Stryktipset, vecka 31, 3 augusti 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 31, 3 augusti 2019

ÄNTLIGEN är England och Championship tillbaka på Stryktipskupongen! Svårt förstås, men sjukt kul! Här kommer veckans spelförslag. R-4-4-144 (12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Falkenberg – Helsingborg 1(x2)
• Carl Johansson avstängd för hemmalaget som ändå borde ha bra chans mot Helsingborg. Dock trivs Hif bra mot FFF rent historiskt – lagen har mötts i tävlingssammanhang elva gånger sedan 2014 och FFF har bara vunnit en gång.

 

2. Östersund – AFC Eskilstuna 1(x)
• Visst talar det mesta för ÖFK, men nära 80% på ettan är ett skämt. Edwards är såld till Djurgården och hemmalagets startelva är inte var den en gång var. Jumbon AFC har fortfarande bra chans till överlevnad och kommer att kriga på.

 

3. Dalkurd – Jönköping 1
• Roligt möte i Superettan mellan två starka gäng. J-Södra är dock bra mycket bättre hemma än på resande fot och kan få problem på Gavlevallens konstgräs.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste kan du läsa här.

 

4. Degerfors – Varberg (1x)2
• Det brukar bli målsnålt och tätt där dessa lag möts och inte omöjligt att det blir så igen. Varberg må leda serien men självförtroendet är inte på topp efter rad svaga resultat. Degerfors kan mycket väl greja poäng hemma på Stora Valla.

 

5. Barnsley – Fulham 2
• ENGLAND! ENGLAND! ENGLAND! Sjukt svårt sia första omgången av Championship, men det är väl bara att köra på. 🙂 Fulham åkte ur Premier League men har bra chanser till att ta sig upp direkt. Lite skadebekymmer hos gästerna som ändå får utgångstipset.

 

6. Blackburn – Charlton 1(x)
• Även här har vi en nykomling – Charlton slutade trea i League One och kvalade sig upp till Championship. Rovers förlorade ”bara” sex hemmamatcher förra säsongen och borde ha bra chans till en fin start på säsongen.

 

7. Brentford – Birmingham 1
• Brentford slutade visserligen på en blygsam 11:e plats förra säsongen men var tredje bästa laget på hemmaplan. Kul att man värvat Pontus Jansson också, det blir lite extra kul att följa. Birmingham brukar inte trivas mot Brentford statistiken visar att Birmingham inte vunnit en bortapremiär sedan 1998.

 

8. Millwall – Preston (x)2
• Svårt match att få grepp om. Visst är Preston bättre i grunden, men i en premiär på The Den så kan vad som helst hända. Millwall vill nog revanschera sig från vårsäsongen – man har bara vunnit en av tio hemmamatcher under 2019. Jag filar bort ettan till slut.

 

 


Ofta bra odds på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Reading – Sheffield W 1(x)
• Ännu en klurig drabbning. Reading slutade på 20:e plats förra säsongen, men hade faktiskt en riktigt vass vårsäsong och förlorade bara 4 av de 18 sista matcherna. Sheffield W är som starkast hemma. På resande fot hade man tufft att vinna förra säsongen och jag tror att man får det svårt även nu.

 

10. Stoke – QPR 1
• QPR har värvat ordentligt…eller, man har värvat väldigt många nya spelare, men några supertunga värvningar är det inte tal om. Shawcross skadad för Stoke som ändå har en riktigt stabil trupp som alltid är svårslagen.

 

11. Swansea – Hull 1(x) M
• Swanseas skyttekung McBurnie är såld. Kul att svenske Kristoffer Peterson kritat på för klubben och det ska bli kul att se vad han kan göra. Alltid lurigt att åka till Wales och möta Swansea…

 

12. Wigan – Cardiff 1(x2)
• Cardiff trillade ner från Premier League och får bekänna färg direkt mot Wigan som man jag inte tror att man bara kör över. Wigan förlorade bara fyra hemmamatcher förra säsongen och kan mycket väl störa nykomlingen Cardiff.

 

13. Nottingham – West Bromwich 1(x2)
• Svenska tipparna ÄLSKAR Nottingham vilket man ofta märker på stryktipset. Just nu streckas man till nära 50% vilket är sinnesjukt högt om man t ex jämför med oddset på 2.39 (Svenska Spel). Men visst KAN Forest vinna mot WBA, men någon spiketta blir det definitivt inte för mig.

 

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.