Stryktipset, vecka 34, 25 augusti 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 34, 25 augusti 2018

14 miljoner i jackpott, löningshelg och en hel del skrällchanser! Vilket ypperligt läge för fin utdelning på stryktipset! Här kommer mitt spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Arsenal – West Ham 1
• Inte något av lagen har övertygat inledningsvis och nu gäller det att komma på banan. Fördel Arsenal ska det väl vara även fast procenten på ettan håller på att balla ur.

 

2. Bournemouth – Everton 1(x2)
• Det här kan bli en underhållande match. Bournemouth brukar alltid bjuda upp och nu möter man Everton som ser riktigt intressant ut den här säsongen. Dock brukar inte Everton trivas speciellt bra här, men med tanke på den goda formen så ska även tvåan med. Alla tecken!

 

3. Fulham – Burnley 1
• Spelas på söndag. Burnley matchas hårt nu med både lir i ligan och i Europa League – man åkte på tung torsk borta mot Olympiakos i veckan och ska försöka vända på ett 1-3-underläge på torsdag. Bra läge för Fulham att ta sin första trepoängare?

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Huddersfield – Cardiff 1(x2)
• Svettig start på säsongen för Huddersfield som dock mött riktigt bra lag, så lite svårt att sia om formen. Cardiff fick 0-0 hemma mot Newcastle senast och inte omöjligt att man grejar poäng igen. Öppet.

 

5. Southampton – Leicester 1(x2)
• Trevande inledning av Southampton men visade lite ljusglimtar senast ändå. Leicester tappar en hel del i offensiven nu när Vardy är avstängd. Southampton har bara vunnit en av de sju senaste mötena lagen emellan.

 

Kolla in bombutbudet!

 

6. Aston Villa – Reading 1
• Reading var nära att få ordning på grejerna mot Blackburn i veckan men tappade 2-0 till 2-2. Borde förstås få svårt mot Villa som ses som ett potentiellt topplag när säsongen är slut. Eventuellt ett lyxkryss om procenten ballar ur totalt.

 

7. Norwich – Leeds (x)2
• Slamp-Leeds har öppnat riktigt starkt och toppar tabellen efter fyra omgångar. Och det är ingen slump – spelartruppen är stark och mycket möjligt att man klarar ett topp sex-placeringar om man undviker några djupare dalar. Norwich tog fin hemmaseger mot duktiga Preston i veckan så visst finns det kvaliteter hos hemmalaget.

 

8. Swansea – Bristol C 1
• Hemma i Wales kommer inte Swansea tappa många poäng och det tror jag inte att man gör mot Bristol City heller som brukar ha det svårt på resande fot.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Bolton – Sheffield U 1(x2)
• Bolton har överraskat mycket positivt och jag tänker inte räkna bort laget idag heller även fast Sheffield har potential att åka hem med alla poängen (som man gjorde förra säsngen).

 

10. Derby – Preston 1(x) M
• Nja, jag tycker nog att procenten hamnat lite på sniskan här. Ca 60% på singelettan funkar inte för mig med tanke på hur instabilt det är i Derby och på att Preston är riktigt bra när man väl kommer upp i klass. Minst en kryssgardering för mig!

 

11. QPR – Wigan (x)2
• Katastrofstart för QPR som ligger sist med noll inspelade poäng. Wigan har verkligen överraskat positivt och bortaslog Stoke i veckan med hela 3-0. Visst kan man vinna igen mot ett smått desperat QPR.

 

12. Sheffield W – Ipswich 1(x)
• Två lag som sliter på men som inte riktigt fått det att lossna ordentligt. Sheffield vann visserligen mot Millwall senast och kan vara lite på g. Lite mittfältsbekymmer för Ipswich som dras med skador. Jag vill gärna se startelvorna innan jag bestämmer mig helt.

 

13. Stoke – Hull 1 (2)
• Jag trodde på Stoke i veckans möte mot Wigan men det gick ju minst sagt åt h-vete. Nu ligger man trea från slutet och poängbehovet är enormt. Inte heller Hull går speciellt bra, men man åtminstone senast (Rotherham) och spelar inte under samma press. Jag tänker INTE spika Stoke till runt 60%!

 

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.