Stryktipset, vecka 34, 28 augusti 2021 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 28 augusti 2021

Härlig pott på 17 miljoner den här veckan och en ruggigt tuff kupong! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Liverpool – Chelsea 1(x)
• Vilken match som inleder kupongen! Båda gängen har öppnat med full pott efter två omgångar och båda har 5-0 i målskillnad. Enklare schema för Liverpool helt klart men visst ska man ändå vara favorit på Anfield. Men regerande CL-mästarna Chelsea med Lukaku i spetsen är ju inget man får underskatta direkt och garderingar ska med!

 

2. Newcastle – Southampton (x)2
• Newcastle har sett skakigt ut inledningsvis med två torsk. Southampton inledde med en förlust borta mot Everton men visade upp fint spel hemma mot Man U efter det när man lirade 1-1. Det brukar bli underhållande matcher borta mot Newcastle och det borde finnas goda chanser till bortapoäng.

 

3. Aston Villa – Brentford 1(x)
• Urballad procent på Villa som inte känns helt stabilt just nu. Man möter en inspirerad nykomling som har fått en fin start på säsongen. Jag tror inte att gästerna räds motståndet och att man kan greja poäng.

 

4. Norwich – Leicester 2
• Visst torsk borta mot West Ham med hela 1-4, men Perez visades ut redan efter 40 minuter och målmässigt rann det iväg på slutet när Leicester var tvungna att gå framåt för en kvittering. Norwich har öppnat svagt, men också mött värsta möjliga motstånd (Liverpool och Manchester C). Tvåa just nu, men kan komma en gardering till slut.

 

5. West Ham – Crystal Palace 1(x) M
• West Ham har fått en fin start på säsongen och framåt är man stekheta. Men runt 75-80% på ettan i det här vanligtvis ovissa Londonderby funkar inte för mig. Fördel hemmalaget helt klart, men minst en kryssgardering blir det för mig.

 

6. Brighton – Everton 1(x)
• Jämn match att vänta här. Brighton har fått en fin start på säsongen, men har också mött tacksamt motstånd – nu blir det tuffare emot när Everton gästar. Man har dock aldrig torskat hemma mot just Everton och jag tror på poäng igen. 1-1?

 

7. Barnsley – Birmingham (1x)2
• Det sprudlar inte om Barnsley direkt som trots överkomligt schema har svårt att få igång spelet. Birmingham är stabilt, men har haft ett ganska tufft spelschema – jag tror att gästerna har bra chans till poäng här. Målsnålt?

 

8. Fulham – Stoke 1
• Två lag som inlett säsongen riktigt fint. Fulhams stjärna Mitrovic har skrivit på ett nytt kontrakt och lär vara extra laddad här. Stoke brukar trivas bättre hemma än på resande fot och man kan få inkassera första torsken på Craven Cottage.

 

9. Huddersfield – Reading 1(x2)
• Vidöppna spjäll när Reading lirar och man läcker ordentligt bakåt, samtidigt som man gör en hel del mål. Huddersfield blandar och ger – offensiven ser inte stekhet ut direkt och där måste det bli bättring. Målfest?

 

10. Hull – Bournemouth 2
• Nykomlingen Hull har sett svagt ut inledningsvis och kommer att få det svettigt igen. Bournemouth är obsegrat efter fyra matcher och har vunnit båda bortamatcherna. På en tuff kupong spikas tvåan!

 

11. Middlesbrough – Blackburn 1(x2)
• Endast en av de 13 senaste mötena lagen emellan har slutat i över totalt två mål, så det vore ju ingen större skräll om detta slutar målsnålt om man tittar bakåt. Ovisst tycker jag. Helst alla tecken.

 

12. Preston – Swansea 1(x2)
• Swansea vann visserligen senast borta mot Bristol C, men det såg inget vidare ut då heller. Även Preston tog en efterlängtad seger senast när man hemmaslog Peterborough med 1-0. Inga lag som sprudlar av självförtroende och det kan bli en jämn tillställning.

 

13. QPR – Coventry 1
• Två lag som inlett bra och imponerande av framförallt nykomlingen Coventry att ha 3 0 1 på fyra matcher och bara tre insläppta mål. Det ska bli intressant att se hur man klarar sig defensivt mot QPR som snittar över två mål framåt per match.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.