymouth – Blackburn (x)2
• Nykomlingen Plymouth har två raka torsk nu, men man står upp bra och skapar en hel del. Jag tror inte att det är något problem med motivation eller humör. Dock ser gästande Blackburn stabilt ut och i säsongens enda förlust åkte man på en utvisning efter en kvart. Jag tror på bortapoäng.

 

11. Rotherham – Norwich 2
• Visst ska ett formstarkt Norwich vara favorit här. Hemmalaget har svag form och en hel del skador. Spelet stämmer inte alls för Rotherham och jag tror man får svårt att hålla emot mot ett Premier League-jagande Norwich.

 

12. Stoke – Preston 1(x)
• Stoke har verkligen gjort hemmaarenan till sin borg den här säsongen än så länge där man vunnit fyra av fyra tävlingsmatcher. Nu väntar dock Preston, lite av ett bogey team för Stoke som man har fem raka hemmamatcher mot utan seger. Räcker 1x?

 

13. WBA – Huddersfield 1(x2)
• Nja, jag vet inte jag om WBA är något lag att hålla i handen direkt. Jaja man har två raka segrar hemma, mot Boro och Swansea. Och jaja man har gjort sju på dessa…på sex skott på mål (ett självmål). Snacka om utdelning! Man har dessutom släppt in fem mål, så nja, jag vill ändå få med en rolig skrällgqrdering här!

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.