Stryktipset, vecka 32, 13 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 32, 13 augusti 2022

Härlig känsla att spana stryktipskupongen och se att det är helengelskt igen! 🙂 Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Brentford – Manchester U (1x)2
• Precis som vanligt så är det omöjligt att förstå sig på United. Torsk i premiären hemma mot Brighton och poängtapp igen här vore inte en chock. Brentford vände starkt 0-2 till 2-2 borta mot Leicester och är förstås extra taggade för hemmapremiär. Match i matchen: Christian Eriksen mot sina forna lagkamrater.

 

2. Arsenal – Leicester 1(x) M
• Gunners vann premiären borta mot Palace. 2-0 men inget jätteimponerande spel. Hemma är man vanligtvis starkt men möter också rutinerade herrar i Leicester. Avbräck hos gästerna att Barnes och Perreira är skadade, men visst kan störa Arsenal. 75% på hemmaseger är galet högt i min mening.

 

3. Manchester C – Bournemouth 1
• Här däremot blundar jag för den höga procenten! 🙂 Det ska till ett smärre mirakel för att nykomlingen Bournemouth ska kunna stå emot City. Stark 2-0-seger mot Villa i premiären för Bournemouth, men nu blir det för svårt.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

 

4. Brighton – Newcastle 1(x)
• Intressant möte mellan två lag som segrade i första omgången. Brighton borta mot Manchester United och Newcastle hemma mot Nottingham. Jag tror på hemmapoäng men vill gärna ha med ett garderingkryss.

 

5. Southampton – Leeds 1(x2)
• Även är det en intressant match. Leeds BORDE kunna få en tuff säsong med tanke på spelartappen, men visade i premiären (2-1 mot Wolves) att man inte kommer att ge sig så lätt. Gästerna har en spännande offensiv och med Bamford tillbaka i anfallet går inget lag säker.

 

6. Wolves – Fulham 1(x2)
• Imponerande premiär av Fulham där man ledde mot Liverpool två gånger om i en match som till slut slutade 2-2. Stärkande poäng och man visar för alla att man inte är att leka med i Premier League. Mer tveksamt hos Wolves som torskade med 1-2 mot Leeds. Skador stör och kanske kan ett inspirerat Fulham fortsätta skrälla.

 

7. Sunderland – QPR 1
• Nykomlingen Sunderland har öppnat säsongen i Championship piggt och skapat mycket i båda sina matcher (1-1 hemma mot Coventry och 3-2 borta mot Bristol C) och lär ligga på även mot QPR som inte sköt ett enda skott på mål i bortapremiären mot Blackburn. Dock vann man senast hemma mot Boro. Jag kryssar från vänster.

 

8. Blackpool – Swansea 1(x)
• Blackpool streckas hårt av tipparna och jag tror att Swansea har större chans än så. Dock har walesarna aldrig vunnit borta mot Blackpool på fem försök och kan få svårt igen. Jag tror på hemmapoäng.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

9. Huddersfield – Stoke 2
• Vråltung start på säsongen för Huddersfield som på tre tävlingsmatcher (två i ligan + en i EFL-cupen) torskat samtliga. Stoke inledde med en tuff premiärmatch borta mot Millwall (0-2), men visade bättre drag hemma mot Blackpool där man vann med 2-0. Jag tror att gästerna kan störa ett ängsligt hemmaplag. Spännande procent på tvåan.

 

10. Hull – Norwich 2
• Norwichs resa i Championship har inte direkt inletts lysande. Seriefavoriten har bara en poäng på två spelade matcher. Men truppen är kanske seriens bästa och när man väl får igång maskineriet så blir man svårstoppat.

 

11. Millwall – Coventry 1(x)
• Alltid tungt att möta Millwall på The Den men just nu streckas ettan alldeles för hårt för min smak. Och Coventry trivs faktiskt på den här arenan. De fyra senaste gångerna man gästat så har man två segrar och två oavgjorda…

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

12. Luton – Preston 1(x2)
• Ca 60% på singelettan här är också alldeles för högt. Preston har fin kapacitet och bortapoäng skulle inte förvåna mig alls. Båda lagen har inlett med två raka kryss och varför inte ett tredje nu?

 

13. Rotherham – Reading 1(x)
• Lång skadelista hos Reading och det är inte optimalt när man ställs mot en hungrig nykomling på bortaplan. Rotherham är tippat att åka ur, men det lär svetsa ihop laget och man gjorde det riktigt bra i premiären mot Swansea (1-1).

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.