Stryktipset, vecka 31, 6 augusti 2022 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 6 augusti 2022

Nu är Premier League tillbaka på allvar! Bara engelska matcher på veckans kupong och dessutom jackpott. Vilken lördag! Här kommer mitt stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Everton – Chelsea 2
• Frank Lampard ska leda sitt Everton mot sin gamla klubb Chelsea. Men lätt blir det inte. Everton hade en mardrömssäsong ifjol och var nära att åka ur. Nu har man förlorat Richarlison till Spurs, Calvert-Lewin är skadad och Rondon avstängd. Inte mycket framåt alltså.

 

2. Tottenham – Southampton 1(x) M
• Richarlison är alltså i Tottenham nu, men även han är avstängd första omgången. Men finns ju offensiv kraft i Spurs utan honom. Även nyförvärvet Bissouma ser ut att missa pga skada. Southampton brukar bjuda upp när man gästar Tottenham och vann här förra säsong med 3-2. Kan vara värt en gardering även denna säsong.

 

3. Newcastle – Nottingham 1(x2)
• Världens rikaste klubb Newcastle har värvat en del, men får nog sikta in sig på en plats utanför storlagen. Höga krav på spelarna samtidigt som man ställs mot en ruggigt hungrig nykomling. Jag är absolut INTE säker på hemmaseger. Skrällchans?

 

4. Leeds – Wolverhampton (1x)2
• Det finns helt okej offensiv eldkraft i Leeds, men bakåt känns det skakigare. Vråltunga tapp i Phillips och Raphinha till den här säsongen och det ska bli intressant att se hur man klarar sig. Wolves har hyfsat intakt lag – dock saknas målsprutan Jimenez pga skada.

 

Välkomstbonus på 500 kr hos Coolbet – kolla in det här

 

5. Bournemouth – Aston Villa 2
• Bournemouth är en nykomling som borde få det riktigt tufft. Man har legat lågt på värvningsfronten och jag har svårt att se hur man ska kunna klara sig kvar med Championship-materialet. Villa har stärkt defensiven och har samtidigt riktigt bra anfall i Coutinho, Ings, Watkins, Bailey osv.

 

6. Bristol C – Sunderland 1(x2)
• Svårbedömt möte, men fakta är att Bristol streckas alldeles för hårt – ca 50% på ettan funkar inte för mig. Sunderland gjorde det riktigt bra i premiären mot Coventry (1-1) och visst har man möjlighet att störa Bristol som välförtjänt torskade mot Hull i premiären med 1-2.

 

7. Burnley – Luton 1
• Degraderade Burnley körde över Huddersfield i premiären. Visserligen vann man bara med 1-0, men man dominerade totalt och släppt inte ens till ett skott på mål. Lutons mållösa hemmapremiär mot mediokra Birmingham imponerade inte. Man får svårt på Turf Moor.

 

8. Preston – Hull 1(x)
• Preston brukar vara svårslaget hemma på Deepdale, och jag tror det blir svårt för gästerna att åka hem med alla pinnar. Hull hade en hel del flax i premiären och nu blir det max en pinne.

 

Unibet dubblar din insättning upp till 1000 kr – kolla in det här

 

9. QPR – Middlesbrough 2
• QPR fick inte ens till ett skott på mål borta mot Blackburn i premiären. Nu väntar ytterligare ett kompetent motstånd. Boro hade en tuff första match hemma mot WBA, en möte som slutade 1-1. Det brukar bli tajt när dessa lag möts. Jag tror på Boro.

 

10. Reading – Cardiff 1(x2)
• Pangstart av Cardiff som hemmaslog seriefavoriten Norwich med 1-0. Reading däremot gick på pumpen mot Blackpool och torskade med 0-1. Oavsett resultaten i den inledande omgången så tycker jag detta känns väldigt svårbedömt. Tur att det finns helgarderingar! 😉

 

11. Swansea – Blackburn (x)2
• 1-1 borta mot bottentippade Rotherham i premiären var ju inte direkt imponerande av Swansea. Hemma i Wales är man bättre, men jag förstår inte riktigt det höga favoritskapet mot Blackburn. Rovers brukar visserligen inte trivas speciellt bra borta mot Swansea, men nära 50% på singelettan funkar inte för mig. Jag går emot.

 

Brett spelutbud på NordicBet – kolla in det här

 

12. Sheffield U – Millwall 1(x)
• Sheffield har haft en ganska tuff försäsong och inledde även seriespelet med en torsk, borta mot starka Watford iofs. Millwall vann premiären hemma mot Stoke och visst ska man ha viss poängchans här. Jag testar 1x.

 

13. Stoke – Blackpool 1(x)
• Inget lag kryssade mer på bortaplan än Blackpool förra säsongen och jag skulle inte bli chockad om även denna slutade oavgjort. Torsk för Stoke borta mot Millwall, men hemma mot Blackpool borde man ha bättre möjligheter till poäng.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.