Stryktipset, vecka 33, 15 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 33, 15 augusti 2020

Helgen är här! Och du vet vad det betyder…? Precis, det är dags för stryktipset igen! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Manchester C – Lyon 1
• Det ska förstås mycket till för att Lyon ska rå på giganterna City som nu är förvarnande då Lyon slog ut Juventus i åttondelen. Spelas på neutral mark i Portugal. Ettan streckas hårt, men just nu lämnar jag den ensam.

 

2. Dalkurd – Halmstad 2
• Dalkurd kämpar på. Även fast spelet inte är fantastisk så är man svårslaget där bara serieledande Degerfors åkt hem med alla tre poängen. HBK är riktigt bra och ska vara favorit här – utgångstvåa, men kanske behövs det en kryssgardering ändå.

 

3. Sundsvall – GAIS 1(x)
• Två kryssglada gäng som möts här. Giffarna måste börja vinna för att haka på i toppen och GAIS måste börja vinna för att inte dras ner under strecken. Fördel Sundsvall förstås, men Makrillarna har klarat kryss mot Degerfors och Halmstad i de senaste omgångarna, och kanske kan man deffa till sig ytterligare en pinne.

 

4. Öster – Brage 1(x2)
• Ingen bländande fotboll av Öster direkt som har sju raka utan seger (dock mött många bra gäng). Även Brage blandar och ger den här säsongen, men har kapacitet att störa Öster. Helst alla tecken i en öppen match.

 

5. Sarpsborg – Molde (x)2 M
• Molde ska vara favorit här förstås, men spelet har inte funkat felfritt på slutet så det är full fokus som gäller för att man ska vinna. Sarpsborg har inte släppt in mål på fyra raka hemmamatcher och bland annat slagit ligatvåan Odd. Molde har inte vunnit borta mot Sarpsborg på de fyra senaste försöken. Viss skrällchans.

 

6. Hamilton – St Mirren 1(x2)
• Den skotska serien är ung och det är svårt att dra några större växlar av inledningen. Inget av lagen imponerar och det känns tajt och ovisst. Tur att det finns helgarderingar! 🙂

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Kilmarnock – St Johnstone 1(x)
• Kilmarnock står utan seger efter tre omgångar men har ändå stått upp bra och bland annat grejat en pinne mot Celtic. Ganska bra chans till tre poäng mot St Johstone som inte heller vunnit den här säsongen. Prollen börjar dock balla ur på ettan.

 

8. Ross County – Dundee U 1(x2)
• Ännu ett svårbedömt skotskt möte. Denna gång mellan två lag som överraskat positivt i säsongsinledningen. Jävligt svårt att få grepp om den här serien just nu så det får bli en helgardering till. Liten fördel Ross eftersom SAMTLIGA tre målisar i truppen heter just Ross i förnamn. 😉

 

9. Hibernian – Motherwell 1(x2)
• Full pott för Hibernian efter tre omgångar och då går alla tippare bananas och streckar laget till över 70%. Det håller inte för mig. Spelbolagen lägger oddset kring 50% därför finns det väldigt mycket värde i både X och 2. Den kaxige väljer bort ettan helt.

 

10. Falkenberg – AIK 1(x)
• Hua vilket ångestmöte! Tabelljumbon Falkenberg tar emot krislaget AIK som ligger på kvalplats. Viktige Per Karlsson avstängd för gästerna som får det grymt svårt igen.

 

11. Hammarby – Elfsborg 1
• Elfsborg har haft en riktigt fin period, men frågan är hur länge det håller. Hammarby är på väg upp i form och tog en stark seger borta mot Norrköping senast…och innan det vann man derbyt mot Djurgården. Det lär bli en underhållande match hursomhelst!

 

12. Mjällby – Malmö 2
• MFF var ganska illa ute mot ÖSK även fast man dominerade spelmässigt. Det var ytterst nära att Besara gjorde 2-0 för ÖSK och då kunde det ha blivit jobbigt för Skåningarna. Nu möter man en riktigt starkt Mjällby som klarade 0-0 hemma mot MFF i cupen men där man föll på straffar. Utgångstvåa men ta med krysset om plånboken tillåter.

 

13. Västerås – Umeå 1(x)
• Det finns skrällchans för Umeå här. Västerås har förlorat fem av de sex senaste matcherna och streckas alldeles för hårt för att jag ska vara sugen på singelettan.

Veckans stryktipskupong

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.