Stryktipset, vecka 33, 20 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 20 augusti 2022

Lurig men rolig kupong den här veckan – här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bournemouth – Arsenal 2
• Att Bournemouth skulle åka på dyngdäng i bortamatchen mot City var väl ingen skräll kanske (0-4), men 2-1 hemma mot Villa i premiären var desto mer imponerande, även fast gästerna hade mycket boll. Svettigare hemmamatch nu när ett formstarkt och skadebefriat Arsenal gästar. Jag streckar från vänster.

 

2. Crystal Palace – Aston Villa 1(x)
• Tufft motstånd inledningsvis för Palace som följde upp mötet med Arsenal (0-2 hemma) med 1-1 borta mot Liverpool senast. Man har stått upp riktigt bra och var nära att ta poäng även mot Gunners. Villa har öppnat trevande men har absolut chans till poäng här. Ettan streckas lite väl högt för min smak.

 

3. Everton – Nottingham 1(x2)
• Mardrömsstart på säsongen för Everton med två raka torsk. Men det jobbigaste är kanske den långa skadelistan som tynger laget. Visst ska man kanske vara favorit mot nykomlingen Forest, men det känns ändå som det kan skrällas på Goodison Park.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

4. Fulham – Brentford 1(x)
• Brentfords kross av United var det nog inte många som missade förra veckan. 4-0 i halvtid stod sig matchen ut. Dessutom stod man för en imponerande upphämtning i premiären borta mot Leicester när man fixade 2-2 efter 0-2-underläge. Bra självförtroende hos gästerna alltså. Men även Fulham har inlett fint och på Craven Cottage tar man ingen skit.

 

5. Leicester – Southampton 1(x) M
• Två darriga defensiver som ställs mot varandra här då båda lagen släppt in sex mål på två spelade matcher. Southampton brukar sällan imponera på resande fot men med tanke på hur starkt ettan spelas så måste det nog med en kryssgardering ändå om man har råd.

 

6. Burnley – Blackpool 1
• Trots stabilt spel och mängder av chanser så har Burnley inte fått med så många poäng inledningsvis. Blackpools skadelista är dock och man borde väga för lätt på Turf Moor. Jag kryssar från vänster.

 

7. Coventry – Huddersfield 1(x2)
• LOTTAS. Fördelning: 50-27-23

 

8. Preston – Watford 2
• Efter fyra matcher så har Preston fortfarande inte släppt in mål! …och det sjukaste är att man även bara gjort ETT mål. Inga målfest hittills alltså. Motståndet har dock varit ganska beskedligt och nu blir det desto svårare när Watford gästar. Jag gillar procenten på tvåan och testar spiken.

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

9. QPR – Rotherham 1(x)
• Det var nog inte så många som trodde att nykomlingen Rotherham skulle vara obesegrat efter tre omgångar. Trots att man långa stunder var utspelat borta mot Preston senast så grejade man 0-0. QPR har öppnat säsongen skakigt och jag förlitar mig inte på spikettan, utan vill gärna ha med en gardering.

 

10. Reading – Middlesbrough (1x)2
• Galen vecka av Reading som efter 0-4-torsken borta mot Rotherham följde upp med 3-0 hemma mot Blackburn i veckan. Boro är fortfarande utan seger den här säsongen, men har också mött bra motstånd. Jag tror det kan bli en öppen och underhållande match.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

11. Stoke – Sunderland 1(x2)
• Jag har svårt att köpa den höga procenten på Stoke som inte direkt sett stabilt ut. Visst, man möter nykomlingen Sunderland som gör det bäst hemma på Stadium of Light, men gästerna känns hungriga och i Championship kan vad som helst hända!

 

12. Sheffield U – Blackburn 1
• Efter tre raka segrar blev det chocktorsk för Blackburn borta mot Reading senast med 0-3. En olycka kommer sällan ensam och nu ställs mot ett Sheffield som inlett säsongen fint (2 1 1). Utgångsettan är given.

 

13. WBA – Hull 1(x)
• Visserligen 0 3 1 på fyra ligamatcher för WBA, men man har mött ganska bra motstånd och borde kunna klättra snart. Någon självklar seger mot Hull tycker jag det dock inte är och jag följer gärna upp utgångsettan med en kryssgardering.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.