Stryktipset, vecka 30, 27 juli 2019 -
Journalist sedan tio år tillbaka med en passion för Stryktipset och Europatipset. Hjärtat slår extra ångestladdat för Örebro SK. Men även Hammarby, Wigan och Perugia kan få humöret att svikta.
2010 startade jag Sparka & Spring och tänker fortsätta så länge stryktipskryssarhanden fungerar.

/Henrik “Bermudabenny” Johansson

Stryktipset, vecka 30, 27 juli 2019

Hela veckans stryktipsförslag är skrivet på mobilen när jag varit ute och gått med bebis. Så om det ser lite konstigt ut ibland så skyller jag på det nya barnet! ?? Veckans stryktipsförslag kommer här – R-4-4-144(12) + 1 halvgardering. 288 kr. Lycka till! /BB

1. Falkenberg – Sundsvall 1(x)

Alltid lurigt att åka ner till åkern i Falkenberg. Viktiga poäng på spel när dessa två bottenlag ställs mot varandra. Jag streckar från vänster.

 

2. Sirius – AIK (x)2 M

Fin form hos AIK men även Sirius stod för en strålande insats senast när man grejade en pinne borta mot Malmö. Hårt matchande för Gnaget och kanske kan hemmalaget fixa poäng.

 

3. AFC Eskilstuna – Hammarby 2

Bajen trummar på och öser in mål för tillfället. AFC på bortaplan kan dock vara lite klurigt och något given seger behöver det inte vara. Lämnar tvåan ensam just nu men kan bli gardering till slut.

 

Jag skriver ju faktiskt speltips VARJE DAG. Senaste kan du läsa här.

 

4. Brage – Mjällby 1(x)

Maif är bättre hemma och borde få tufft i Dalarna där Brage är riktigt svårslaget. Omoh ny i Mjällby och kanske kan han göra nytta där. 1x borde räcka.

 

5. Norrby – Öster 1(x2)

Årets flopp Öster har det riktigt tufft, och visst blir det kämpigt ännu en gång när man ställs mot Norrby som har hög potential. Gästerna har värvat en hel del…och snart borde det hända något.

 

6. Trelleborg – Frej 1

Viktig seger för TFF senast och kanske kan man rida vidare på den trepoängaren nu. Viktiga pinnar på spel nu när bottenkonkurrenten Frej gästar.

 

7. Jönköping – Degerfors 1

J-Södra håller nästan allsvensk nivå när man lirar som bäst. Formen är god och Degerfors borde få stora problem. Men Degen har överraskat tidigare och kanske tar jag med ett lyxkryssare om plånboken tillåter.

 

8. Horsens – FC Köpenhamn 2

FCK har inte spelat på topp inledningsvis men ändå vunnit två av två – starkt. Man brukar trivas bra borta mot Horsens och borde ha bra chans till tre pinnar.

 

 


Ofta bra odds på Coolbet – kolla in det här.

 

9. Djurgården – Häcken 1(x)

Fördel Djurgården. Häcken göt det bäst hemma på Hisingen och nu har man även en EL-retur mot AZ Alkmaar att fokusera på.

 

10. Östersund – Malmö FF (x)2

Möjlighet för MFF att revanschera sig efter fadäsen mot Sirius senast. Men man är helt klart mänskligt på resande fot och dessutom EL-returbiljett veckan. X2 får det bli.

 

11. Göteborg – Norrköping 1(x2)

Norrköping trummar på i Europa League men det går lite knackigt i serien. Jordan Larsson ser ut att ha gjort sin sista match för klubben. Blåvitt krigar på, men snart kommer förlusten att komma. Helst alla tecken.

 

12. Varberg – Örgryte 1(x2)

Tabellettan Varberg börjar darra lite känns det som efter succéhösten, och nu ställs man mot ett formstarkt Örgryte som börjar närma sig topplaceringarna. Det blir ännu en helgardering för mig.

 

13. Västerås – Dalkurd 1(x2)

Ayaz har lämnat Dalkurd och nu är även nyckelspelaren Lawan avstängd – hans frånvaro kan betyda massor för gästerna. Öppen historia det här!

Veckans stryktipskupong

 

B E R M U D A B E N N Y

Spel från Svenska Spel Sport & Casino AB. Åldersgräns 18 år. Stödlinjen 020-81 91 00. Spelalagom.se

Bästa spelbolagen just nu!
Se alla spelbolag
Vi använder oss av cookies. Acceptera gärna vår integritetspolicy. Läs mer om cookies här.