Stryktipset, vecka 32, 12 augusti 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 32, 12 augusti 2023

Så var det äntligen dags igen – Premier League är med på kupongen! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Newcastle – Aston Villa 1(x)
• Fördel Newcastle som har en stark elva och en fin försäsong. Jag tycker dock att man blåsts upp till lite väl stor favorit mot Villa som har riktigt hög högstanivå. Krysset följer med utgångsettan.

 

2. Everton – Fulham (x)2
• Öppet möte. Everton har frågetecken för många nyckelspelare och Fulham har kapacitet att stör, nu med Raul Jimenez i spetsen. Jag filar bort den hårt streckade ettan. Fulham har vunnit här två säsonger i rad.

 

3. Bournemouth – West Ham 1(x2)
• West Ham känns långtifrån stabilt och någon given poäng i premiären är det inte. Bournemouth har ett intressant lag och kan ta alla tre poäng. Många mål?

 

4. Brighton – Luton 1
• Det ska bli spännande att se om Brighton kan spela lika trevlig fotboll den här säsongen. Alltid lurigt med nykomlingar i premiären men visst borde Luton få det svettigt här.

 

5. Sheffield U – Crystal P 1(x2)
• Ännu en nykomling här när Sheffield tar emot Palace. Gästerna har förlorat kuggen Zaha och visst blir offensiven svagare utan honom, även fast det finns andra duktiga där. Liten fördel hemmalaget, men helst alla tecken.

 

6. Birmingham – Leeds 2
• Leeds dominerade STORT i premiären mot Cardiff, men fick ändå bara med sig 2-2. Leeds kvitterade dock på stopptid så man var nog inte helt förkrossat över det. Revanschlusta nu och motståndet känns högst mänskligt.

 

7. Huddersfield – Leicester 2
• Förlust mot nykomlingen Plymouth i premiären för Huddersfield. Det följdes upp med torsk mot Boro i Ligacupen. Leicester har en fin trupp för Championship och borde greja även det här.

 

8. Cardiff – QPR 1(x)
• QPR var totalt utspelat av Watford i premiären och föll med 0-4. Cardiff grejade 2-2 borta mot Leeds men speciellt övertygande var det inte. Procenten på ettan är för hög tycker jag.

 

9. Ipswich – Stoke 1
• Ipswich är tillbaka i Championship. Man vann premiären borta mot Sunderland och räkna med att det blir ordentligt tryck i hemmapremiären mot Stoke. Jag testar ettan.

 

10. Preston – Sunderland (1x)2
• Lurigt möte mellan två gång som öppnat tveksamt. Det är möjligt att Sunderland besitter lite högre kvalitet men frågan är om man får det ur spelare bara. Blir en helgardering för mig.

 

11. Rotherham – Blackburn (1) 2
• Rotherham överkört i premiären av Stoke medan Rovers tog en stark seger över WBA. Även fast Blackburn ska vara favorit så tycker jag procenten är hög på tvåan. Rotherham vann det här mötet med hela 4-0 förra säsongen.

 

12. Southampton – Norwich 1(x) M
• Saints får klara sig utan Ward-Prowse då han strax är helt klar för West Ham. Han är otroligt viktig för laget och kanske kan det bli en reaktionen redan nu mot ett Norwich som såg riktigt starkt ut mot Hull i premiären.

 

13. WBA – Swansea 1(x2)
• Jag gillar varken energin hos WBA eller procenten på ettan. Swansea har fyra raka segrar mot WBA och kan mycket väl vinna igen.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.