Stryktipset, vecka 31, 6 augusti 2016 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 6 augusti 2016

Vilken underbar lördag – jackpot på stryket OCH brittisk fotboll på kupongen! Klurigt såklart när det är premiär i Championship, men riktigt roligt att det är igång. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Falkenberg – Jönköping (1x)2
• David Svensson tillbaka i FFF som dock har Araba avstängd. J-Södra är bättre hemma än borta, men visst har man möjlighet att störa. Otroligt viktig match för Falkenberg om man ska ha någon chans att lämna bottenträsket. Få mål? Kolla in odds här.

 

2. Östersund – Sundsvall 1
• Giffarnas anfallskugge Pa Dibba är på väg till Bajen och det här Norrlandsderbyt kan vara hans sista match för Sundsvall. Gästerna kan få med sig poäng här, men procenten på singelettan funkar bra för mig just nu.

 

3. Degerfors – Ängelholm 1
• Inget snack om att ettan är vrålstark här när krisdrabbade ÄFF besöker Degerfors som känns lite på g sedan tränarbytet. Kan spåra ur det här. Spela på matchen här.

 

Unibets live-sändningar är svåra att slå – kika på det här.

 
4. Sirius – Varberg 1(x) M
• Svårt att klaga på tabellettan Sirius form då man har fem raka segrar och sju raka utan förlust. Visst ska man vara favorit här, men man har faktiskt mött tacksamt motstånd under en längre tid och jag vill gärna pilla med ett lyxkryss. Mittbacken Asp är avstängd för gästerna som jagar topplagen.

 

5. Birmingham – Cardiff 1(x)
• Två lag som borde hamna i mitten av tabellen. Cardiff brukar förlita sig på ett starkt hemmaspel – vi får väl se hur det blir den säsongen. Birmingham är svårt att få grepp om som vanligt men får premiärtipset.

 

Vilka lag vinner Premier League? Spela på det här.

 
6. Blackburn – Norwich (x)2
• Norwich är en av favoriterna den här säsongen men ingen match är lätt i Championship. Rovers har värvat Danny Graham och man måste få igång honom om det inte ska bli en plats i botten.

 

7. Bristol C – Wigan 1(x2)
• Två lag som kanske kan överraska i år, men tveksamt om man når kvalplatserna. Wigan var riktigt starkt i League 1 och Bristol hade en riktigt fin vårsäsong. Öppet.

 

8. Derby – Brighton 1(x)
• Jag räknar med att dessa gäng är med och slåss om åtminstone kvalplatser den här säsongen. Derby som har Nigel Pearson som ny tränare. Måltjuven Glenn Murray lirar i Brighton den här säsongen – det kan betyda mycket.

 

9. Huddersfield – Brentford 1(x2)
• Huddersfield nye tränare Wagner är en adept till Klopp och kanske kan vi få se en kloppiansk offensiv den här säsongen? 🙂 Brentford är svårt att få grepp om men man kan störa de flesta lag när allt stämmer. Helst alla tecken. Många mål?

 

Live-spel brukar jag leta på NordicBet. Kolla in oddsen här.

 
10. Ipswich – Barnsley 1
• Inte mycket som hänt på transfermarknaden hos Ipswich som både kan vara bra eller dåligt. Men man brukar hålla en jämn nivå och ska vara stor favorit hemma mot nykomlingen.

 

11. Nottingham – Burton 1(x2)
• Jag är inte övertygad om att Forest kan nå toppen den här säsongen – ny tränare och brist på stjärnvärvningar gör att det kan bli svettigt. Ward och Vaghan är skadade för hemmalaget, och Cohen är osäker. Jag får lite skrällvibb.

 

12. Reading – Preston (x)2
• Jag får ingen bra känsla för Reading den här säsongen. Jaap Stam gör sin första säsong som huvudtränare – hur länge får han behålla jobbet? Preston är ett underskattat gäng som kan rå på de flesta. Intressant trupp med unga talanger och rutinerade veteraner.

 

13. Rotherham – Wolverhampton 2
• Rotherham hade en magisk avslutning på förra säsongen vilket räddade kontraktet. Truppen är inte mycket att hurra för och man kommer antagligen få det jobbigt igen. Wolves har en bred och bra trupp men Dicko är fortsatt skadad.
 

Glöm inte heller att besöka Spelbloggare.se för ännu fler speltips och analyser
från mängder av bettingbloggar, som till exempel Sparka och spring.

 

B E R M U D A B E N N Y
sparkaochspring@hotmail.se

 

För det senaste nytt – Gilla Sparka & Spring på Facebook

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.