Stryktipset, vecka 32, 8 augusti 2015 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 32, 8 augusti 2015

Så var dagen äntligen här! Premier League och Championship drar igång och plötsligt känns livet lite lättare. 🙂 R-4-4-144 (12) + 1 halvgarderingar. 288 kr. Lycka till! /BB

Läge att leta vettiga singelspel den här helgen kanske? Mobilbet har en bra deal där du får 100 spänn utan att behöva sätta in pengar! Kolla in det här.

980x120px

1. Chelsea – Swansea 1
• Costa osäker till spel, men kan eventuellt starta. Swansea får normalt sett svårt här och brukar ha det jobbigt borta mot just Chelsea. Gomis kom igång ordentligt med målskyttet tillslut och kanske kan han ställa till det för Terry och Co? Lira på målskyttar och annat här.

2. Bournemouth – Aston Villa 1(x2)
• Underskatta inte nykomlingen Bournemouth! Man har en hel del intressanta spelare med PL-erfarenhet och kan få en drömstart mot ett Villa som blivit av med viktiga kuggar i Vlaar, Benteke och Delph. Många som tror att Villa riskerar att åka ur den här säsongen, men sådant har man ju fått äta upp tidigare.

3. Everton – Watford 1
• Mhm, hur ska det gå för nykomligen Watford egentligen? Truppen är inte fantastisk men jag kan tänka mig att man tar sina poäng hemma. Borta mot Everton kammar man troligtvis noll. Deulofeu tillbaka i Everton och man har värvat Cleverley, annars ser laget ut som förra säsongen.

td_728x90_mj

4. Leicester – Sunderland 1(x2)
• Intressant möte mellan två lag som kämpade sig kvar i serien förra säsongen. Leicester har en trevlig offensiv så Sunderland får se upp. Sunderland har förstärkt med duktige Jeremain Lens – ska bli intressant att se vad kan göra framåt tillsammans med Defoe. Slutade 0-0 i båda mötena förra säsongen.

5. Norwich – Crystal Palace 1(x2)
• Crystal Palace har inte snålat under transferfönstret och värvat både Cabaye och Wickham. Dessutom har man lånat in duktige Bamford från Chelsea. Offensivt spelande lag, framförallt hemma. Nykomlingen Norwich har lånat in Wisdom från Pool och värvat Mulumbu från WBA, men har man legat lågt på transfermarknaden. Norwich är svårslaget hemma.

Vill du bara med i Sparka & Springs Fantasy-liga? Du hittar detaljer om det på Facebook.

6. Birmingham – Reading 1(x)
• Många klubbar har koll Demarai Gray i Birmingham. Den 19-årige yttern är en riktig guldklimp och lär vara värd ca 30 miljoner – i särklass högst i klubben. Birmingham avslutade förra säsongen på ett bra sätt och förlorade bara två av de 16 senaste hemmamatcherna. Reading hade en katastrofavslutning av säsongen med bara tre segrar på de 17 avslutande omgångarna.

Sätt in 200 spänn på Mobilbet – och få 800 kr att lira för. Kolla in det här. Jag tror hårt på Derby! 🙂

7. Blackburn – Wolverhampton 1(x2)
• Rovers ser ut att få behålla Jordan Rhodes en säsong till, men Gestede har lämnat. Wolves har sålt Sako, men det finns fortfarande offensiv kraft kvar och man kan inte räknas bort. Öppet möte där jag tycker att det krävs en helgardering.

8. Bolton – Derby 2
• När ska Derby orka hela vägen egentligen? Man har gjort flera bra säsonger nu, men viker ned sig på slutet. Kanske kan nye tränaren Paul Clement få ändring på det och ta laget till Premier League. En hel drös med bra spelare har man ivarjefall och man borde verkligen vara med i toppen. Bolton har rensat ut ordentligt inför säsongen och har en begränsad budget att röra sig med. Får svårt.

9. Brentford – Ipswich 1(x)
• Spännande att se Lasse Vibe lira i Brentford – han har ivarjefall hamnat i ett bra lag och lär få många målchanser under säsongen. Ipswichs offensiv leds av Daryl Murphy som gjorde 27 mål förra säsongen, varav tre mot just Brentford. Lite skadebekymmer på mittfältet för gästerna. Man har dessutom backen Berra avstängd. 1x räcker?

sosfotboll

10. Charlton – QPR (x)2
• Storsatsande QPR åkte ur Premier League men har fått behålla stora delar av truppen. Storstjärnan Charlie Austin är på väg till Newcastle – missar premiären? Charlton är inte oävet, men borde sluta som ett mittenlag. Är vasst offensivt med Vetokele och Gudmundsson.

11. Hull – Huddersfield 1
• En hel del lirare har lämnat Hull sedan degraderingen till Championship. Men man har fortfarande ett slagkraftigt lag och borde vara med och slåss om en plats till Premier League. Huddersfield har haft en ganska pissig försäsong men sådant brukar ju sällan betyda mycket. Dock har anfallarna Vaughan och Miller dragits med lite skador, men ska vara redo för start.

td_728x90_mj

12. Falkenberg – Helsingborg (x)2
• FFF har bara förlorat en av de sju senaste hemmamatcherna så jag räknar definitivt inte bort laget här. Helsingborg övertygar inte helt på mig, men nu får man tillbaka mittfältarna Johan Mårtensson och Lalawele Atakora vilket borde stärka laget ordentligt. Henke Larsson borde ju kunna sitt gamla gäng…

13. Häcken – Gefle 1(x) M
• Abubakari och Samuel Gustafson är avstängda för Häcken som trivs hemma på nya arenan. Tre matcher spelade på Bravida arena har resulterat i två vinster och en oavgjord, men framförallt har man gjort nio mål framåt på dessa. Med tanke på hemmalagets avstängningar, Gefles fina form (fyra raka utan torsk och två raka vinster) och den höga procenten på ettan så tycker jag att en gardering är högst motiverad. Räcker 1x?

100 kr gratis, utan att behöva sätta in pengar – kolla in det här

B E R M U D A B E N N Y
[email protected]

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook!

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.