Stryktipset, vecka 32, 8 augusti 2020 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 32, 8 augusti 2020

Ny vecka och nytt stryktipsförslag! Jackpott på 10 miljoner att sätta tänderna i. Här kommer mitt stryktipsförslag! R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Bayern München – Chelsea 1
• Inte mycket som talar för Chelsea direkt som alltså har 0-3 att ta igen på tyskarna. Full fart framåt som gäller, men det kommer antagligen att straffa sig. Finns även skadebekymmer hos gästerna. Etta.

 

2. Barcelona – Napoli 1(x) M
• 1-1 från första mötet i Italien. Busquets och Vidal avstängda här och kanske kanske kan Napoli störa. Om det när någon gång man ska göra det så är det väl nu när Camp Nou ekar tomt?

 

3. Hamilton – Ross County 1(x)
• Tvära kast! Då var vi i skotska Premiership och härjar igen. Hamilton föll stort i premiären, men det var borta mot Celtic så inte mycket att snacka om. Ross County vann första matchen mot Motherwell men man hade en hel del flax. På resande fot brukar man inte övertyga – en bortaseger på de 13 senaste bortamatcherna. Men samtidigt är inte Hamilton någon vinstmaskin direkt. 🙂 Jag kryssar från vänster, men helst alla tecken!

 

4. Livingston – Hibernian 1(x2)
• Även det här borde bli en jämn drabbning. Hårfin torsk för Livingston i premiären och hårfin seger för Hibernian. Livingston var riktigt starkt på hemmaplan i slutet av förra säsongen med 6 2 0 på de åtta sista hemmamatcherna.

 

5. Motherwell – Dundee U 1(x)
• Nykomlingen Dundee borde få det svettigt borta mot Motherwell som åkte på en slarvtorsk borta mot Ross i premiären. Nu är det skärpning som gäller. Dundee fick visserligen kryss på St Johnstone, men då spelade man med en man mer i en hel halvlek.

 

6. Dalkurd – Norrby 1(x)
• Svårbedömt möte mellan två mittenlag i Superettan. Dalkurd har bara en hemmatorsk den här säsongen och det var mot serieledande Degerfors (1-2). Lättare motstånd nu, men det finns hög kapacitet hos gästerna.

 

  
Några av sidorna där jag brukar spela – klicka för aktuella erbjudanden.

 

7. Halmstad – GAIS 1(x)
• Jo visst ska HBK vara stor favorit här, men över 70% i Superettan går jag inte igång på ofta. Eller jo, jag går ju igång, för då får jag ju chans att GARDERA! 😉 Krysset får följa med.

 

8. Jönköping – Umeå 1
• Nykomlingen Umeå borde få det jobbigt mot J-Södra som verkligen har kommit igång efter en trög inledning. Hemma på naturgräset ska man bara vinna mot plast-Umeå!

 

9. Djurgården – Hammarby 1(x2)
• Tele2-derby! Visst är Djurgårdens form bra mycket bättre än Bajens, men derby är derby och vad som helst kan hända här. Viktige Kacaniklic kan missa för Hammarby.

 

10. Falkenberg – Malmö FF 2
• MFF har verkligen satt plattan i mattan och har nu tagit över serieledningen från Norrköping. Man har sex raka segrar i allsvenskan och mycket möjligt att den sviten förlängs mot FFF. Men hemmalaget gör det bra just nu och är svårslaget – 1 4 0 på de fem senaste. Marcus Klingenberg Mathisen avstängd för hemmalaget (mest speltid av alla i laget, så en viktig spelare).

 

11. Mjällby – AIK 1(x2)
• Mjällby har sex raka matcher utan seger, AIK sex. Men visst är det AIK som är det större krislaget här. Mjällby är trots allt nykomlingar och Gnaget ska vara med i toppen. Det blir en tuff match igen för stockholmarna som har sex raka bortamatcher utan seger. Jag kryssar från vänster.

 

12. Häcken – Kalmar FF 1
• ÖSK körde över Kalmar senast och det ser verkligen inget vidare ut för Nannes gäng. Häcken på Hisingen är en av de svåraste bortamatcherna och vetefan om man kan skrälla här. På sju spelade hemmamatcher har Häcken statistiken 7 2 0.

 

13. Örebro SK – Göteborg 1(x2)
• Det brukar bli öppna och målrika matcher när lagen möts, men frågan är vilket lag som drar det längsta strået den här gången. ÖSK vann visserligen senast men kontinuitet är inte lagets främsta egenskap och jag räknar inte med samma övertag här. Åtta raka utan seger för Blåvitt, men snart släpper det.

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.