Stryktipset, vecka 34, 27 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 27 augusti 2022

Trevlig kupong den här veckan – här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – Fulham 1
• Underhållande Londonderby väntar. Fulham har nog inte gett upp detta, men Arsenal har öppnat säsongen på bästa sätt och jag tror att segertåget fortsätter här.

 

2. Chelsea – Leicester 1(x)
• Två lag som inte fått ordning på grejerna inledningsvis men det finns hög potential i båda lägren. Hög procent på ettan med tanke på hur bra Leicester brukar trivas borta mot Chelsea – bara förlorat en av de fem senaste gångerna man gästat Stamford Bridge.

 

3. Liverpool – Bournemouth 1
• Det var väl ingen som trodde att Liverpool skulle stå utan seger efter tre omgångar direkt. Nu är det bara tre poäng som gäller när nykomlingen Bournemouth gästar.

 

4. Brentford – Everton 1(x)
• Pigg start på säsongen av Brentford även fast man torskade senast borta mot Fulham med 2-3. Nu möter man ett formsvagt och tungt skadedrabbat Everton som förlorade båda mötena mot Brentford förra säsongen. Jag streckar från vänster.

 

5. Brighton – Leeds 1(x)
• Imponerande start på säsongen av Potters Brighton som har sju poäng på tre matcher och bara ett insläppt mål. Men även Leeds har samma poängskörd och 3-0 hemma mot Chelsea senast var väldigt imponerande.

 

6. Blackpool – Bristol C 1(x2)
• Ovisst möte mellan två lag som borde ha gott om självförtroende efter bra start på säsongen i Championship. Visst kan hemmaplan fälla avgörandet, men jag vill helst ha med alla tecken här.

 

7. Blackburn – Stoke 1(x)
• Rovers streckas alldeles för hårt av tipparna som verkar stirra sig blinda på tabellen. Blackburn hade en fin start på säsongen med tre raka segrar. Men nu har man två raka 0-3-torskar och formen är tveksam. Stoke är allt annat än imponerande men en gardering kan det vara värt.

 

8. Cardiff – Preston (1x)2
• Även här är procenten skev – tipparna tror hårt på Cardiff just nu medan oddssättarna håller Preston som favorit. Extrem start på säsongen av Preston som på fem matcher gjort ett mål…och släppt in NOLL mål.

 

9. Huddersfield – West Bromwich 2
• ”Bara” 1 3 1 på fem spelade matcher för WBA, men man har också mött riktigt bra motstånd och i 0-1-förlusten borta mot Blackburn så var man det bättre laget. 5-2 mot Hull senast och jag tror det blir en trepoängare till. Huddersfields defensiv känns bräcklig och jag tror att man får svårt att stå emot.

 

10. Millwall – Reading 1
• Här tror jag hemmafördelen väger tungt. Millwall är i stort alltid bra hemma på The Den och jag har svårt att se Reading åka hem med tre pinnar. Gästernas bortaform är dålig och jag testar spikettan.

 

11. Rotherham – Birmingham 1(x2)
• Fin start på säsongen för nykomlingen Rotherham som fortfarande inte förlorat (1 3 0). Gästande Birmingham håller ingen vidare nivå just nu och BORDE få svårt. Men utgångsettan kryddar jag gärna.

 

12. Watford – QPR 1(x) M
• Londonderby när tabelltvåan Watford tar emot QPR som ligger på 18:e plats. Många placeringar som skiljer lagen åt men jag tror ändå att gästerna kan störa Watford som kryssat i tre av fem spelade matcher. Ettan streckas hårt och ett kryss till trevlig procent känns bra.

 

13. Wigan – Burnley (1x)2
• Nja, vidare stabilt känns det inte i Burnley även fast högstanivån är hög. Senaste tappade man 2-0 och 3-1 till 3-3 hemma mot Blackpool. Nykomlingen Wigan gnetar på och har faktiskt inte torskat än (1 3 0). Allt kan hända här och jag avslutar gärna med en helgardering.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.