Stryktipset, vecka 33, 18 augusti 2018 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 18 augusti 2018

En jävla massa miljoner i jackpott den här veckan! Var hittar du de bästa skrällarna? Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Chelsea – Arsenal 1(x)
• Det brukar bli tajta matcher lagen emellan och krysset ska med tycker jag. Chelsea hade en tacksam motståndare i premiären (Huddersfield) så lite svårt att avgöra kapaciteten under Sarri.

 

2. Everton – Southampton 1(x) M
• Everton känns spännande. Fick spela en man mindre i 50 minuter borta mot Wolves i premiären men klarade ändå 2-2. Finns flera matchvinnare i Richarlison, Sigurdsson och Tosun. Bra chans mot Southampton som dock verkar lika kryssglatt som vanligt.

 

3. Leicester – Wolverhampton 1(x)
• Leicester var inte ofarligt borta mot United – nu lär Vardy spela från start. Finns en hel del intressanta lirare i hemmalaget. Även Wolves har ett trevligt lag, men jag tror att det flesta poängen kommer att komma hemma. Max en kryssgardering.

 

Jag skriver ju spelförslag VARJE DAG – de kan du läsa här.

 

4. Tottenham – Fulham 1
• Skinkderby! Perfekt inledning av Spurs att bortaslå Newcastle. Sakta men säkert kommer lagets alla VM-spelare komma upp i nivå igen efter uppehållet. Fula Skinkan har ett kul lag men man borde inte kunna stå emot storebror i 90 minuter.

 

5. West Ham – Bournemouth 1(x)
• Västra Skinkan har värvat friskt under sommaren men det såg virrigt ut borta mot Pool i premiären. Men alla lag ser ganska virriga ut på Anfield iofs. Nu har man bättre chans till poäng mot Bournemouth som inte brukar briljera på resande fot.1x räcker?

 

6. Bristol C – Middlesbrough (1x)2
• Boro har ett lag för toppen och har fått en mycket fin start på säsongen. Möter lite av ett bogey team – Bristol har vunnit fem av de sex senaste mötena med Boro. Lurig match och jag helgarderar.

 

Kolla in bombutbudet!

 

7. Hull – Blackburn 1
• Även det här en lurig match, men fördel Hull. Hemmalaget förlorade premiären hemma mot Villa med hela 1-3, men spelmässigt var man bra med och siffrorna kändes i överkant. Kanske får man bättre utdelning nu mot nykomlingen Blackburn som inlett med två kryss.

 

8. Ipswich – Aston Villa (x)2
• Full pott för Villa under två första matcherna och man har öst in mål. På de åtta senaste matcherna borta mot Ipswich så har Villa aldrig förlorat. Mycket möjligt att trenden håller i sig. Ipswich sprudlar inte direkt på hemmaplan.

 

Får du ihop de åtta första matcherna? Härligt – lämna in Topptipset här!

 

9. Leeds – Rotherham 1
• Slamp-Leeds går som tåget just nu och det skulle förvåna mig nådjävulskt om Rotherham kan skrälla här. Rotherham vann visserligen senast hemma mot Ipswich men man hade en hel del flax och samma flyt tror jag inte på nu.

 

10. Millwall – Derby 1(x2)
• Jahopp Derby och tränare Frank Lampard, vart står ni egentligen? Knapp seger i premiären och sedan krossade hemma av Leeds med 1-4. Väckarklocka? Kanske, men det kan gå lite hursomhelst mot Millwall som trivs riktigt bra hemma och som kommer att göra det fortsatt svårt för Derby.

 

11. Reading – Bolton 1(x2)
• Två raka torsk för Reading medan bottentippade Bolton överraskat positivt och fått med sig fyra poäng på två matcher. Redan lite press på Reading men kanske kan Bolton skrälla igen. Jag tar med alla tecken tillslut!

 

12. Sheffield U – Norwich 1(x2)
• Full fart framåt och noll koll bakåt brukar vara Norwichs melodi. Publikfriande iofs, men det drar inte in så mycket poäng. 3-4 hemma mot WBA senast och nu gäller det att få ordning på defensiven. Man vann borta mot United förra säsongen och visst har man kapacitet att störa igen. Många mål igen?

 

13. West Bomwich – QPR 1
• WBA börjar sakta men säkert bli varma i kläderna och hitta formen. Tre poäng hemma mot stukade QPR känns som ett måste. Kan vara värt en liten gardering om du har råd, men just nu lämnas ettan ensam.

Här har du veckans stryktipskupong!

B E R M U D A B E N N Y

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.