Stryktipset, vecka 33, 20 augusti 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 20 augusti 2016

Äntligen helg och äntligen stryktips! 14 fina miljoner i jackpot den här veckan som vi kan dela på snällt. 😉 Jag hoppas och tror på skrällar den här veckan som såklart höjer utdelningen. R-3-3-24 (12) + tre halvgarderingar. 192 kr. Lycka till! /BB

1. Leicester – Arsenal (1x)2
• Ingen vidare premiär av regerande mästaren som torskade med 1-2 borta mot Hull. Man trivs iofs bättre mot mer offensivt spelande motstånd så kanske kan Arsenal passa? Många borta för Gunners i 3-4-förlusten mot Pool. En hel del lirare på väg tillbaka – håll koll på startelvan. Helst alla tecken. Många mål? Spela på det här.

 

2. Burnley – Liverpool (x)2 M
• Procenten på tvåan känns urballad. Visst, starkt att slå Arsenal i premiären, men annat spel att vänta nu och Pool har ju haft en tendens tidigare att agera aningen ojämnt. Singeltvåa blir det definitivt inte. Vad tror du? Spela på matchen här.

 

3. Swansea – Hull 1
• Det känns som en stark etta. Båda lagen vann sina premiärer, Swansea borta mot Burnley och Hull hemma mot Leicester. Swansea imponerade mest och borde ha tillbaka Gylfi i matchform nu. Alltid svårt att få med sig poäng från Wales.

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet. Kolla in oddsen här.

 

4. Tottenham – Crystal P 1
• Ännu en trolig hemmaseger. Intakt trupp hos Hotspurs, förutom skada på Lloris, som fick nöja sig med kryss borta mot Everton. Crystal Palace torskade mot WBA, Bolasie har sålts till Everton och värvningarna lyser med sin frånvaro.

 

5. Watford – Chelsea (x)2 M
• Chelsea ska naturligtvis vara favorit mot ett Watford som inte imponerade trots att man tog en pinne borta mot Southampton i premiären. Mötena förra säsongen slutade båda oavgjort. Inte helt omöjligt att Watford kan kriga till sig en pinne även nu.

 

6. WBA – Everton 2
• Jag räknar med en tät historia mellan två defensivt starka gäng. Bolasie klar för Everton, Lukaku kanske kan vara redo för spel men håll koll på elvan. Everton brukar trivas mot WBA och jag räknar med bortapoäng. Testar singeltvåan om Lukaku/Bolasie startar! Kolla in odds här.

 

7. Birmingham – Wolverhampton (1x)2
• Två lag som fått en stabil start på säsongen, båda har statistiken 1 2 0 efter tre spelade matcher. Dock tycker jag att Wolves imponerar mest och borde kanske vara liten favorit.

 

8. Bristol C – Newcastle 2
• Säkerligen en väldigt skön seger för Newcastle i veckan när man slog Reading med klara 4-1. Bristol C har haft ganska tacksamt motstånd inledningsvis och kommer att få det svettigt här. Testar raka tvåan till helt ok procent.

 

9. Fulham – Cardiff 1(x)
• Fula Skinkan har äntligen fått en bra ligastart med två segrar och en oavgjord. I år ska man försöka göra Craven Cottage till sin hemmaborg. Cardiff kan såklart skrälla, men tar de flesta poängen hemma i Wales. Upplagt för ytterligare skinkpoäng?

 

Unibets live-sändningar är svåra att slå – kika på det här.

 

10. Nottingham – Wigan 1(x)
• Ingen bra start på säsongen för Nottingham som har två raka torsk efter 4-3-segern i premiären mot Burton. Förlusterna har dock kommit på resande fot och visst har man mer att ge på hemmaplan. Någon spiketta är det definitivt inte för mig. Räcker 1x?

 

11. QPR – Preston 1(x) M
• Tre raka torsk för Preston och bara ett mål framåt – det håller förstås inte. Det blir såklart tufft att rå på QPR, men procenten på ettan har ballat ur totalt för att jag ska vara intresserad. Lyxkryss minst.

 

12. Helsingborg – Kalmar (1x)2
• Starkt av KFF att greja poäng mot MFF senast (var nära seger), trots många spelare borta – man återfår troligtvis några lirare nu. Hif har en groteskt lång skadelista och dessutom anfallaren Rusike avstängd. Backen Nouri avstängd för gästerna som får ses som liten favorit. Men ett smådesperat hemmalag kommer att ge allt.

 

13. Östersund – Djurgården (x)2
• Ytterligare en knepig allsvensk match. Dif verkar ha fått en liten nytändning under nya tränaren, men samtidigt är ÖFK en riktigt tuff motståndare, framförallt i Östersund. Andreas Isaksson åter i Djurgården – kul att se honom i allsvenskan igen! Håller Isak nollan i återkomsten? Det kan du spela på här.

 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.