Stryktipset, vecka 31, 5 augusti 2023 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 5 augusti 2023

Woho England är tillbaka på kupongen! Här kommer veckans stryktipsförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Blackburn – WBA (x)2
• Skador stör Rovers som dessutom blivit av med kuggar som Dack och Brereton Diaz. WBA är hyfsat intakt från fjolåret och jag är inne på att gästerna får med sig något härifrån.

 

2. Bristol C – Preston 1(x)
• Fint sommarfönster för båda lagen men under försäsongen är det framförallt Bristol som sett bäst ut. Jag tror på hemmapoäng.

 

3. Middlesbrough – Millwall 1
• Boro räknas som en av de stora favoriter. Man åkte ut i kvalet mot Coventry förra säsongen medan Millwall missade kvalet med minsta möjliga marginal. Millwall har inte slagit Boro borta på de sju senaste försöken och jag tror att man får svårt igen.

 

4. Norwich – Hull 1(x2)
• Båda lagen har hög potential och haft fina försäsonger. Jag tycker att Norwich blåsts upp till för stor favorit och det finns värde i både kryss och tvåa.

 

5. Plymouth – Huddersfield 1(x2)
• Nykomlingen Plymouth är taggad för att dra igång säsongen och visst kan man störa Huddersfield. Warnocks gäng känns dock lite lurigt och jag vill inte räkna bort gästerna.

 

6. Stoke – Rotherham 1 (2) M
• Himmel eller pannkaka för Stoke den här säsongen? Vi får väl se, men jag tycker hursomhelst att man blivit för stor favorit mot Rotherham som blixtrar till ibland. Varför inte i en premiär?

 

7. Swansea – Birmingham 1(x2)
• Birmingham har gästat Swansea sex gånger. Bara en gång har hemmalaget vunnit. Man kanske inte ska stirra sig blind på det, men nu har gästerna även fått ny ägare och värvat friskt. Skrällen är långt ifrån omöjlig.

 

8. Watford – QPR 1
• Det brukar bli en hel del mål när dessa lag drabbar samman och kanske även nu. QPR ser ganska svagt ut i dagsläget och många tror att man kan vara inblandat i nedflyttningsstriden. Jag tror på ett revanschsuget Watford med sikte på Premier League.

 

9. FC Köpenhamn – Randers 1(x)
• FCK har öppnat säsongen på bästa sätt med segrar i både ligan och Champions League. Randers är dock inte kattskit, men det ska mycket till för att skrälla. Max ett lyxkryss om man har råd.

 

10. Karlstad – Sylvia 1
• Sylvia mår inte bra på resande fot samtidigt som Karlstad är i kanonslag. Det mesta pekar på hemmaseger i Värmland. Karlstad har 4 1 0 på fem hemmamatcher mot Sylvia.

 

11. Vasalund – Hammarby TFF 1
• Kris och panik i HTFF som efter sju raka torsk är högst inblandat i bottenstriden. Vasalund blandar och ger men ska vara klar favorit.

 

12. Ariana – Åtvidaberg 1
• Fem raka bortatorsk för ÅFF och NOLL gjorda mål på dessa. Mot Ariana som har tre raka hemmasegrar och NOLL mål insläppta på dessa. Ettan känns stark.

 

13. Vänersborg – Norrby 1(x2)
• Ovisst och ångestfylld bottenmatch. Inget av lagen har fått spelet att stämma och det känns verkligen som om vad som helst kan hända här.

 

BERMUDABENNY

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.