Stryktipset, vecka 34, 26 augusti 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 26 augusti 2023

Äntligen helg och äntligen stryktips! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brighton – West Ham 1(x)
• Brighton fortsätter spela fin fotboll. Här tycker jag dock att man blåsts upp till lite väl stor favorit och visst har väl West Ham poängchans?

 

2. Arsenal – Fulham 1
• Mitrovic är såld och det påverkar förstås Fulhams offensiv. Man ska definitivt väga för lätt mot ett formstarkt Arsenal.

 

3. Manchester U – Nottingham 1(x) M
• Nja nje NEJ. United har inte imponerat inledningsvis och lite konfunderat tror jag att det är efter två matcher. Nu har man dessutom viktige Shaw borta skadad. Nottingham har öppnat piggt och kan störa.

 

4. Everton – Wolverhampton (x)2
• Supertunga avbräck senast för Everton när både Calvert-Lewin och Iwobi skadade sig. Wolves fick Nunes utvisad senast mot Brighton och han är avstängd nu. Jag gillar vad jag har sett av Wolves hittills och man har goda chanser till poäng på Goodison Park där man har två raka segrar.

 

5. Brentford – Crystal Palace 1(x2)
• Lagen har mötts fyra gånger i Premier League och samtliga matcher har slutat oavgjort. Mycket möjligt att det blir så igen. Brentford har visat fin form hittills medan Palace dras med lite offensiva bekymmer. Njaaaa…alla tecken.

 

6. Ipswich – Leeds 1
• Vilken start för nykomlingen Ipswich som vunnit tre raka, dessutom med bara ett insläppt mål. Leeds har öppnat svajigt och på bortaplan känns man skakigt.

 

7. Birmingham – Plymouth 1(x2)
• Nykomlingen Plymouth har öppnat starkt och var ytterst nära att fixa poäng hemma mot Southampton senast. Birmingham är starkt men någon given etta är det inte för mig.

 

8. Cardiff – Sheffield W 1
• Bara en poäng på tre spelade matcher för Cardiff, men det speglar inte riktigt formen för man har stått upp bra i samtliga matcher. Bra chans att äntligen vinna nu är nykomlingen Sheffield kommer på besök. Gästerna har tre raka torsk.

 

9. Coventry – Sunderland 1(x)
• Det är ett hemmastarkt Coventry som Sunderland ska ta sig an, men någon omöjlig uppgift är det absolut inte. Visst har Coventry inlett säsongen piggt, men jag räknar med en tajt match och att Sunderland eventuellt åker hem med en pinne.

 

10. Huddersfield – Norwich 2
• Sprudlande start på säsongen av Norwich som gasar på: 9-6 i målskillnad på tre matcher. Huddersfield sprattlar på så gott man kan men borde väga för lätt mot ett formstarkt Norwich. Kryssgardering om man har råd.

 

11. Millwall – Stoke 1(x2)
• På tre spelade matcher i ligan så har Millwall skrapat ihop fem skott på mål totalt. Det håller inte! Endast en av det åtta senaste gångerna som Stoke gästat The Den så har det blivit fler än två mål. Jag räknar med en tajt match mellan två vanligtvis defensivt starka gäng.

 

12. Preston – Swansea (x)2
• Två raka segrar för Preston men spelet övertygar inte och man är en favorit i fara. Tvärtom för Swansea som spelat bra men inte fått med sig så många poäng som man varit värda. Jag testar att gå emot en för högt streckad favorit.

 

13. WBA – Middlesbrough 1(x2)
• West Bromwich har sett allt annat än bra ut och jag förstår inte varför man streckas så hår här. Visserligen har Boro haft en tuff start på säsongen men högstanivån är hög och jag vill gärna ha med garderingar. Öppet.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.