Stryktipset, vecka 33, 16 augusti 2014 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 16 augusti 2014

ÄNTLIGEN kör det igång! Premier League är tillbaka och ingen är gladare än Bermudabenny. 🙂 Och som grädde på moset så är det en jävla massa miljoner i jackpot dagen till ära. Det betyder att det blir ett lite större system från min sida.R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr.

Lycka till nu och hoppas du följer med Sparka & Spring på ännu en spännande säsong i det blekfeta landet i väster, där tandhygienen är fortsatt ifrågasatt, maten klassiskt vidrig och fotbollen fortsatt alldeles otroligt underbar.

Singelspelen hittar du ju som vanligt på 1x2Sports, men det visste du väl redan?

1. West Ham – Tottenham (1x)2
• Andy Carroll skadad (som vanligt) och frågan är om nye Zárate eller Valenica kan fylla hans skor. Tveksamt. Det gäller att Kevin Nolan levererar även denna säsong utan att dra på sig så jävla många kort. Även Noble och Downing måste hålla sig hela och på topp för att det inte ska bli en allt för jobbig säsong för Västra Skinkan. Spurs har inte imponerat under transferförnstret utan har i stort sett samma lag som förra säsongen även fast nye tränaren Pochettino verkar kunna tänka sig sälja vilka lirare som helst – kan hända mycket fram till fönstret stänger.

2. Leicester – Everton (x)2
• Nykomlingen Leicester är inte bara att köra över – framförallt inte i en hemmapremiär inför en fanatisk hemmapublik. Evertons rutinerade backlinje i betyder kanske extra mycket i sådana här matcher och och jag tror inte att Leicester petar in mer än en balja bakom Howard även fast Coleman ser ut att missa. 1-1?

3. QPR – Hull 1(x)
• Bra defensiva värvningar av QPR i Ferdinand och Caulker men frågan är om man har en tillräckligt bra trupp för Premier League? Joe Barton kommer vara ett riskmoment och det gäller att få igång Hoilett och framförallt målsprutan Charlie Austin. Snodgrass, Ince och Livermore nya i Hull och nu har man en trupp som borde klara av det bättre än fjolåret. Målsnålt?

728x90

4. Stoke – Aston Villa 1
• Stoke har förlorat 12 ligamatcher hemma…PÅ TRE SÄSONGER. Man är ruggigt starkt på Britannia och får man bara till bortaspelet så är man snart ett lag för topp åtta. Intressanta värvningar i Bojan, Sidwell m.fl. Villa ser inte vasst ut och kommer att få en jobbig säsong tror jag. Bleka värvningar och det gäller att Benteke håller sig hel och het om det inte ska bli Championship nästa säsong.

5. WBA – Sunderland 1(x)
•Två lag som kan få det riktigt jobbigt om det vill sig illa. Ett par bra värvningar hos båda gängen, men man har ganska tunna skadekänsliga trupper och det ska bli intressant att se om kan hålla nycklarna hela under säsongen. WBA var det lag som hade flest hemmakryss förra säsongen (4 9 6) och det skulle inte förvåna mig om det blev något liknande nu. Helst alla tecken.

6. Blackpool – Blackburn 2
• Totalt kaos i Blackpool som vi skrapa ihop ett lag i premiären – 0-2 mot Nottingham, men det var siffror i underkant. Drömläge för Jordan Rhodes i Blackburn att göra båda sitt första, andra och tredje mål den här säsongen. Lägger en slant på att Rovers kör över Blackpool med minst två mål. Finns till nästan tre gånger pengarna. Kolla in oddsen här.

23

7. Bolton – Nottingham 1(x)
• Båda dessa lag har potential att vara med och slåss om PL-platser. Forest brukar oftast falla på de svaga bortaspelet – får man till det så blir man riktigt giftigt. Det brukar bli tajta matcher lagen emellan och ett oavgjort resultat känns ganska troligt. Men liten hemmafördel.

8. Charlton – Wigan (1x)2
• Wigan ska kanske vara det bättre laget i grunden, men det är ju sällan det som fäller avgörandet i sådana här matcher. Framförallt inte när det är hemmapremiär för Charlton. Wigan lyckades till slut rädda en poäng hemma mot Reading i premiären men är nog inte helt nöjda med spelet och kan bättre.

9. Fulham – Millwall 1
• Ska Fulham göra Craven Cottage till borg igen och kravla sig upp till Premier League igen? Man såg inte vidare samspelt ut i premiären borta mot Ipswich, men visst borde det bli lättare hemma mot Millwall?

728x90_trade_SE

10. Norwich – Watford 1(x2)
• Watford ser jag som en potentiell kvalplatskandidat, i konkurrens med bl a Norwich som inte briljerade i premiären – 0-1 borta mot nykomlingen Wolves då Martin Olsson blev utvisad efter en timmes spel, han är avstängd nu. Lite skador och skavanker i båda lägren, men det känns som om Norwich får lite väl stort förtroende från tipparna. Watford är riktigt bra, det visade man inte minst i premiären hemma mot Bolton som man van komfortabelt med 3-0.

11. Reading – Ipswich 1(x) M
• Stökigt i Reading med ägarbyte som ställer till det. Man gjorde det ändå bra borta mot Wigan och ledde länge innan Wigan kvitterade på stopptid. Ipswich spöande Fula Skinkan i premiären och går stärkta in i detta. Skadebekymmer i båda lägren. Liten fördel Reading men helst alla tecken.

12. Rotherham – Wolves 1(x2)
• Nykomlingsmöte. Rotherham gjorde allt annat än bort sig när man mötte topptippade Derby på bortaplan i premiären. Torsk med 0-1 efter mål med tio minuter kvar men man vann faktiskt skottstatistiken med 11-6 så det är inget feglir som gäller och man går nog ganska stärkta ur den matchen även fast det var en värdig Derby-seger totalt sett (67-33 i bollinnehav bl a). De två matcherna lagen emellan förra säsongen slutade med sjuka 6-4 (Wolves) och 3-3. Man kan ju hoppas på något liknande nu. Wolves vann i premiären mot Norwich, men spelade som sagt med en man mer i en halvtimme. Många mål igen? Det kan du lira på här.

13. Gefle – Malmö FF 2
• Ok, man får väl ta att en ynka svensk match jobbat sig in på kupongen då. MFF kan ha fokus på CL-kvalet mot Salzburg och framförallt – Gefle är inte ett dåligt fotbollslag. Men på en tuff kupong så får man välja sina strider. Jag hoppas på att den dåliga första halvleken mot ÖSK senast när MFF låg under med 0-2 i paus blev en liten väckarklocka och att man nu kör på för fullt redan från start.

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.