Stryktipset, vecka 34, 26 augusti 2017 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 26 augusti 2017

Fortsatt fin jackpot på stryket så fega inte med garderingarna! 🙂 Här kommer ett spelförslag från mig – R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

 

Bet 365 är världens bästa spelbolag. De har ett fantastiskt oddsutbud och är det klart bästa alternativet för betting på Premier League. Öppna ditt konto idag och få 1000 kr i bonus!

 

1. Manchester U – Leicester 1
• Bara den med riktig fläskig plånbok tar med en gardering här. United har sett vasst ut inledningsvis och borde kunna få hål på Leicester som dras med en del skador. Fast varningens finger för gästerna giftiga kontringar – man trivs mot offensiva gäng och kanske kanske tar jag med en gardering till slut.

 

2. Crystal Palace – Swansea 1(x2)
• Urballad prolle på ettan. Palace går inte att lita på känner jag spontant. Efter hemmatorsken mot Huddersfield med 0-3 då kan fanemig allt hända. Sam Clucas har anslutit till Swansea – inköpt från Hull för typ 160 mille. Vi får väl se om han kan fylla Gylfis skor.

 

3. Huddersfield – Southampton 1(x2)
• Snacka som succéstart för Huddersfield den här säsongen med två segrar i Premier League + att man tog sig vidare i Ligacupen i veckan efter 2-1 hemma mot Rotherham. Man har mött Palace och Newcastle i PL, och det känns ju inte riktigt som något supertest än så länge. Southampton håller högre nivå, men inte alls omöjligt för ett heltaggat Huddersfield att skrälla igen.

 

4. Newcastle – West Ham 2
• Bråknissarna Arnautovic (West Ham) och Shelvey (Newcastle) är avstängda i den här matchen mellan två lag som inlett med två raka torskar i ligan. West Ham spelar nu sin fjärde raka bortamatch (slog Cheltenham borta i Ligacupen i onsdags), vilket är lite märkligt. Förlusten mot United är inte mycket att snacka om och torsken borta mot Southampton berodde förstås mycket på Arnautovics utvisning efter 30 min. Newcastle har fortfarande inte gjort mål i PL den här säsongen och jag litar inte på laget här. Procenten på singelettan lockar inte mig, tvärtom. Javier Hernández är i fin målform hos gästerna. Tar en liten rövare och sparar garderingarna.

 

5. Watford – Brighton 1(x) M
• Även här tycker jag att procenten på ettan har dragit iväg. Watford matchade ett väldigt starkt (nästintill ordinarie lag) hemma mot Bristol C i Ligacupen men föll ändå med 2-3 – Bristols tredje mål gjordes f ö av Niclas Eliasson. Kanske kan ett lågt stående Brighton göra en Bristol och få med sig en pinne eller t o m tre? Kryss för den som har råd.

 

6. Barnsley – Sunderland (x)2
• Ok start för Sunderland, men fem inspelade poäng på tre matcher är definitivt ingen succé. Dock har motståndet varit riktigt bra. Lättare emot nu och jag tror det finns fina chanser till tre pinnar. Försvararen MacDonald avstängd för hemmalaget. X2 borde kunna räcka långt.

 

Mina singelspelförslag dyker upp på www.tippat.se varje dag – klicka in där eller följ Sparka & Spring på Facebook och Twitter för att hänga med i tippandet.

 

7. Brentford – Wolverhampton 1 (2) M
• Spelbolagen lägger favoritskapet på Brentford, medan tipparna tydligt tänker tvärtom och streckar Wolves till ca 50%. Wolverhampton har imponerat i ligan och slog dessutom ut Southampton ur Ligacupen. Det är mycket möjligt att formen håller i sig. Brentford ligger jumbo just nu men det skulle förvåna mig om man har något med den absoluta botten att göra när säsongen är över. Jag tror på en öppen och trevliga match med förhoppningsvis många mål.

 

8. Cardiff – QPR 1(x) M
• Läs inte in för mycket i QPR:s 1-4-torsk hemma mot Brentford i Ligacupen. QPR-tränaren Ian Holloway är inte mycket för cupspel och roterade på alla utom en position. Men det blir inte lätt att rubba Cardiff som toppar Championship med fyra raka vinster – mittfältaren Mendez-Laing är i storform med fyra gjorda mål de tre senaste. Utgångsetta, men man blir ju lite sugen på att gardera när procenten är så pass hög på singelettan…

 

9. Hull – Bolton 1
• LOTTAS. Lottfördelning 12-2-2 (75% 12,5% 12,5%).

 

10. Ipswich – Fulham 1(x2)
• Fyra raka segrar för Ipswich, men jag anar reaktion snart. Spelet har inte övertygat – i 2-0-segern mot Brentford senast förlorade man skotten med 5-22. Fula Skinkan övertygar iofs inte heller, framförallt inte offensiven, men snart kan det lossna. Helst alla tecken.

 

11. Millwall – Norwich (1) 2
• Norwich är ett riktigt hemma/borta-gäng. Förra säsongen (slutade åtta) så gjorde man flest hemmamål av alla lag, men på bortaplan var det bara två lag som släppte in fler mål – tabelljumbon Rotherham och tabelltrean(!) Reading. Den här säsongen har man spelat två bortamatcher, och släppt in fem mål. Visst ska man vara bättre än nykomlingen Millwall, men det gäller att få ordning på bortanerverna om det ska bli några poäng.

 

12. Sheffield U – Derby (x)2
• Nykomlingen Sheffield United har inlett säsongen med två hemmavinster och två bortatorskar. Man är erkänt starkt hemma på Bramall Lane, men nu väntar tufft motstånd i form av Derby som definitivt kan vara med och slåss om en topp sex-placering den här säsongen – man har ett namnkunnigt lag med mängder av rutin och offensiv kraft. Jag tror på bortapoäng, men helst ska alla tecken med.

 

13. AFC Eskilstuna – Hammarby 2
• Given tvåa för mig! Ett helt annat Bajen just nu, men riktigt bra värvningar i Svendsen och Tankovic. Att dessutom Turay och Razak är avstängda gör mig inte mindre säker på den raka tvåan.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.